#Προφητείες

Μια από τις τρομακτικές προφητείες του Νοστράδαμου που πιστεύεται ότι επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες μετά την Πρωτοχρονιά του 2024

Newsbeast.gr
Οι προφητείες του Νοστράδαμου έχουν εξελιχθεί με το πέρασμα των χρόνων σε ένα φετίχ με δυσδιάκριτα τα όρια της πραγματικότητας και του μύθου. Πολλά που είχε προβλέψει δεν συνέβησαν ποτέ και άλλα που συνέβησαν δεν τα είχε προβλέψει ποτέ πραγματικά. Ο εμβληματικός αστρολόγος της Αναγέννησης, γνωστός και ως «Προφήτης της Καταστροφής», βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο καθώς φέρεται να προέβλεψε τον μεγάλο σεισμό στην Ιαπωνία, λίγες ώρες μετά την Πρωτοχρονιά του 2024. Η φήμη του οφείλεται στο έργο του «Οι Προφητείες» (Les Propheties), η πρώτη έκδοση του οποίου εμφανίστηκε το 1555. Κατά τον 20ο και 21ο αιώνα πολλοί του αποδίδουν την προφητεία πολλών και μεγάλων ιστορικών γεγονότων, από την άνοδ
12:00 03/01/2024

Οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2024 – Βασιλικά προβλήματα, κλιματική καταστροφή και διεθνείς συγκρούσεις

instyle.gr
Ο πρίγκιπας Harry μπορεί να γίνει ο βασιλιάς της Αγγλίας, το 2024. Απίθανο; Και όμως, πιθανό σύμφωνα με τα γραπτά του πιο διαβόητου μάντη, του Γάλλου αστρολόγου Νοστράδαμου, του 16ου αιώνα. Το έργο του Les Propheties (Οι Προφητείες), από το 1555, προβλέπει το μέλλον σε 942 τετράστιχα. Ορισμένοι αποδίδουν στον Νοστράδαμο την πρόβλεψη για την […] The post Οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2024 – Βασιλικά προβλήματα, κλιματική καταστροφή και διεθνείς συγκρούσεις appeared first on InStyle.
13:46 18/12/2023

Δύο συλλεκτικά βιβλία για να επιλέξετε, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την κυριακάτικη έκδοση της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ

Παραπολιτικά
«Βίος - Πολιτεία - Προφητείες και Ακολουθία» του Οσίου Ανδρέου και «Λόγοι ΚΘ’» του Οσίου Αββά Ησαïου
06:00 03/12/2023

Προφητείες του Αγίου Σεραφείμ της Βίριτσα σε γυναίκα που είχε κάνει 18 εκτρώσεις…

ekklisiaonline.gr
ΑΓΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΗΣ ΒΙΡΙΤΣΑ: Ζούσε κάποτε στο Λένινγκραντ μία γυναίκα μαζί με τον άνδρα της. Και αυτή και εκείνος ήταν γιατροί. Το άρθρο Προφητείες του Αγίου Σεραφείμ της Βίριτσα σε γυναίκα που είχε κάνει 18 εκτρώσεις… εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:58 05/05/2023

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος – Προφητείες: Το σάλπισμα του έκτου Αγγέλου της Αποκάλυψης και τα γεγονότα που ακολουθούν…

ekklisiaonline.gr
«Και ο έκτος άγγελος εσάλπισε και ήκουσα φωνήν μια εκ των τεσσάρων κεράτων του θυσιαστηρίου του χρυσού του ενώπιον του Θεού…». Το άρθρο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος – Προφητείες: Το σάλπισμα του έκτου Αγγέλου της Αποκάλυψης και τα γεγονότα που ακολουθούν… εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:38 14/03/2023

Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες των Χριστουγέννων

ekklisiaonline.gr
Βρισκόμενοι στα προπύλαια της μητρόπολης των εορτών, η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online σας καλεί να μελετήσετε τα Ευαγγελικά αποσπάσματα των Μεγάλων Ωρών της παραμονής και της ημέρας των Χριστουγέννων. Σε αυτά περιλαμβάνονται αποσπάσματα Κατά Λουκά, Κατά Ματθαίο και Επιστολές του Αποστόλου Παύλου προς Εβραίους και προς Γαλατάς. Επίσης κατά τις Μεγάλες Βασιλικές Ώρες των Χριστουγέννων αναγιγνώσκονται οι Προφητείες των Χριστουγέννων, αποσπάσματα από την Παλαιά Διαθήκη που αναφέρονται στη γέννηση του Ιησού Χριστού. Το άρθρο Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες των Χριστουγέννων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:00 23/12/2022

