Αυτοί είναι οι τρεις ηθοποιοί που εισβάλλουν στις «Άγριες Μέλισσες»

11:06 - 29/10/2019

Το πρωί της Τρίτης ο δημοσιογράφος ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» ότι στην δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έρχονται ανατροπές στις «Άγριες Μέλισσες»!

Η συνέχεια στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» προμηνύεται συναρπαστική και οι εκπλήξεις από το παρελθόν ασύλληπτες.

Διαβάστε το στο thebest.gr

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι ρόλοι που θα φέρουν τα πάνω κάτω

Οι Άγριες Μέλισσες καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και σίγουρα θα εξακολουθήσει η σειρά να έχει ενδιαφέρον μιας και τρεις νέοι ρόλοι έρχονται να ανατρέψουν τα πάντα! Στις «Άγριες Μέλισσες» μπαίνουν νέα πρόσωπα που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη «Φωλιά των Κου Κου», τρεις νέοι […] The post ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι ρόλοι που θα φέρουν τα πάνω κάτω appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Αυτοί είναι οι τρεις ηθοποιοί που θα μπουν στις "Άγριες Μέλισσες"

Oι "Άγριες Μέλισσες" είναι δίχως αμφιβολία  η φετινή μας τηλεοπτική μανία. Με ένα εκπληκτικό σενάριο και ένα all star team θεατρικών ηθοποιών έχουν καταφέρει να μας απασχολούν καθημερινά και να αποτελούν θέμα όλων των εκπομπών. Σήμερα ο  Γιάννης Πουλόπουλος στη «Φωλιά των Κου Κου»,  αποκάλυψε τα τρία νέα  πρόσωπα που θα δούμε στη σειρά. Δείτε το σχετικό video  

Διαβάστε το στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»