Χριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – “Είναι αφελής και ζει σε ένα δικό της κόσμο”
12:36 - 04/05/2020
Η Χριστίνα Παππά αποχώρησε από το J2US και βρέθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Δευτέρας. Όταν κλήθηκε να σχολιάσει […]
The post Χριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – “Είναι αφελής και ζει σε ένα δικό της κόσμο” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι αφελής, ζει σε ένα δικό της κόσμο»
Μετά την αποχώρηση της από το J2US, η Χριστίνα Παππά, το πρωί της Δευτέρας, μίλησε στην εκπομπή...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΧριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είναι αφελής και ζει σε ένα δικό της κόσμο
Η Χριστίνα Παππά αποχώρησε από το J2US και σήμερα το πρωί βρέθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε.
Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το επεισόδιο μεταξύ του Σταμάτη Φασουλή και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η γνωστή ηθοποιός είπε:
“Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο. Εγώ την παρατηρούσα την ώρα που καθόμασταν δίπλα και έπρεπε να κάνουμε ησυχία, δεν την ενδιέφερε. Ζει σε ένα δικό της παραμύθι και της λέω “Ρε Κωνσταντίνα φτου σου! Μπράβο! Θα ζήσεις πολλά χρόνια”!
Κατά τ’ άλλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η πρώτη που με πήρε την άλλη μέρα τηλέφωνο να δει πώς είμαι. Εγώ μαζί της έχω διάφορα προσωπικά παράπονα, τα ξέρει πάρα πολύ καλά. Κάτι μου έκανε σε προσωπικό επίπεδ
Διαβάστε το στο thestival.grΧριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι αφελής και ζει σε ένα δικό της κόσμο»
Η Χριστίνα Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την κόντρα με τον Σταμάτη Φασουλη.
The post Χριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι αφελής και ζει σε ένα δικό της κόσμο» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΧριστίνα Παππά για Σπυροπούλου: «Είναι αφελής και ζει σε ένα δικό της κόσμο» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” βρέθηκε η Χριστίνα Παππά, το πρωί της Δευτέρας, μετά την αποχώρησή της από το J2US.
Κληθείσα να σχολιάσει το επεισόδιο μεταξύ του Σταμάτη Φασουλή και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η γνωστή ηθοποιός δε μάσησε τα λόγια της..
“Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο. Εγώ την παρατηρούσα την ώρα που καθόμασταν δίπλα και έπρεπε να κάνουμε ησυχία, δεν την ενδιέφερε. Ζει σε ένα δικό της παραμύθι και της λέω “Ρε Κωνσταντίνα φτου σου! Μπράβο! Θα ζήσεις πολλά χρόνια”!
Κατά τ’ άλλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η πρώτη που με πήρε την άλλη μέρα τηλέφωνο να δει πώς είμαι. Εγώ μαζί της έχω διάφορα προσωπικά παράπονα, τα ξέρει πάρα πολ
Διαβάστε το στο topontiki.grΧριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είναι αφελής και ζει σε ένα δικό της κόσμο
Η Χριστίνα Παππά αποχώρησε από το J2US και σήμερα το πρωί βρέθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε.
Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το επεισόδιο μεταξύ του Σταμάτη Φασουλή και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η γνωστή ηθοποιός είπε:
“Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο. Εγώ
Διαβάστε το στο madata.grΧριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι αφελής» (video)
Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η Χριστίνα Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Διαβάστε το στο mononews.grΧριστίνα Παππά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι κούκλα, αλλά αφελής» (βίντεο)
Μετά την αποχώρηση της από το J2US, η Χριστίνα Παππά, το πρωί της Δευτέρας (4/5), μίλησε στην εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε» και σχολίασε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την οποία χαρακτήρισε «αφελή». «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο. Εγώ την παρατηρούσα την ώρα που καθόμασταν δίπλα και έπρεπε να κάνουμε […]
Διαβάστε το στο irafina.gr