#Σύλβια Δεληκούρα

Η Σύλβια Δεληκούρα ευχήθηκε στον 9χρονο γιο της με το πιο γλυκό #tbt video και μια αληθινή παραδοχή

queen.gr
Η Σύλβια Δεληκούρα γιορτάζει τα γενέθλια του μονάκριβου γιου της. Οι σπάνιες φωτογραφίες του 9χρονου Ορφέα και η τρυφερή σχέση τους.Περισσότερα...
00:17 29/11/2023

Σύλβια Δεληκούρα: Δημοσίευσε φωτογραφία του γιου της μετά από καιρό

mothersblog.gr
Ένα στιγμιότυπο με τον γιο της δημοσίευσε η Σύλβια Δεληκούρα από τις καλοκαιρινές της διακοπές.Περισσότερα...
16:37 22/08/2023

Σύλβια Δεληκούρα: Έκανα τη μοιραία, τον ρώτησα τι ζώδιο είναι, με κοίταξε περίεργα κι έφυγε

Newsbeast.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τη δημοσιογράφο Φρίντα Καρακάση παραχώρησε συνέντευξη η Σύλβια Δεληκούρα. Η ηθοποιός μίλησε για τη σειρά «Θα βρεις το δάσκαλό σου», την αγάπη των νέων κοριτσιών στο πρόσωπό της αλλά και για τη γνωριμία με τον σύντροφό της. «Με το “Θα βρεις τον δάσκαλό σου” έγινα γνωστή και με αγάπησαν πολύ τα κορίτσια. Είχα πάει στο σούπερ μάρκετ και ζήτησα από την κυρία ένα τέταρτο μπέικον και με κοιτούσε σαν να είμαι η “Άσπα” του ρόλου. Στα γυρίσματα του οι καμεραμέν έκοβαν το γύρισμα, γιατί κουνιόταν η κάμερα από τα γέλια τους. Υπήρχε ένας θαυμαστής που μού έστελνε λουλούδια, ραβασάκια και ακολουθούσε το αυτοκίνητό μου», είπε αρχικά η Σύλβια Δεληκούρα. Για τον
23:00 16/06/2023

Σύλβια Δεληκούρα: «Έμεινα έγκυος στους έξι μήνες – Το παιδί ήταν λες και ήρθε να καταστρέψει την σχέση»

tlife.gr
Για την γνωριμία με τον σύντροφό της και τον ερχομό του γιου της, μίλησε η Σύλβια To άρθρο Σύλβια Δεληκούρα: «Έμεινα έγκυος στους έξι μήνες – Το παιδί ήταν λες και ήρθε να καταστρέψει την σχέση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:50 29/04/2023

Σύλβια Δεληκούρα, η Έλενα Τοπαλίδου και ο Γιάννης Σαρακατσάνης σήμερα στις «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά

Newsit
Οι «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά έρχονται και σήμερα, Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στις 17:00, στην ΕΡΤ2, για να μας μεταφέρουν ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν. Η Τζένη Θεωνά υποδέχεται τη Σύλβια Δεληκούρα, η οποία μιλάει για την πρώτη περίοδο με το παιδί στο σπίτι. Ακόμη, αποκαλύπτει ότι ... Περισσότερα To άρθρο Σύλβια Δεληκούρα, η Έλενα Τοπαλίδου και ο Γιάννης Σαρακατσάνης σήμερα στις «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:04 29/04/2023

Σύλβια Δεληκούρα: «Κοιτάζω τη σχέση μου με τον Δημήτρη, δεν είναι όλα μέλι γάλα, δεν είναι όλα Instagram στη ζωή»

okmag.gr
Η Σύλβια Δεληκούρα ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show. Η ηθοποιίς της σειράς «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» μίλησε και για τον 8χρονο γιο της, Ορφέα και στον σύντροφό της, Δημήτρη που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο αφού είναι ιχθυέμπορας. «Τον πρώτο καιρό είχα πρόβλημα. Ακόμα μου μυρίζουν τα ψάρια. Δεν τρώω καθόλου ψάρια.Ό,τι […] The post Σύλβια Δεληκούρα: «Κοιτάζω τη σχέση μου με τον Δημήτρη, δεν είναι όλα μέλι γάλα, δεν είναι όλα Instagram στη ζωή» appeared first on OK! Magazine.
08:32 04/04/2023

