Άδωνις Γεωργιάδης: «Και εγώ θέλω να ανοίξουν τα γυμναστήρια, έχω πάρει κιλά»

09:08 - 20/05/2020

Πολιτική  Όσοι έχουν δει προσεκτικά τις τελευταίες φωτογραφίες και τα πλάνα από τις πρόσφατες «αυτοψίες» του Άδωνι Γεωργιάδη σε καταστήματα και πλατείες, έχουν διαπιστώσει πως ο υπουργός Ανάπτυξης έχει... πάρει κιλάκια. Μάλιστα, χθες, συμμετέχοντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο υπουργός Ανάπτυξης ήρθε σε δύσκολη θέση από μία παρατήρηση του παρουσιαστή, Γιώργου Παπαδάκη: συγκεκριμένα, ο Γεωργιάδης εξηγούσε ότι πολλοί φίλοι του τον ρωτούν πότε θα ανοίξουν τα γυμναστήρια. Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε ότι και εκείνος θέλει να πάει γυμναστήριο, προσθέτοντας ότι δέχθηκε κριτική από δημοσιογράφο πως έχει πάρει 15 κιλά. Τότε, παρενέβη ο Γιώργος Παπαδάκης για να τού… χρυσώσει το χάπι: «λίγα

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Και εγώ θέλω να ανοίξουν τα γυμναστήρια, έχω πάρει κιλά»

Όσοι έχουν δει προσεκτικά τις τελευταίες φωτογραφίες και τα πλάνα από τις πρόσφατες «αυτοψίες» του Άδωνι Γεωργιάδη σε καταστήματα και πλατείες, έχουν διαπιστώσει πως ο υπουργός Ανάπτυξης έχει… πάρει κιλάκια. Μάλιστα, χθες, συμμετέχοντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο υπουργός Ανάπτυξης ήρθε σε δύσκολη θέση από μία παρατήρηση του παρουσιαστή, Γιώργου Παπαδάκη: συγκεκριμένα, ο Γεωργιάδης […] The post Άδωνις Γεωργιάδης: «Και εγώ θέλω να ανοίξουν τα γυμναστήρια, έχω πάρει κιλά» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Άδωνις Γεωργιάδης: Και εγώ θέλω να ανοίξουν τα γυμναστήρια, έχω πάρει κιλά

Όσοι έχουν δει προσεκτικά τις τελευταίες φωτογραφίες και τα πλάνα από τις πρόσφατες «αυτοψίες» του Άδωνι Γεωργιάδη σε καταστήματα και πλατείες, έχουν διαπιστώσει πως ο υπουργός Ανάπτυξης έχει... πάρει κιλάκια.Μάλιστα, χθες, συμμετέχοντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο υπουργός Ανάπτυξης ήρθε σε δύσκολη θέση από

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)