#Ρένος Χαραλαμπίδης

Εκλογές 2023: «Κύριε κομματάρχα!» – Το πρώτο προεκλογικό σποτ του Ιάσονα Πιπίνη με χιούμορ αλλά και αιχμές

eleftherostypos.gr
Αρκετή δόση χιούμορ αλλά και πολλές αιχμές για την «πελατειακή λογική» και την «παλαιοκομματική νοοτροπία» περιέχει το πρώτο προεκλογικό σποτ του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. στον Νομό Λέσβου κ. Ιάσονα Πιπίνη. Στο βίντεο, που κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, εμφανίζεται ο γνωστός ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος υποδύεται έναν παλαιοκομματικό πολιτικό, που περπατάει στην προκυμαία της […] Το άρθρο Εκλογές 2023: «Κύριε κομματάρχα!» – Το πρώτο προεκλογικό σποτ του Ιάσονα Πιπίνη με χιούμορ αλλά και αιχμές εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:10 10/04/2023

Ρένος Χαραλαμπίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι αθώος και ένοχος μαζί»

govastileto.gr
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλωντας στην κάμερα της εκπομπής «Tο Πρωινό» την Παρασκευή, αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την δίκη του, λέγοντας πως είναι ένοχος και αθώος μαζί. «Είτε μας αρέσει, είτε όχι, το δικαστήριο έβγαλε μια απόφαση. Αν θέλουμε να λέμε ότι ανήκουμε σε έναν κόσμο που δεν πετροβολεί αλλά δικάζει, να […]
18:06 11/02/2023

Ρένος Χαραλαμπίδης: Όταν συνέλαβαν τον Φιλιππίδη ήμουν ο πρώτος που είπα ότι δεν είναι μεγάλος ηθοποιός

Newsit
“Κανείς δεν ξέρει αν θα γυρίσει ο Πέτρος Φιλιππίδης στο θέατρο” ανέφερε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όταν συνέλαβαν τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμουν ο πρώτος που είπα ότι δεν είναι μεγάλος ηθοποιός, μόνος του το έλεγε ότι είναι μεγάλος ηθοποιός. ... Περισσότερα To άρθρο Ρένος Χαραλαμπίδης: Όταν συνέλαβαν τον Φιλιππίδη ήμουν ο πρώτος που είπα ότι δεν είναι μεγάλος ηθοποιός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:34 10/02/2023

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ποτέ δεν ήταν του γούστου μου»

zappit.gr
Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Ρένος Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Όταν συνέλαβαν τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμουν […] The post Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ποτέ δεν ήταν του γούστου μου» appeared first on Zappit.
14:28 10/02/2023

Ρένος Χαραλαμπίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει»

zappit.gr
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Φάντασμα της όπερας» βρέθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης και εκεί τον συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι. […] The post Ρένος Χαραλαμπίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει» appeared first on Zappit.
08:44 09/02/2023

Ρένος Χαραλαμπίδης: Στις γυναίκες περνώ αόρατος, δεν τις φλερτάρω από τακτ

Newsit
“Τα καλύτερα χρόνια ενός άντρα είναι τα 85 γιατί έχει απαλλαχτεί από τις ορμές και τις ματαιότητες” ανέφερε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και στην Νάσυ Νικολαϊδου και μίλησε τον λόγο που δεν του αρέσει το χειροκρότημα, το φλερτ και τα όνειρά του που έχουν πραγματοποιηθεί.  «Εκτός από τα ... Περισσότερα To άρθρο Ρένος Χαραλαμπίδης: Στις γυναίκες περνώ αόρατος, δεν τις φλερτάρω από τακτ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:24 23/01/2023

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Με το χειροκρότημα έχω πολύ κακή σχέση, πρέπει να κάνω ψυχανάλυση»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Νάνσυ Νικολαϊδου έδωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα Φθηνά Τσιγάρα, […] The post Ρένος Χαραλαμπίδης: «Με το χειροκρότημα έχω πολύ κακή σχέση, πρέπει να κάνω ψυχανάλυση» appeared first on Zappit.
15:10 23/01/2023