Σύλβια Δεληκούρα: «Μου έκανε πρόταση γάμου και είπα όχι» – Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και η ζωή με τον γιο της

tlife.gr
Η Σύλβια Δεληκούρα βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή ηθοποιός To άρθρο Σύλβια Δεληκούρα: «Μου έκανε πρόταση γάμου και είπα όχι» – Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και η ζωή με τον γιο της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:24 04/04/2023

Σύλβια Δεληκούρα: Δεν έχουμε παντρευτεί με τον σύντροφό μου – Όταν μου έκανε πρόταση γάμου του είπα «όχι», τώρα δεν θέλει εκείνος

Newsbeast.gr
O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (3/4) τη Σύλβια Δεληκούρα. Η αγαπημένη ηθοποιός, που συμμετέχει στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή της τα τελευταία χρόνια. Περιέγραψε, με το δικό της ξεχωριστό χιούμορ, την επεισοδιακή γνωριμία με τον σύντροφό της, Δημήτρη, την ξαφνική της εγκυμοσύνη και την καθημερινότητά της με τον 8χρονο Ορφέα. Έχει αλλάξει η «σχέση» της με τα… ψάρια, ως σύντροφος Ιχθυέμπορου; «Τον πρώτο καιρό είχα πρόβλημα. Ακόμα μου μυρίζουν τα ψάρια. Δεν τρώω καθόλου ψάρια. Ό,τι έχω πει “ποτέ” γίνεται. Έλεγα στον πατέρα μου ότι δεν θέλω να κάνω οικογένεια και μετά από 7 μήνες ήμουν έγκυος. Με τον άντρα μου
03:00 04/04/2023

Σύλβια Δεληκούρα – Τα είπε όλα σε μία πρόταση: Αν έχουμε κάτι κοινό οι γυναίκες, αυτό είναι η…

koolnews.gr
H Σύλβια Δεληκούρα σε λίγο παλαιότερη συνέντευξή μίλησε για τη γυναικεία… γκρίνια. «Αν έχουμε κάτι κοινό οι γυναίκες, αυτό είναι η γκρίνια. Οσο χαλαρή κι αν είσαι, κάποιες στιγμές η γκρίνια είναι αναπόφευκτη. Είμαστε και ανυπόμονες. Έχουμε και κάποια θέματα με την τάξη και την καθαριότητα. Ακόμα και αν είναι τσαπατσούλα μία γυναίκα, ο καλός […]
16:04 01/04/2023

Κάτι σα τραμπάλα: Η Σύλβια Δεληκούρα με ανοιχτά πόδια στην παιδική χαρά “κάνει δουλίτσα”

koolnews.gr
Η Σύλβια Δεληκούρα εδώ και χρόνια έχει αποκτήσει έναν γιο με το σύντροφό της, ο οποίος ασχολείται με τα ψαράδικα αφού είναι ιχθυεμπορας. Η ίδια έχει αναφέρει: «Ο άντρας μου κάνει μια ιδιαίτερη δουλειά, διότι δουλεύει βράδυ. Φεύγει στις 12 και γυρνάει στις 11 το πρωί. Αλλά βοηθάει πάρα πολύ, όποτε μπορεί διαβάζει τον μικρό. […]
19:40 23/03/2023

Σοκάρει η Σύλβια Δεληκούρα: «Μου έγραφαν” δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί”»

govastileto.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ήταν η Σύλβια Δεληκούρα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα κακεντρεχή σχόλια που δέχθηκε στο παρελθόν, όταν σε συνέντευξή της είχε περιγράψει ένα περιστατικό από τη γέννηση του παιδιού της με χιουμοριστική διάθεση. «Με έφαγαν ζωντανή. Ο κόσμος έχει μία τάση να κρίνει και να […]
16:34 10/03/2023

Σύλβια Δεληκούρα: «Παλιά ζήλευα όταν ήταν η ώρα να χωρίσω. Σαν να έβρισκα πάτημα. Τώρα είναι άλλο, θέλω να τα μαθαίνω όλα»

okmag.gr
Καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον, τήν Μεσημβρίαν», ήταν η Σύλβια Δεληκούρα. Η ηθοποιός μίλησε για όλα αλλά και για την αντιπάθειά της για τα ψάρια παρόλο που ο σύντροφός της, είναι ιχθυέμπορας: «Με ενοχλεί η μυρωδιά τους. Δεν μου αρέσουν καθόλου» είπε η ίδια το μεσημέρι της Πέμπτης. […] The post Σύλβια Δεληκούρα: «Παλιά ζήλευα όταν ήταν η ώρα να χωρίσω. Σαν να έβρισκα πάτημα. Τώρα είναι άλλο, θέλω να τα μαθαίνω όλα» appeared first on OK! Magazine.
16:50 09/03/2023

