#Άγχος

Άγχος και κρίσεις πανικού: Επιπτώσεις στην υγεία και τρόποι αντιμετώπισης

koolnews.gr
Το άγχος και οι κρίσεις πανικού αποτελούν συχνά φαινόμενα, με σοβαρές επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγεία. Η διαχείρισή τους είναι απαραίτητη για την ευημερία και την ποιότητα ζωής. Συνέπειες στην ψυχική υγεία Κατάθλιψη Το άγχος και οι κρίσεις πανικού μπορούν να οδηγήσουν σε συμπτώματα κατάθλιψης, όπως θλίψη, απώλεια ενδιαφέροντος και αλλαγές στην όρεξη και τον […] The post Άγχος και κρίσεις πανικού: Επιπτώσεις στην υγεία και τρόποι αντιμετώπισης appeared first on Koolnews.gr.
23:58 05/04/2024

Άγχος: 8 τεχνικές για να μειώσετε το στρες

iatropedia.gr
Αν και μπορεί να μην έχουμε πάντα τον έλεγχο των καταστάσεων που μας αγχώνουν, είμαστε υπεύθυνοι για το πώς αντιδρούμε σε αυτές The post Άγχος: 8 τεχνικές για να μειώσετε το στρες appeared first on Iatropedia.
20:09 05/02/2024

«Άγχος» στα Τουρκικά ΜΜΕ: «Τα F-16 δεν θα μπορούν να πετούν στο Αιγαίο απέναντι στην Ελλάδα – «Τα F-35 που πήραν είναι κινούμενοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές»

logiastarata.gr
«Πρεμούρα» στην Τουρκία και στα ΜΜΕ προκαλούν τα F-35 που αποκτά η Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα δεν είναι και πολύ… ενθουσιασμένοι με τα δικά τους -πλέον- F-16. Μάλιστα, Τούρκοι αναλυτές τονίζουν χαρακτηριστικά ότι «καταντήσαμε να παρακαλάμε να πάρουν οι Έλληνες τα F-35 για να μας δώσουν τα F-16». Ο πολιτικός αναλυτής, Μουράτ Γετκίν, ανέφερε: «Δείτε που […] The post «Άγχος» στα Τουρκικά ΜΜΕ: «Τα F-16 δεν θα μπορούν να πετούν στο Αιγαίο απέναντι στην Ελλάδα – «Τα F-35 που πήραν είναι κινούμενοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
15:00 30/01/2024

Παναιτωλικός: Αγχωτική πρόκριση στο Ελ Πάσο

agrinionews.gr
Δύσκολα στον εαυτό του έβαλε ο Παναιτωλικός, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου με σκορ 2-2. Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Τίτορμο. Μπρούνο Ντουάρτε και Χουάνπι, με κεφαλιά και απευθείας φάουλ στο 6’ και στο 11’ αντίστοιχα, έδωσαν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Μείωσε το σκορ η Καλλιθέα με τον Λουκίνα στο 36’. 1-2 το σκορ του ημιχρόνου. «Πονόματος» στην επανάληψη, αργό τέμπο και ελάχιστες καλές στιγμές. Άγχος στα τελευταία λεπτά, με τον Τόρρες να ισοφαρίζει στο 91’. 2-2 το τελικό αποτέλεσμα, αγχωτική πρόκριση εν τέλει. Περίπου 100 Παναιτωλικοί βρέθηκαν στις κερκίδες του Ελ Πάσο, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους.
17:46 17/01/2024

ΣΥΡΙΖΑ: Κινήσεις Κασσελάκη διά αντιπροσώπων για να παραμείνει η ομάδα Αχτσιόγλου - “Άγχος” στην Κουμουνδούρου για το δείπνο Τσίπρα με Σακελλαρίδη

Παραπολιτικά
Στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για τον αριθμό των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από τη Βουλή
07:00 16/11/2023

Άγχος: 5 τεχνικές για να το καταπολεμήσετε σε λιγότερο από 5 λεπτά

instyle.gr
Μια χαλαρωτική ρουτίνα ύπνου, ασκήσεις γιόγκα αλλά και ο χρόνος που αφιερώνετε στην οικογένεια και τους φίλους σας, συμβάλλουν σημαντικά στη διατήρηση των επιπέδων άγχους, υπό έλεγχο.  Ωστόσο, τι κάνετε όταν ξαφνικά ανακαλύπτετε ότι χάσατε μια πτήση, λαμβάνετε ένα τρομερό email από έναν συνάδελφο ή το πλυντήριο πιάτων σας, χαλάει απροσδόκητα; Το συναίσθημα το έχουμε αισθανθεί όλοι: […] The post Άγχος: 5 τεχνικές για να το καταπολεμήσετε σε λιγότερο από 5 λεπτά appeared first on InStyle.
23:46 17/10/2023

Άγχος: Ευθύνεται για την αύξηση βάρους Πώς μπορούμε να το καταπολεμήσουμε

instyle.gr
Το χρόνιο στρες μπορεί να πυροδοτήσει την παραγωγή ορμονών, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ανθυγιεινή ή υπερβολική διατροφή, η οποία με την σειρά της, μπορεί να αυξήσει περισσότερο το άγχος. Το παρατεταμένο, χρόνιο στρες μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ορμονικές αλλαγές που μπορεί να αυξήσουν την όρεξή σας και να προκαλέσουν λαχτάρα για τροφές […] The post Άγχος: Ευθύνεται για την αύξηση βάρους Πώς μπορούμε να το καταπολεμήσουμε appeared first on InStyle.
07:46 29/08/2023

Αχτσιόγλου: «Υπάρχει λύση» για το κόστος της φοιτητικής στέγης - Η πρόταση τριών πυλώνων

ieidiseis.gr
Για «βαθύ κοινωνικό πρόβλημα» κάνει λόγο η Έφη Αχτσιόγλου και κατεβάζει τη δική της πρόταση για το ζήτημα που καίει χιλιάδες οικογένειες.Στα υπέρογκα ποσά που καλούνται να καταβάλλουν χιλιάδες γονείς για τη φοιτητική στέγη των παιδιών τους, αναφέρεται η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, κάνοντας λόγο για «βαθύ κοινωνικό πρόβλημα» και κατεβάζοντας τη δική της πρόταση. «Η αρχή της φοιτητικής ζωής θα έπρεπε να είναι μια στιγμή γεμάτη προσμονή. Προσμονή για τον κόσμο της γνώσης, της προσωπικής ελευθερίας, των απεριορίστων ευκαιριών. Αντί για αυτό, για χιλιάδες οικογένειες η χαρά για την επιτυχία των νέων ανθρώπων αντισταθμίζεται από το άγχος. Άγχος για το κόστος σπουδών και κυρίω
13:46 02/08/2023

Ημερίδες ψυχικής ενδυνάμωσης και συμβουλευτικής για ωφελούμενους ΤΕΒΑ στην Αμφιλοχία

agrinionews.gr
Σε συνέχεια των ημερίδων ψυχικής ενδυνάμωσης και συμβουλευτικής, που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Ναυπακτίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Κ.Σ. της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, συνεχίζουν τη διεξαγωγή των ημερίδων για ωφελούμενους ΤΕΒΑ, με τη διεξαγωγή των επόμενων δύο ημερίδων στο Δήμο Αμφιλοχίας, στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ 2015-2016. Απώτερος σκοπός, η ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας  των ωφελούμενων ΤΕΒΑ, με προτάσεις ορθής διαχείρισης δυσλειτουργικών σκέψεων και συναισθημάτων, καθώς και παροχής συμβουλών εργασιακής απασχόλησης, προς την εξασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής και άμβλυνσης των αισθημάτων κατωτερότητας και κοινωνικού αποκλεισμο
17:46 02/06/2023

Πανελλήνιες 2023: Άγχος μαθητών και γονέων

neolaia.gr
Του Κωνσταντίνου Παπαγιαννούλη, συνεργάτη των Φροντιστηρίων ΠΑΠΑΔΕΑ και συμβούλου σπουδών και καριέρας.
15:46 29/05/2023