Άγιος Κοσμάς Αιτωλός- Γιορτή 24 Αυγούστου: Προφητείες του Πατροκοσμά που συγκλονίζουν

ekklisiaonline.gr
«Αυτό μια μέρα θα γίνει Ρωμαίικο και καλότυχος όποιος ζήσει σε κείνο το βασίλειο.» (Συνήθιζε να λέγει εις διάφορα μέρη της υποδούλου Ελλάδος, τα οποία μετά ταύτα απηλευθερώθησαν). Το άρθρο Άγιος Κοσμάς Αιτωλός- Γιορτή 24 Αυγούστου: Προφητείες του Πατροκοσμά που συγκλονίζουν εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
06:58 23/08/2022

Oι Προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που συγκλονίζουν

ekklisiaonline.gr
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ: «Αυτό μια μέρα θα γίνει Ρωμαίικο και καλότυχος όποιος ζήσει σε κείνο το βασίλειο.» Το άρθρο Oι Προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που συγκλονίζουν εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:14 17/08/2022

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος – Προφητείες: Το σάλπισμα του έκτου Αγγέλου της Αποκάλυψης και τα γεγονότα που ακολουθούν

vimaorthodoxias.gr
Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος: «Και ο έκτος άγγελος εσάλπισε και ήκουσα φωνήν μια εκ των τεσσάρων κεράτων του θυσιαστηρίου του χρυσού του ενώπιον του Θεού…». Όταν σάλπισε ο έκτος Άγγελος, ο Ιερός Ευαγγελιστής Ιωάννης ακούει μια φωνή να βγαίνει από τα τέσσερα κέρατα του ουρανίου θυσιαστηρίου. το οποίο βρίσκεται ενώπιον του Θεού. …Η λύση των τεσσάρων […]
09:26 11/03/2022

Oι Προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

vimaorthodoxias.gr
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ: «Αυτό μια μέρα θα γίνει Ρωμαίικο και καλότυχος όποιος ζήσει σε κείνο το βασίλειο.» (Συνήθιζε να λέγει εις διάφορα μέρη της υποδούλου Ελλάδος, τα οποία μετά ταύτα απηλευθερώθησαν) «Ω ευλογημένο βουνό, πόσες ψυχές γυναικόπαιδα θα σώσεις όταν έλθουν τα χαλεπά χρόνια !» (Είπε την προφητείαν αυτήν εν Σιατίστη και αλλαχού αντικρύζων τα βουνά, τα οποία κατά τούς χρόνους της Ελληνικής Επαναστάσεως έγιναν κρησφύγετα […]
14:32 10/03/2022

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: Προφητείες για τα επερχόμενα

ekklisiaonline.gr
Άγιος Γέροντας Παΐσιος – Σημεία των καιρών. Απορώ! δεν τους προβληματίζουν όλα αυτά τα γεγονότα; γιατί δεν βάζουν έστω ένα ερωτηματικό για της ερμηνείες του μυαλού τους; Κι αν επιβοηθούν τον αντίχριστο για το σφράγισμα, πως παρασύρουν και άλλες ψυχές στην απώλεια; Το άρθρο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: Προφητείες για τα επερχόμενα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:20 01/03/2022

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος- Προφητείες: Το σάλπισμα του έκτου Αγγέλου της Αποκάλυψης και τα γεγονότα που ακολουθούν

ekklisiaonline.gr
«Και ο έκτος άγγελος εσάλπισε και ήκουσα φωνήν μια εκ των τεσσάρων κεράτων του θυσιαστηρίου του χρυσού του ενώπιον του Θεού…». Το άρθρο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος- Προφητείες: Το σάλπισμα του έκτου Αγγέλου της Αποκάλυψης και τα γεγονότα που ακολουθούν εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:40 28/02/2022

