#Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον

«Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον»: Και οι σεισμόπληκτοι στο πρόγραμμα

Newsbeast.gr
«Υπάρχει η βούληση της κυβέρνησης να βρει λύσεις, εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου, για την περαιτέρω ενίσχυση και βοήθεια των επιχειρήσεων που βρίσκονται σε σεισμόπληκτες περιοχές και έχουν πληγεί», διαβεβαίωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα, Παρασκευή (14/1) από το βήμα της Βουλής. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει, μέσα από τον νέο κύκλο του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ΄οίκον», σε περαιτέρω ενίσχυση των σεισμόπληκτων επιχειρήσεων εντάσσοντας και αυτές στο ευνοϊκό καθεστώς των αυξημένων πόρων όπως ισχύει για τις απολιγνιτοποιημένες περιοχές και αυτές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές. Απαντώντας, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Βασί
12:30 14/01/2022

Αιτωλοακαρνανία: Δεν πληρώνει το «εξοικονομώ»

sinidisi.gr
Καθυστερήσεις στους μισούς τουλάχιστον φάκελους στην Αιτωλοακαρνανία Δεν πληρώνει το «εξοικονομώ» Με αστείες παρατηρήσεις καθυστερούν οι πληρωμές, καταγγέλλει ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Λίνος Μπλέτσας Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών σε πανελλαδικό επίπεδο το τελευταίο χρονικό διάστημα, σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις στις εκταμιεύσεις ποσών του προγράμματος «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ» από το ΕΤΕΑΝ (Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης), πρώην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Αιτωλοακαρνανία: Δεν πληρώνει το «εξοικονομώ»
20:50 10/12/2021

Aλλαγές στο νέο κύκλο του «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον»

grtimes.gr
Προτεραιότητα για τις ενισχύσεις και με υψηλότερα ποσοστά δίνεται στα νοικοκυριά με εισοδήματα που αγγίζουν τα όρια της φτώχειας (12.000... The post Aλλαγές στο νέο κύκλο του «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον» appeared first on GRTimes.gr.
11:00 27/07/2021

«Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον»: Επιδοτήσεις 65% για φτωχά νοικοκυριά

in.gr
Στα 500 εκ. ευρώ ο προϋπολογισμός – Την Πέμπτη οι ανακοινώσεις – Χωρίς φωτοβολταϊκά και φορτιστές Ι.Χ. ο νέος κύκλος του προγράμματος.
06:56 27/07/2021

Πτολεμαΐδα: Τεχνοκατασκευαστική «Κατακαλίδης Αναστάσιος» – Τα πάντα γύρω από τις κατασκευές και διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων – Εργασίες «Με το «κλειδί στο χέρι» για το «Eξοικονομώ»

e-ptolemeos.gr
Η Τεχνοκατασκευαστική Εταιρεία «Κατακαλίδης Αναστάσιος» στην Πτολεμαΐδα ασχολείται με κατασκευές και διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αναλαμβάνοντας ανακαινίσεις κτηρίων και σπιτιών, παντός τύπου εργασίες και εργολαβίες, όπως φυσικά και όλο το πακέτο για τους επωφελούμενους του προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον. Ειδικά σε ό,τι αφορά το Πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον και τους δικαιούχους του, η «Κατακαλίδης Αναστάσιος» αναλαμβάνει ... The post Πτολεμαΐδα: Τεχνοκατασκευαστική «Κατακαλίδης Αναστάσιος» – Τα πάντα γύρω από τις κατασκευές και διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων – Εργασίες «Με το «κλειδί στο χέρι» για το «Eξοικονομώ» appeared first on e-ptole
19:48 11/03/2021

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ: Το πιο γνωστό και πετυχημένο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, με πόρους της Πολιτικής Συνοχής της ΕΕ Πως κερδίζουν όλοι από τις επενδύσεις σε κατοικίες για εξοικονόμησης ενέργειας – το Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον γίνεται πλέον ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ

e-ptolemeos.gr
Του Θοδωρή Καραουλάνη, www.euractiv.gr   Το πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον είναι ένα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα προγράμματα που συγχρηματοδοτούνται από πόρους της ΕΕ και πλέον γνωρίζει σχεδόν όλη η χώρα, όχι μόνο οι ενδιαφερόμενοι. Με ιστορία ήδη περίπου μιας δεκαετίας, αλλάζει πρόσωπο, γίνεται ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ και περνά σε νέα φάση, πάντα με ... The post ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ: Το πιο γνωστό και πετυχημένο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, με πόρους της Πολιτικής Συνοχής της ΕΕ Πως κερδίζουν όλοι από τις επενδύσεις σε κατοικίες για εξοικονόμησης ενέργειας – το Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον γίνεται πλέον ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ appeared first on e-ptolemeos.gr.
08:47 16/12/2020

