Λάκης Γαβαλάς: «Τώρα θα είχα έναν γιο που θα ήταν 45 χρονών»
08:47 - 03/06/2020
Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν προσκεκλημένος της Ελεονώρας Μελέτη στη εκπομπή «Μεσάνυχτα» του Alpha, το βράδυ της Τρίτης, όπου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.Για τον άγνωστο γάμο του, το παιδί που θα μπορούσε να έχει αποκτήσει, τη φυλάκισή του και πολλά ακόμα, μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή Μεσάνυχτα.
«Είμαι με τη φίλη μου τη Λίντα και μου λέει δεν πάμε βόλτα στο Πόρτο Φίνο; Και εκεί γινόταν μια φωτογράφιση και γνωρίζω εκείνη τη γυναίκα και κολλάμε από την πρώτη στιγμή. Ήταν μοντέλο», είπε για τη Σουηδέζα της οποία ήταν σύζυγος επί εννέα ολόκληρα χρόνια και συμπλήρωσε:
«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από 2 χρόνια στην Ελβετία. Έμεινα 9 χρόνια μαζί της. Η βάση μας ή
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γαβαλάς: Ο άγνωστος γάμος και η εγκυμοσύνη- «Ήταν αγοράκι… Τώρα θα είχα γιο που θα ήταν 45 χρονών»
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τρίτης, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον άγνωστο γάμο που έκανε και το παιδί που έχασε.
The post Γαβαλάς: Ο άγνωστος γάμος και η εγκυμοσύνη- «Ήταν αγοράκι… Τώρα θα είχα γιο που θα ήταν 45 χρονών» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΛάκης Γαβαλάς: «Παραλίγο να γίνω πατέρας»
O Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε άγνωστες […]
Το άρθρο Λάκης Γαβαλάς: «Παραλίγο να γίνω πατέρας» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr