#Τάσος Μπουγάς

Τι είπε ο Μπουγάς για το περιστατικό στη Μελβούρνη: Μου έπιασε τον κ…ο….

paraskhnio.gr
Ο Τάσος Μπουγάς μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για το περιστατικό που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες σε μαγαζί της Μελβούρνης, όπου μια κοπέλα του έκανε άσεμνες χειρονομίες. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Τι είπε ο Μπουγάς για το περιστατικό στη Μελβούρνη: Μου έπιασε τον κ…ο…. εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
11:28 20/12/2023

Τάσος Μπουγάς: «Η συγκεκριμένη γυναίκα με θώπευσε πάνω στην πίστα, οι Ελληνίδες δεν κάνουν τέτοια»

tlife.gr
Για το πρόσφατο περιστατικό με θαυμάστρια που τον έβγαλε εκτός εαυτού κατά τη διάρκεια μιας live To άρθρο Τάσος Μπουγάς: «Η συγκεκριμένη γυναίκα με θώπευσε πάνω στην πίστα, οι Ελληνίδες δεν κάνουν τέτοια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 20/12/2023

Γιώργος Λιάγκας για Τάσο Μπουγά: «Ξέρεις τι θα πας να δεις και ποιον θα πας να ακούσεις»

zappit.gr
Ο Τάσος Μπουγάς πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο, κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στη Μελβούρνη, όταν μία γυναίκα τον άγγιξε στα οπίσθιά […] The post Γιώργος Λιάγκας για Τάσο Μπουγά: «Ξέρεις τι θα πας να δεις και ποιον θα πας να ακούσεις» appeared first on Zappit.
11:00 18/12/2023

Ο Τάσος Μπουγάς για τον χαρακτηρισμό trash: «Ας λένε ό,τι θέλουν»

govastileto.gr
Ο Τάσος Μπουγάς έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Secret και απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον χαρακτηρισμό trash που του έχουν αποδώσει κατά καιρούς. Εσείς τώρα πού εμφανίζεστε; Κάνω extra, όπως έκανα πρώτα σε µαγαζιά. Σας έχουν στην απέξω; Γιατί δεν εμφανίζεστε σε κάποιο σχήµα; Οχι, δεν µε έχουν στην απέξω. Εγώ θέλησα λόγω κορωνοϊού να […]
18:02 02/04/2023

Τάσος Μπουγάς: «Με φιλάγανε στην πίστα και έτσι σταµάτησα µε τον κορονοϊό να πηγαίνω να εργάζοµαι»

zappit.gr
Ο Τάσος Μπουγάς έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη. Ο τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Τάσος Μπουγάς: «Με φιλάγανε στην πίστα και έτσι σταµάτησα µε τον κορονοϊό να πηγαίνω να εργάζοµαι» appeared first on Zappit.
08:48 02/04/2023

Τάσος Μπουγάς: «Δεν χρειάστηκε να μιλήσω με τον Γιώργο Θεοφάνους, δεν θα τον πλήρωνα εγώ»

zappit.gr
Ο Τάσος Μπουγάς έδωσε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για τη Νατάσα […] The post Τάσος Μπουγάς: «Δεν χρειάστηκε να μιλήσω με τον Γιώργο Θεοφάνους, δεν θα τον πλήρωνα εγώ» appeared first on Zappit.
08:32 01/04/2023

Η Ευρυδίκη απαντάει για τον ντόρο που έχει προκληθεί από τη διαφήμιση των Jumbo

govastileto.gr
Τον ντόρο που έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το τραγούδι “Φεγγάρι μου” που έγινε επιτυχία με τη φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου και φέρει την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους, μετά την απόφαση του τελευταίου να το δώσει για διαφημιστικούς σκοπούς σε μια διασκευή που ερμηνεύει ο Τάσος Μπουγάς, σχολίασε η Ευρυδίκη. Η Ευρυδίκη, η […]
21:06 30/03/2023

Τάσος Μπουγάς: «Δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με την Νατάσα Θεοδωρίδου – Έχω δουλέψει με μεγαλύτερα ονόματα από την Νατάσα.»

thecaller.gr
Στο «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο Τάσος Μπουγάς και σχολίασε την ενόχληση της Νατάσας Θεοδωρίδου για το τραγούδι που έκανε διασκευή για τις ανάγκες διαφημιστικού για γνωστή εταιρεία παιχνιδιών.Στο «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο Τάσος Μπουγάς και σχολίασε την ενόχληση της Νατάσας Θεοδωρίδου για το τραγούδι που έκανε διασκευή για τις ανάγκες διαφημιστικού για γνωστή εταιρεία παιχνιδιών.«Έγινε χοντρό νταβαντούρι με εμένα και το διαφημιστικό. Άλλοι έχουν θυμώσει, άλλοι δεν έχουν θυμώσει γιατί έχουν πάρει ‘πακέτα’», είπε αρχικά. Στην συνέχεια ερωτήθηκε αν έχει επικοινωνήσει […]
16:38 25/03/2023