Παναγιωτόπουλος-Φλώρος με αιχμηρά αντικείμενα στα χέρια! Κίνδυνος…

militaire.gr
Φωτογραφία ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI Με «αιχμηρά αντικείμενα» στα χέρια ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Α/ΓΕΕΘΑ Κώστας Φλώρος…Η φωτογραφία είναι από τα εγκαίνια της DEFEA 2023. Στο κόψιμο της κορδέλας και ο Α/ΓΕΕΘΑ, ο οποίος με τον ρυθμό που φωτογραφίζεται εδώ κι εκεί προκαλεί πραγματικά τον θαυμασμό και την απορία: πότε είναι στο γραφείο του; Να κρατάνε ψαλίδι στα χέρια Πναγιωτόπουλος και Φλώρος έχει κι ένα ρίσκο. Οι σχέσεις τους είναι άθλιες εδώ και πολύ καιρό. Η ευθύνη του ΥΕΘΑ δεδομένη επειδή δεν συμπεριφέρθηκε ποτέ ως υπουργός. Ανέχθηκε ακόμη και τον χαρακτηρισμό «σαχλαμάρας» που αποδίδεται στον Α/ΓΕΕΘΑ από τις αποκαλύψεις των υποκλοπών! Κι όχι μόνο το ανέχτηκε αλλά πριν περάσουν 24
17:52 09/05/2023

Beauty Tips: Πείτε «αντίο» σε μαύρους κύκλους και ρυτίδες – Πως να τα εξαφανίσετε

eleftherostypos.gr
Beauty Tips: Άγχος, κούραση, κάπνισμα, μη ισορροπημένη διατροφή… Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν τελικά να κάνουν την επιδερμίδα μας να μην «αναπνέει». Σαν αποτέλεσμα είναι θαμπή ή εμφανίζει κηλίδες, ερεθισμούς, κοκκινίλες, λεπτές γραμμές, σκούρες σκιές, σακούλες κάτω από τα μάτια. Το καλό όμως είναι πως μπορεί να «συνέλθει». Πώς; Με τα παρακάτω tips: Ύπνος O […] Το άρθρο Beauty Tips: Πείτε «αντίο» σε μαύρους κύκλους και ρυτίδες – Πως να τα εξαφανίσετε εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:52 09/05/2023

Οι στοχευμένες κινήσεις Μητσοτάκη, ο Τσίπρας στον Βελουχιώτη, η ομιλία Σαμαρά και το μήνυμα Παπανδρέου

Newsbeast.gr
Παροχές με στρατηγική από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να εξαγγείλει χθες ενίσχυση 150 ευρώ στους νέους, έκπτωση 10% στον ΕΝΦΙΑ με την προϋπόθεση της ασφάλισης του σπιτιού και αύξηση, έστω μικρή, του επιδόματος για τα παιδιά όσων εργάζονται στο Δημόσιο. Σήκωσα το τηλέφωνο και ρώτησα πώς φτάσαμε εδώ. Ο άνθρωπός μου που έχει πλήρη εικόνα τι συζητάνε στο ευρύτερο επιτελείο του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, μου είπε το εξής: «Κοιτάζουν τις κυλιόμενες μετρήσεις και όπου βλέπουν πρόβλημα κάνουν στοχευμένες εξαγγελίες». Άγχος για τους νέους Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Οι στοχευμένες εξαγγελίες πρώτον, αφορούν τμήμα του εκλογικού σ
07:02 08/05/2023

Το πρώτο σύμπτωμα λίγο πριν το έμφραγμα – Δεν είναι ο πόνος στο στήθος – Τι λέει Έλληνας επιστήμονας

newsitamea.gr
Δύσπνοια – Δυσπεψία Άγχος – Βαριά/αδύναμα χέρια ή πόδια Η καρδιακή προσβολή συμβαίνει όταν η παροχή αίματος στην καρδιά αποκλείεται ξαφνικά. Στα πιο γνωστά συμπτώματα περιλαμβάνονται ο πόνος στο στήθος και η δύσπνοια, αλλά υπάρχει και ένα ακόμα βασικό σύμπτωμα: το έντονο άγχος. Εκατομμύρια άνθρωποι παθαίνουν καρδιακή προσβολή κάθε χρόνο...
19:06 17/04/2023