Ρένος Χαραλαμπίδης: Δεν έχω όνειρα, τα περισσότερα πραγματοποιήθηκαν

in.gr
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε για την πολυετή καριέρα της
15:04 23/01/2023

Ρένος Χαραλαμπίδης: Δεν φαντάζεστε ποιον ρόλο αρνήθηκε στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»

okmag.gr
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε για την πορεία, τον ρόλο του κριτή που θα δυσκολευόταν να κάνει ενώ αποκάλυψε ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» και το μετανιώνει μέχρι σήμερα «Σε κριτική επιτροπή δεν μπορώ να είμαι. Δυσκολεύομαι πολύ ψυχικά να κρίνω, μου φαίνονται όλοι πολύ καλοί. Σαν παρουσιαστής όμως θα ήθελα να […] The post Ρένος Χαραλαμπίδης: Δεν φαντάζεστε ποιον ρόλο αρνήθηκε στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» appeared first on OK! Magazine.
23:46 12/01/2023

Ρένος Χαραλαμπίδης: Αν το Maestro δεν πάει καλά στο Netflix θα είναι όλεθρος για την ελληνική μυθοπλασία

instyle.gr
O Ρένος Χαραλαμπίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που μπήκε στο Netflix. “Αν το Maestro δεν πάει καλά, θα είναι καταστροφή. Μπορεί να είναι όλεθρος για την ελληνική μυθοπλασία. Και ποιος δεν θα ‘θελε να μπει μία δημιουργία του σε παγκόσμια πλατφόρμα; Θα […] The post Ρένος Χαραλαμπίδης: Αν το Maestro δεν πάει καλά στο Netflix θα είναι όλεθρος για την ελληνική μυθοπλασία appeared first on InStyle.
19:20 12/01/2023

Χαραλαμπίδης: Δεν με έχει ερωτευτεί συμπρωταγωνίστριά μου – Στα γυρίσματα έχω τέτοια αγωνία να βγει καλό που είμαι μ…

Newsbeast.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» παραχώρησε συνέντευξη ο Ρένος Χαραλαμπίδης το πρωί της Πέμπτης (12/01) και τόνισε πως: «Συνειδητοποίησα ότι στη ζωή μου είναι πιο εύκολο να διαχειριστώ την αποτυχία από ό,τι την επιτυχία που με φέρνει σε αμηχανία». Σε ότι αφορά την αγάπη και το πάθος στη ζωή του, ο ηθοποιός σημείωσε ότι: «Και έχω ποθήσει και έχω αγαπήσει αλλά δεν ξέρω από την άλλη πλευρά τι γινόταν.  Είχα την ατυχία να γίνω γνωστός από πολύ μικρός. Από τα 21 μου ήμουν ο “κάπου τον ξέρω”. Ήμουν σίγουρος ότι με πλησίαζαν για αυτό». Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σχολιάζοντας τη ελληνική μυθοπλασία, τόνισε πως σε αυτή «δεν βλέπω θάρρος» και πρόσθεσε πως: «Αν το Maestro δεν πάει καλά στο N
18:02 12/01/2023

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Στα γυρίσματα γίνομαι αντιπαθητικός και μαλ…»

zappit.gr
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην […] The post Ρένος Χαραλαμπίδης: «Στα γυρίσματα γίνομαι αντιπαθητικός και μαλ…» appeared first on Zappit.
14:44 12/01/2023

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Μπράβο στον Παπακαλιάτη για το Netflix αλλά τι άλλες επιλογές είχαν από την Ελλάδα;»

zappit.gr
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στον Γιάννη Παπαδόπουλο και […] The post Ρένος Χαραλαμπίδης: «Μπράβο στον Παπακαλιάτη για το Netflix αλλά τι άλλες επιλογές είχαν από την Ελλάδα;» appeared first on Zappit.
11:34 12/01/2023