Τάσος Μπουγάς: Έχει γίνει χοντρό νταβαντούρι – Επανέφερα το τραγούδι στην επικαιρότητα

Newsit
Δε «μάσησε» τα λόγια του ο τραγουδιστής Τάσος Μπουγάς, όταν τον ρώτησαν για το διαφημιστικό στο οποίο πρωταγωνιστεί και που αυτή την περίοδο έχει γίνει θέμα συζήτησης. «Με εμένα έχει γίνει χοντρό νταβαντούρι. Άλλοι έχουν θυμώσει, άλλοι δε θυμώσανε» είπε. Για τη Νατάσα Θεοδωρίδου που τις προηγούμενες ημέρες είπε πως «είναι στεναχωρημένη» καθώς η μελωδία ... Περισσότερα To άρθρο Τάσος Μπουγάς: Έχει γίνει χοντρό νταβαντούρι – Επανέφερα το τραγούδι στην επικαιρότητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:20 25/03/2023

Τάσος Μπουγάς για το διαφημιστικό της Jumbo: «Δεν έχω καμία δουλειά να μιλήσω με τη Θεοδωρίδου»

NewsBomb
«Έγινε χοντρό νταβαντούρι» λέει ο Τάσος Μπουγάς για τη διασκευή του τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου που ερμήνευσε σε διαφημιστικό των…Περισσότερα...
13:34 25/03/2023

Τάσος Μπουγάς για διαφήμιση Jumbo: Δεν με νοιάζει που «ξίνισε» η Θεοδωρίδου

eleftherostypos.gr
Mετά τις δηλώσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου ότι ήταν πολύ στεναχωρημένη με την ερμηνεία του τραγουδιού της ο Τάσος Μπουγάς μίλησε σε εκπομπή του Star και αναφέρθηκε στο τραγούδι που έκανε διασκευή για τις ανάγκες διαφημιστικού για γνωστή εταιρεία παιχνιδιών, αλλά σχολίασε και τις δηλώσεις της τραγουδίστριας. «Δεν έχω καμία δουλειά με την Θεοδωρίδου εγώ. Για […] Το άρθρο Τάσος Μπουγάς για διαφήμιση Jumbo: Δεν με νοιάζει που «ξίνισε» η Θεοδωρίδου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
20:48 23/03/2023

Απάντηση Μπουγά σε Θεοδωρίδου για τη διαφήμιση του Jumbo

Newsbeast.gr
Η νέα πασχαλινή διαφήμιση του Jumbo έχει προκαλέσει φρενίτιδα τις τελευταίες ημέρες. Το τραγούδι «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου, ερμηνεύτηκε διασκευασμένο από τον Τάσο Μπουγά, με στίχους οι οποίοι έφεραν πολλές αντιδράσεις τόσο από την κοινότητα των vegans στην Ελλάδα, αλλά τόσο και από την ίδια την καλλιτέχνιδα. Ο Τάσος Μπουγάς θέλησε να απαντήσει στις κριτικές που έχει λάβει ο ίδιος μετά τη διαφήμιση που έκανε για χάρη της αλυσίδας παιχνιδιών Jumbo. Ο ίδιος, έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, όπου μετά από την ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει μιλήσει με την κ. Θεοδωρίδου, ο κ. Μπουγάς δήλωσε πως «όχι, δεν έχ
12:16 23/03/2023

Σάλος με διαφήμιση JUMBO για Πάσχα: «Πάρα πολύ στεναχωρημένη» η Νατάσα Θεοδωρίδου [video]

fimes.gr
Το τραγούδι Φεγγάρι, το οποίο φέρει την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους και έχει ερμηνευθεί μοναδικά από την Νατάσα Θεοδωρίδου έγινε διασκευή για λογαριασμό της πασχαλινής διαφήμισης των πολυκαταστημάτων Jumbo. Ο Τάσος Μπουγάς, στη διαφήμιση JUMBO που είναι στον «αέρα» εδώ και λίγες μέρες, δίνει το καλύτερο του εαυτό στη διασκευή του τραγουδιού το οποίο ήδη […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Σάλος με διαφήμιση JUMBO για Πάσχα: «Πάρα πολύ στεναχωρημένη» η Νατάσα Θεοδωρίδου [video].
20:20 22/03/2023

Ο Τάσος Μπουγάς για την ενόχληση της Νατάσας Θεοδωρίδου

in.gr
Ο Τάσος Μπουγάς δεν έχει μιλήσει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μετά το διαφημιστικό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
15:06 22/03/2023