Σύλβια Δεληκούρα: «Μου έστελναν… δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί»

zappit.gr
Στο πλατώ της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε η Σύλβια Δεληκούρα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο […] The post Σύλβια Δεληκούρα: «Μου έστελναν… δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί» appeared first on Zappit.
16:06 09/03/2023

Ο Δημήτρης Μακαλιάς αιφνιδίασε τη Σύλβια Δεληκούρα στον αέρα: «Ένα κέρατο που είχες φάει στο παρελθόν»

zappit.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα η Σύλβια Δεληκούρα. Ο Δημήτρης Μακαλιάς, μάλιστα, την αιφνιδίασε πριν […] The post Ο Δημήτρης Μακαλιάς αιφνιδίασε τη Σύλβια Δεληκούρα στον αέρα: «Ένα κέρατο που είχες φάει στο παρελθόν» appeared first on Zappit.
14:28 13/01/2023

Σύλβια Δεληκούρα: Οι σπάνιες φωτογραφίες του γιου της και το μήνυμα για τα γενέθλιά του

tlife.gr
Ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή για την Σύλβια Δεληκούρα, καθώς ο μοναχογιός της έχει τα γενέθλιά To άρθρο Σύλβια Δεληκούρα: Οι σπάνιες φωτογραφίες του γιου της και το μήνυμα για τα γενέθλιά του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:08 28/11/2022

Σύλβια Δεληκούρα: «Όταν γίνεσαι μητέρα, σταματά η ανεμελιά»

okmag.gr
Η Σύλβια Δεληκούρα, γνώριζε από πάντα – όπως λέει- ότι θα γίνει ηθοποιός. Φέτος μας συστήνεται ξανά ως ζηλιάρα Μιμίκα στην κωμική σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» του Μega (κάθε Παρασκευή στις 21.00) Απείχες αρκετά χρόνια από την τηλεόραση. Ήταν δική σου απόφαση; Από τη στιγμή που γέννησα, μπήκα σε αυτό τον δύσκολο αλλά και πολύ […] The post Σύλβια Δεληκούρα: «Όταν γίνεσαι μητέρα, σταματά η ανεμελιά» appeared first on OK.
15:00 20/11/2022

Σύλβια Δεληκούρα: Αυτά είναι τα κρυφά της απωθημένα

sportime.gr
Στη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ», η Σύλβια Δεληκούρα ανέφερε ότι συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τους δύο δημιουργούς Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
23:38 19/11/2022

Σύλβια Δεληκούρα: «Θα ήθελα το Μαίρη Μαίρη Μαίρη να φτάσει στο Netflix»

okmag.gr
Γεννημένη στην Άρτα, ήρθε στην Αθήνα στα 11 της, γνώριζε από πάντα -όπως λέει- ότι θα γίνει ηθοποιός και στα τέλη της δεκαετίας του ’90 ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα. Φέτος μας συστήνεται ξανά ως ζηλιάρα Μιμίκα στην κωμική σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» του Μega (κάθε Παρασκευή στις 21.00) Πώς προέκυψε η φετινή σου συνεργασία […] The post Σύλβια Δεληκούρα: «Θα ήθελα το Μαίρη Μαίρη Μαίρη να φτάσει στο Netflix» appeared first on OK.
15:16 19/11/2022

Σύλβια Δεληκούρα: «Το παιδί είναι η μεγαλύτερη κρίση σε μία σχέση»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σύλβια Δεληκούρα στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Σύλβια Δεληκούρα […] The post Σύλβια Δεληκούρα: «Το παιδί είναι η μεγαλύτερη κρίση σε μία σχέση» appeared first on Zappit.
21:12 28/09/2022

Σύλβια Δεληκούρα: Αυτός είναι ο λόγος που για δύο χρόνια δεν έβλεπε το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»

tlife.gr
Η Σύλβια Δεληκούρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε To άρθρο Σύλβια Δεληκούρα: Αυτός είναι ο λόγος που για δύο χρόνια δεν έβλεπε το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:24 28/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load