Πατέρας Ελπίδιος: Οι συγκλονιστικές Προφητείες για τα επερχόμενα! (ΒΙΝΤΕΟ)

vimaorthodoxias.gr
Πατέρας Ελπίδιος: Συγκλονιστικές Προφητείες για τα επερχόμενα! Εμείς πρέπει ν’ αναρωτηθούμε Αρχιερείς και ιερείς και παπάδες και μοναχοί όλοι είμαστε ενώπιον του Θεού σωστοί; Έχουμε αγάπη και λατρεία στον Θεό;… Δεν έχουμε αγάπη! Και γι’ αυτό τρομάζω σε αυτά που έρχονται. Και ένα κομμάτι από αυτά που έρχονται μου έχουν αποκαλυφθεί τι θα συμβεί… Να […]
17:32 12/01/2022

"Το 2021 Φεύγει το 2022 Έρχεται - Προφητείες σε Αναμονή"

patrasevents.gr
Σε λίγες ημέρες θα αλλάξει ο χρόνος. Οπότε να ετοιμαζόμαστε για… προφητείες! Ωστόσο μην κάνετε όνειρα περί… καταστροφής του Κόσμου και άλλες συμφορές! Έχει γεμίσει το διαδίκτυο από τη γνωστή προφητο-καταστροφολογία. Το ζήτημα είναι να ΖΕΙΣ και όχι να σκέφτεσαι τις προηγούμενες εύκολες λύσεις. Και χωρίς να είμαι και… Προφήτης ΔΕΝ “βλέπω” κομήτες και αστεροειδείς να στριφογυρνούν τη Γη μας. Και να σας πω και κάτι; Δεν τους χρειαζόμαστε! Έχουμε τους… ανθρώπους! Κάθε λογής άνθρωποι, οι οποίοι με τον τρόπο τους, άλλοτε βλακώ...
18:16 24/12/2021

Kαλά Χριστούγεννα ευχές: Προφητείες για τον Χριστό

ekklisiaonline.gr
Στις 25 Δεκεμβρίου γιορτάζουμε τη γέννηση του Χριστού, τα Χριστούγεννα, γεννήθηκε πριν περίπου 2023 χρόνια στη Βηθλεέμ και τοποθετήθηκε σε φάτνη από την Παναγία. Το άρθρο Kαλά Χριστούγεννα ευχές: Προφητείες για τον Χριστό εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:32 23/12/2021

Διάλεξη για την Εσχατολογία στη Μητρόπολη Ταμασού

ekklisiaonline.gr
Το απόγευμα της Τετάρτης, 3 Νοεμβρίου 2021, στο Συνοδικό της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό, έλαβε χώρα ομιλία με θέμα «Υγιής εσχατολογία – Προφητείες». Το άρθρο Διάλεξη για την Εσχατολογία στη Μητρόπολη Ταμασού εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:08 04/11/2021

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ- Προφητείες και Συμβάντα που θα προηγηθούν

ekklisiaonline.gr
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ-(Αποσπάσματα από τα ερμηνευτικά Υπομνήματα στα Ευαγγέλια του Π.Ν. Τρεμπέλα. Τα αποσπάσματα μεταφράστηκαν και μεταγλωττίστηκαν στη δημοτική γλώσσα από τον π. Νικόλαο Πουλάδα). Το άρθρο ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ- Προφητείες και Συμβάντα που θα προηγηθούν εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:48 20/09/2021

Προφητείες για τις Πληθυσμιακές Μετακινήσεις και την Περίοδο του Αντιχρίστου

ekklisiaonline.gr
Πατήστε το play κι ακούστε για την Πληθυσμιακή Μετακίνηση και την εισαγωγική περίοδο του Αντιχρίστου Ηγουμένης Ευθυμίας Ι.Μ Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Το άρθρο Προφητείες για τις Πληθυσμιακές Μετακινήσεις και την Περίοδο του Αντιχρίστου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:24 23/08/2021

Οι 11 σοκαριστικές προφητείες του Νοστράδαμου και η ιστορική αλήθεια

eleftherostypos.gr
Ο Νοστράδαμος (1503 – 1566) o Γάλλος φαρμακοποιός και αστρολόγος που έμεινε γνωστός για το βιβλίο του «Οι Προφητείες» εξακολουθεί να γοητεύει…H εφημερίδα Independent ασχολήθηκε με τις 11 «σοκαριστικά ακριβείς προφητείες του» και μιλά και για την ιστορική αλήθεια . Ο θάνατος του Ερίκου Β’ Εγραφε ο Νοστράδαμος: «Το νεαρό... The post Οι 11 σοκαριστικές προφητείες του Νοστράδαμου και η ιστορική αλήθεια appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
10:34 10/06/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load