Παράλληλα με το Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον το κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ- Επίδομα 534 ευρώ

ekklisiaonline.gr
Επικοινωνήστε με τη ΔΕΗ τηλεφωνικά, καλώντας ΔΩΡΕΑΝ το Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, στο τηλεφωνικό κέντρο 800-900-1000 για οποιοδήποτε αίτημα ή πληροφορία.. Το άρθρο Παράλληλα με το Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον το κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ- Επίδομα 534 ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:27 04/11/2020

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Προσλήψεις 2020- Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον- Επιστρεπτέα προκαταβολή

ekklisiaonline.gr
Παράλληλα, περιλαμβάνει 299 προσλήψεις μονίμων, οι οποίες αφορούν επιμελητήρια εκτός Γενικής Κυβέρνησης και Κ.Υ.Τ., 62 θέσεις δικηγόρων-νομικών με έμμισθη εντολή και 2.618 θέσεις εποχικού προσωπικού εκ των οποίων 2.500 εποχικοί πυροσβέστες. Το άρθρο ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Προσλήψεις 2020- Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον- Επιστρεπτέα προκαταβολή εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:48 02/11/2020

Νέο εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ: Κοινωφελής εργασία, κοινωνικό τιμολόγιο- Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον

ekklisiaonline.gr
Επαναλειτουργεί από σήμερα Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020, το ΚΠΑ2 Αθήνας καθώς ολοκληρώθηκε η απολύμανση του κτιρίου. Η Υπηρεσία παρέμεινε κλειστή στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, με στόχο την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Το άρθρο Νέο εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ: Κοινωφελής εργασία, κοινωνικό τιμολόγιο- Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:25 31/10/2020

ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία 2020: Εποχικό επίδομα, ΑΣΕΠ 7Κ/2020- Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον

ekklisiaonline.gr
Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (Βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της Προκήρυξης). Το άρθρο ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία 2020: Εποχικό επίδομα, ΑΣΕΠ 7Κ/2020- Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:22 28/10/2020

ΕΦΚΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΔΕΗ: Κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο, ΚΕΑ Επίδομα ενοικίου- Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον

ekklisiaonline.gr
Να επισκεφτείτε το αρμόδιο γραφείο εξυπηρέτησης για Υπηρεσίες Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, έχοντας μαζί σας ένα λογαριασμό ρεύματος, την αστυνομική σας ταυτότητα και αποδεικτικό του ΑΦΜ σας, ώστε να. Το άρθρο ΕΦΚΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΔΕΗ: Κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο, ΚΕΑ Επίδομα ενοικίου- Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:52 22/10/2020

Ενιαιο πάγιο- Κοινωνικό Τιμολογιο ΔΕΗ: Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον- ΚΕΑ Επίδομα ενοικίου

ekklisiaonline.gr
Την προωθητική έκπτωση δεν μπορούν να λάβουν όσοι είναι ήδη σε άλλο προϊόν που περιλαμβάνει προωθητική ενέργεια (πχ. ΔΕΗ myHomeOnline με 30€ έκπτωση). Το άρθρο Ενιαιο πάγιο- Κοινωνικό Τιμολογιο ΔΕΗ: Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον- ΚΕΑ Επίδομα ενοικίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:23 19/10/2020

ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΥ: Επιστροφή, Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον- Κτηματολογιο 2020

ekklisiaonline.gr
Ξεχωριστή κατηγορία του «Εξοικονομώ - Αυτονομώ» είναι οι πολυκατοικίες. Προβλέπεται η επιχορήγηση και κοινόχρηστων ενεργειακών αναβαθμίσεων. Τα ποσοστά επιδότησης είναι 60% έως και 80% και ο ανώτατος επιλέξιμος προϋπολογισμός οι 80.000 ευρώ. Το άρθρο ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΥ: Επιστροφή, Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον- Κτηματολογιο 2020 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:16 09/08/2020

«Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον»: Νέο πρόγραμμα 850 εκατ. ευρώ από το φθινόπωρο

e-dimosio.gr
Με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση τουλάχιστον 60.000 κατοικιών ετησίως έως το 2030 και τη μετάβαση σε πιο «έξυπνα» σπίτια, τα υπουργεία Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Περιβάλλοντος και Ενέργειας ενεργοποιούν ένα νέο ανοιχτό πρόγραμμα αναβάθμισης κατοικιών, με τίτλο «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ για Έξυπνα Σπίτια». Σύμφωνα με ανακοίνωση των δύο υπουργείων, το χρηματοδοτικό πλαίσιο του νέου προγράμματος […] The post «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον»: Νέο πρόγραμμα 850 εκατ. ευρώ από το φθινόπωρο appeared first on e-dimosio.gr.
17:28 27/07/2020

Το φθινόπωρο νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον» 850 εκατ.

kathimerini.gr
Με αρχικό προϋπολογισμό 850 εκατ. ευρώ και διευρυμένες επιλέξιμες δράσεις ενεργειακής εξοικονόμησης βγαίνει στον αέρα το φθινόπωρο το πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον», το οποίο μετονομάζεται σε «Εξοικονομώ –Αυτονομώ για Εξυπνα Σπίτια».
22:27 24/07/2020

Εξοικονομώ κατ’ Oίκον: Τα νέα κριτήρια-Ποιοι μπορούν να ενταχθούν

agriniopress.gr
AgrinioPress Εξοικονομώ κατ’ Oίκον: Τα νέα κριτήρια-Ποιοι μπορούν να ενταχθούν Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον: Νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» με αυξημένα κεφάλαια, smart παρεμβάσεις και bonus Εντός του μήνα αναμένεται να ανακοινωθεί ο τρίτος κύκλος του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών. Το νέο Εξοικονομώ κατ’ Οίκον που θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρχει ειδική ρήτρα αυξημένης επιδότησης στις λιγνιτικές … Εξοικονομώ κατ’ Oίκον: Τα νέα κριτήρια-Ποιοι μπορούν να ενταχθούν AgrinioPress
12:33 17/07/2020

Μαμουλάκης: Καθυστερήσεις της Κυβέρνησης στο πρόγραμμα Εξ Οικονομώ στην Κρήτη

ekriti.gr
Τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στο πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον που συγχρηματοδοτείται από...
10:23 06/06/2020

Αποκλειστικό: Αυτά είναι τα νέα κριτήρια για το νέο Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον – Για ποια σπίτια θα υπάρχει μπόνους 15%

eleftherostypos.gr
Πολύ περισσότεροι θα είναι οι φετινοί δικαιούχοι του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» που θα έρθει τον Σεπτέμβριο, καθώς το υπουργείο Περιβάλλοντος θα μειώσει τις εισοδηματικές κατηγορίες από 7 σε 5, ενώ θα αυξηθεί το… ταβάνι των οικονομικών κριτηρίων – πράγμα που σημαίνει ότι πλέον και η μεσαία τάξη θα μπορεί... The post Αποκλειστικό: Αυτά είναι τα νέα κριτήρια για το νέο Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον – Για ποια σπίτια θα υπάρχει μπόνους 15% appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
08:15 04/06/2020

Electronet Β.Κ. Καζάνα Συμμετέχουμε στο Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον!!! Μεγάλες Προσφορές σε όλα!

larisanew.gr
Η Electronet Β.Κ. Καζάνα συμμετέχει στο Πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον με μεγάλες προσφορές σε κλιματιστικά, ηλιακούς θερμοσίφωνες και λέβητες αερίου προκειμένου να αναβαθμίσετε την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του. Επισκεφθείτε την Electronet Β.Κ. Καζάνα – σταθερά νούμερο ένα σε πωλήσεις κλιματιστικών σε όλη τη Θεσσαλία – […]
18:48 12/05/2020

Έρχεται μόνιμο «Εξοικονομώ» με επιδότηση για σπίτια και επιχειρήσεις

newsitamea.gr
 Ένα μόνιμο «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον», με «πράσινες» επιδοτήσεις για όλα The post Έρχεται μόνιμο «Εξοικονομώ» με επιδότηση για σπίτια και επιχειρήσεις appeared first on Newsitamea.gr.
12:48 03/03/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load