Ρένος Χαραλαμπίδης: Μας μπέρδεψε πάρα πολύ ο Γιώργος Κιμούλης

Newsit
Συνέντευξη – “ποταμό” παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στον ΑΝΤ1. Για το metoo, τις δύσκολες συνεργασίες, την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και την πολυσυζητημένη δήλωση της Βίκυς Πρωτογρεράκη αλλά και την θεατρική επάνοδο του Γιώργου Κιμούλη μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στην κάμερα του Πρωινού την Τρίτη στον ΑΝΤ1. “Το πρώτο πράγμα που βλέπω σε μια επαγγελματική ... Περισσότερα To άρθρο Ρένος Χαραλαμπίδης: Μας μπέρδεψε πάρα πολύ ο Γιώργος Κιμούλης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:14 03/01/2023

Χαραλαμπίδης για Κιμούλη: «Είχε και άδικο, είχε και δίκιο…»

thecaller.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στην κάμερα του Πρωινού στον ΑΝΤ1.Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στην κάμερα του Πρωινού στον ΑΝΤ1.Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα αποτελέσματα που έφερε το metoo στον χώρο του θεάτρου, την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και την πολυσυζητημένη δήλωση της Βίκυς Πρωτογρεράκη αλλά και την θεατρική επάνοδο του Γιώργου Κιμούλη. Ειδικότερα, ο Ρένος Χαραλαμπίδης ανέφερε πως […]
22:00 03/01/2023

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Είναι στο όριο της παρωδίας, ατυχέστατη δήλωση»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στην κάμερα του Πρωινού την Τρίτη στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, […] The post Ρένος Χαραλαμπίδης: «Είναι στο όριο της παρωδίας, ατυχέστατη δήλωση» appeared first on Zappit.
19:16 03/01/2023

Ρένος Χαραλαμπίδης: Το πέρασμα του χρόνου με ενοχλεί γιατί είμαι θνητός

Newsit
‘Μπορεί να κουράζεσαι εύκολα σωματικά αλλά ξέρεις πως να διανείμεις τις δυνάμεις σου καλύτερα” δήλωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στο Στούντιο 4 και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κούρο για τη θεατρική παράσταση “Φθηνά Τσιγάρα” και τις διαφορές που έχει η σημερινή εποχή από εκείνη που γυρίστηκε η ταινία. Παράλληλα αναφέρθηκε και στη σχέση ... Περισσότερα To άρθρο Ρένος Χαραλαμπίδης: Το πέρασμα του χρόνου με ενοχλεί γιατί είμαι θνητός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:40 20/12/2022

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ήταν μια νύχτα τρόμου που ευτυχώς έγραψε την ιστορία της»

zappit.gr
Με αφορμή την θεατρική του επιτυχία στα «Φτηνά τσιγάρα» μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στην κάμερα της εκπομπής Στούντιο και τον δημοσιογράφο […] The post Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ήταν μια νύχτα τρόμου που ευτυχώς έγραψε την ιστορία της» appeared first on Zappit.
17:56 20/12/2022

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ηθοποιοί και τεχνικοί έπαιζαν δωρεάν στις ταινίες μου»

zappit.gr
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής DOT. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στη δημοσιογράφο Τατιάνα Χατζή […] The post Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ηθοποιοί και τεχνικοί έπαιζαν δωρεάν στις ταινίες μου» appeared first on Zappit.
15:28 18/12/2022

Οι String Demons στο "Σταυρό του Νότου" - Δευτέρα 12/12 με guest τον Ρένο Χαραλαμπίδη

Παραπολιτικά
Οι String Demons σε ένα ξεχωριστό και ανατρεπτικό live έρχονται για να παίξουν από κλασική μουσική έως παραδοσιακά, και από βυζαντινούς ύμνους μέχρι heavy metal - Μαζί τους ο Ρένος Χαραλαμπίδης
01:46 12/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load