«Αυτοκτονία» στη Γαλλία για τον Παναθηναϊκό
08:43 - 11/10/2019
Αν είναι δυνατόν! Αφού ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να νικήσει και αυτό το παιχνίδι μακριά από το ΟΑΚΑ έχοντας προηγηθεί και με διαφορά 13 πόντων στο 30′, είναι απορίας άξιο εάν και εφόσον θα καταφέρει να βγάλει από πάνω του την «κατάρα» των εκτός έδρας αγώνων! Και μάλιστα απέναντι στην -θεωρητικά πάντα- πιο αδύναμη ομάδα... Διαβάστε περισσότερα
The post «Αυτοκτονία» στη Γαλλία για τον Παναθηναϊκό appeared first on Pentapostagma.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο pentapostagma.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΝτεΣον Τόμας : Παίκτης – κλειδί για τον Παναθηναϊκό
Η καλύτερη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού φορούσε ήδη πράσινα
Διαβάστε το στο ΝτεΣον Τόμας : Παίκτης – κλειδί για τον Παναθηναϊκό
Η καλύτερη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού φορούσε ήδη πράσινα
Διαβάστε το στο tovimaΑκόμα ένα πρόστιμο στον Παναθηναϊκό!
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο τιμώρησε με χρηματική ποινή πέντε ΠΑΕ για την 6η αγωνιστική της Superleague.
Continue reading Ακόμα ένα πρόστιμο στον Παναθηναϊκό! at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΤι είπε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στον Νίκο Νταμπίζα για τον Παναθηναϊκό
Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας κάλεσε στο γραφείο του τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα του συμβολαίου του και ο νεαρός μεσοεπιθετικός του εξέφρασε την επιθυμία του να ανανεώσει τη συνεργασία του με το “τριφύλλι”. «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό. Αυτό έχω πει και στον εκπρόσωπο μου», είπε μεταξύ άλλων ο νεαρός άσος στον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος πάντως του ξεκαθάρισε ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι συγκεκριμένη και αν θέλει να παραμείνει θα πρέπει να την αποδεχθεί.Ο παράγοντας του Παναθηναϊκού επισήμανε στον νεαρό άσο ότι δεν πρόκειται υπάρξει άλλη διαπραγμάτευση στο ποσό και στους όρους του συμβολαίου και αν όντως θέλει να παραμείνει στο «πράσ
Διαβάστε το στο filathlos.gr