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η αντίδραση μετά τη διαφήμιση πολυκαταστήματος με τον Τάσο Μπουγά

govastileto.gr
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η διαφήμιση που κυκλοφόρησε από γνωστή αλυσίδα πολυκαταστήματος στην οποία ο Τάσος Μπουγάς εμφανίζεται να τραγουδάει μια παραλλαγή από το τραγούδι «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου. Ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μετέφερε στο Mega Καλημέρα, ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι στενοχωρημένη με όλο αυτό που […]
12:46 22/03/2023

Νατάσα Θεοδωρίδου: Στενοχωρημένη για τη διαφήμιση που κυκλοφόρησε από γνωστή αλυσίδα πολυκαταστήματος

okmag.gr
Η διασκευή του τραγουδιού που έχει ερμηνεύσει η Νατάσα Θεοδωρίδου για διαφήμιση που κυκλοφόρησε από γνωστή αλυσίδα πολυκαταστήματος έχει προκαλέσει εντάσεις στον κόσμο των vegan. Στη συγκεκριμένη διαφήμιση ο Τάσος Μπουγάς εμφανίζεται να τραγουδάει μια παραλλαγή από το τραγούδι «Φεγγάρι μου». Ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μετέφερε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ότι η τραγουδίστρια […] The post Νατάσα Θεοδωρίδου: Στενοχωρημένη για τη διαφήμιση που κυκλοφόρησε από γνωστή αλυσίδα πολυκαταστήματος appeared first on OK! Magazine.
12:26 22/03/2023

Η κιτς πασχαλινή διαφήμιση του Jumbo με τον Μπουγά

Newside.gr
Αντιδράσεις στα social mediamtx προκάλεσε το νέο διαφημιστικό σποτ του Jumbo σποτ για το Πάσχα του 2023. Σε αυτό παρουσιάζονται πασχαλινά κόκκινα αυγά ως διαστημόπλοια στη Σελήνη, μία στρίπερ-λαγουδάκι να κάνει pole dancing, ένα αρνί στη σούβλα, ποτήρια με μπύρα σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, ψήστες και ο “Πλανητάρχης” Τάσος Μπουγάς. Ο λαϊκός τραγουδιστής σε ρόλο […] The post Η κιτς πασχαλινή διαφήμιση του Jumbo με τον Μπουγά appeared first on NewSide.gr.
11:38 22/03/2023

Μπουγάς για Jumbo: Με τον στίχο που έχουν γράψει, δεν μπορούσε να το πει κάποιος άλλος – Εμένα λένε Πλανητάρχη

Newsbeast.gr
Ο Τάσος Μπουγάς είναι ο πρωταγωνιστής της νέας πασχαλινής καμπάνιας των Jumbo. Ο τραγουδιστής, τον οποίο οι θαυμαστές του αποτελούν «Πλανητάρχη» ερμηνεύει παραφρασμένη τη μεγάλη επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου «Φεγγάρι». «Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας», ακούγεται να τραγουδάει μεταξύ άλλων ο Τάσος Μπουγάς. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, το όνομα της οποίας έχει ταυτιστεί με το τραγούδι «Φεγγάρι» φαίνεται να είναι δυσαρεστημένη με τη
19:08 21/03/2023

‘No way’, γιατί να πάρω τηλέφωνο τη Θεοδωρίδου» λέει ο Μπουγάς για τη διαφήμιση που προκάλεσε αντιδράσεις (vid)

aek1924.gr
Τις πρώτες του δηλώσεις μετά από τη νέα πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις για την επίθεση στους vegan, έκανε ο Τάσος Μπουγάς, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε αυτήν. Ο γνωστός τραγουδιστής ερμηνεύει μία διασκευή του τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου “Φεγγάρι μου”, σε στίχους και μουσική του Γιώργου Θεοφάνους. Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, […] The post ‘No way’, γιατί να πάρω τηλέφωνο τη Θεοδωρίδου» λέει ο Μπουγάς για τη διαφήμιση που προκάλεσε αντιδράσεις (vid) appeared first on AEK1924.gr.
17:24 21/03/2023

Τάσος Μπουγάς: «Όχι και να πάρω τηλέφωνο τη Νατάσα Θεοδωρίδου να την ρωτήσω»

zappit.gr
Το «Φεγγάρι» το τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους που έγινε τεράστια διαχρονική επιτυχία από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, πλέον ακούγεται παραφρασμένο σε […] The post Τάσος Μπουγάς: «Όχι και να πάρω τηλέφωνο τη Νατάσα Θεοδωρίδου να την ρωτήσω» appeared first on Zappit.
12:18 21/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load