Άγχος: Πώς το άγχος επηρεάζει τη ζωή μας;

tromaktiko.gr
Το άγχος είναι μια σύνθετη και συχνά συντριπτική εμπειρία που μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστεί κανείς. Είναι μια φυσική ανθρώπινη αντίδραση στον κίνδυνο ή την αβεβαιότητα και μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους, από ήπια αισθήματα ανησυχίας έως πλήρεις κρίσεις πανικού. Ποια είναι τα συμπτώματα του άγχους; Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του άγχους […] The post Άγχος: Πώς το άγχος επηρεάζει τη ζωή μας; appeared first on Tromaktiko.gr.
18:12 10/04/2023

Άγχος: Η καλή ψυχική υγεία συμβάλλει στην διαχείριση του άγχους

tromaktiko.gr
Το άγχος είναι ένα κοινό φαινόμενο που βιώνεται από όλους – ενήλικες, έφηβοι, ακόμα και παιδιά σε τακτική βάση. Το ερώτημα που εγείρει μια ανησυχία εδώ είναι πώς αντιμετωπίζει ένα άτομο αυτές τις στιγμές καταστροφής νεύρων. Ενώ το άγχος κάνει μερικούς ανθρώπους να καταρρεύσουν, άλλοι με πιο ήρεμες δαπάνες είναι διανοητικά αρκετά δυνατοί ώστε να […] The post Άγχος: Η καλή ψυχική υγεία συμβάλλει στην διαχείριση του άγχους appeared first on Tromaktiko.gr.
12:12 24/03/2023

Άγχος: 5 Τρόποι να διαχειριστείτε το άγχος σας

tromaktiko.gr
Στη σημερινή κοινωνία, το άγχος και η αλλαγή συχνά θεωρούνται το ίδιο πράγμα. Το άγχος είναι μια φυσιολογική και ψυχολογική απάντηση σε μια αλλαγή σε μια κατάσταση που το σώμα και το μυαλό θεωρούν ότι είναι συντριπτική. Διαχειριστείτε το άγχος σας Με τους γρήγορους ρυθμούς της δουλειάς και του σπιτιού, το να πλημμυρίζετε συνεχώς από […] The post Άγχος: 5 Τρόποι να διαχειριστείτε το άγχος σας appeared first on Tromaktiko.gr.
12:12 22/03/2023

Άγχος: Πώς θα αποφύγετε το άγχος της καθημερινότητας;

tromaktiko.gr
Υπάρχουν συναισθηματικές και συμπεριφορικές συνέπειες του στρες που μπορεί να δυσκολέψουν την εκτέλεση της καθημερινότητάς σας. Αυτά περιλαμβάνουν το άγχος, την κατάθλιψη, την κόπωση, την επιθετικότητα, την έλλειψη κινήτρων ή την απόσυρση και δυσκολίες στην επίλυση προβλημάτων και τη συγκέντρωση. Υπάρχουν επίσης φυσιολογικές συνέπειες του στρες, όπως πονοκέφαλοι, ναυτία και αίσθημα παλμών. Λοιπόν, πώς μπορείτε […] The post Άγχος: Πώς θα αποφύγετε το άγχος της καθημερινότητας; appeared first on Tromaktiko.gr.
12:12 21/03/2023

Άγχος: 10 Τρόποι για να μειώσετε το αίσθημα του άγχους

tromaktiko.gr
Αυτές τις μέρες είναι δύσκολο να μην κατακλύζεσαι μια στο τόσο. Μεταξύ της εργασίας, της οικογένειας και άλλων υποχρεώσεων, μπορεί να γίνετε πολύ αγχωμένοι και απασχολημένοι. Αλλά πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να χαλαρώσετε διαφορετικά η ψυχική και σωματική σας υγεία μπορεί να υποφέρει. Για να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε το άγχος σας χρειάζεται εξάσκηση, […] The post Άγχος: 10 Τρόποι για να μειώσετε το αίσθημα του άγχους appeared first on Tromaktiko.gr.
16:32 13/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load