#Τέτα Καμπουρέλη

Νύφη η Τέτα Καμπουρέλη - Το ντεκολτέ και το αξεσουάρ στα μαλλιά

queen.gr
Μια ανάρτηση που ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους έκανε η Τέτα Καμπουρέλη, γρήγορα όμως όλοι κατάλαβαν ότι πρόκειται για επαγγελματικούς σκοπούς.Περισσότερα...
21:17 29/01/2024

Τέτα Καμπουρέλη για Βασίλη Γκουρούση: «Σκασίλα μου τι κάνει στην προσωπική του ζωή»

tlife.gr
Η Τέτα Καμπουρέλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και απάντησε στον πρώην σύζυγό της Βασίλη To άρθρο Τέτα Καμπουρέλη για Βασίλη Γκουρούση: «Σκασίλα μου τι κάνει στην προσωπική του ζωή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 24/11/2023

Τέτα Καμπουρέλη για Βασίλη Γκουρούση: Δεςν υπήρχε σεβασμός και για αυτό χώρισα

Newsit
“Δεν έχει τύχει να δω κάπου έξω τον πρώην σύζυγό μου και ελπίζω να μην συμβεί” τόνισε η Τέτα Καμπουρέλη. Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Τέτα Καμπουρέλη σε event και απάντησε για τον χωρισμό της και το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου. «Ποτέ δεν ξέρεις, γιατί όχι; Φυσικά» απάντησε η Τέτα Καμπουρέλη στο ενδεχόμενο ... Περισσότερα To άρθρο Τέτα Καμπουρέλη για Βασίλη Γκουρούση: Δεςν υπήρχε σεβασμός και για αυτό χώρισα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 31/10/2023

Βασίλης Γκουρούσης: Απαντά για το ενδεχόμενο η Τέτα Καμπουρέλη να παντρευτεί ξανά

govastileto.gr
Στην εκπομπή «Breakfast@star» μίλησε ο Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που κάνουν παρουσίαση στην τηλεόραση, ενώ ρωτήθηκε και για την πρώην σύζυγό του, Τέτα Καμπουρέλη. «Δεν ξέρω τι έχουν πάει οι ηθοποιοί και θέλουν να γίνουν παρουσιαστές. Αν κάποιος μπει στα χωράφια των ηθοποιών, λένε ότι δεν έχει σπουδάσει και ότι δεν έχει […]
17:00 16/10/2023

Έξω φρενών η Τέτα Καμπουρέλη με τον πρώην σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση

onsports.gr
Ο Βασίλης Γκουρούσης, μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της Τέτας…
15:17 21/07/2023

Τέτα Καμπουρέλη: Η νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή – «Είμαι καλά μετά από θλιβερές στιγμές»

okmag.gr
Η Τέτα Καμπουρέλη μετά τον χωρισμό της από τον Βασίλη Γκουρούση έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή. Η γνωστή αισθητικός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού και την εκπομπή «Breakfast@Star και μίλησε για τον νέο της σύντροφο. «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή μετά από θλιβερές στιγμές που υπήρξαν […] The post Τέτα Καμπουρέλη: Η νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή – «Είμαι καλά μετά από θλιβερές στιγμές» appeared first on OK! Magazine.
00:58 17/06/2023

Τέτα Καμπουρέλη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Η διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία όταν υπάρχει αγάπη»

tlife.gr
Ερωτευμένη δηλώνει πλέον η Τέτα Καμπουρέλη που όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικούς μήνες έχει To άρθρο Τέτα Καμπουρέλη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Η διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία όταν υπάρχει αγάπη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:30 10/05/2023

Τέτα Καμπουρέλη: «Με ενόχλησε όταν με είπαν νυχού, αναβάθμισα το επάγγελμα στη χώρα»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε συνέντευξη η Τέτα Καμπουρέλη, η οποία αναφέρθηκε στη ζωή της, αλλά […] The post Τέτα Καμπουρέλη: «Με ενόχλησε όταν με είπαν νυχού, αναβάθμισα το επάγγελμα στη χώρα» appeared first on Zappit.
11:24 10/05/2023

Η Τέτα Καμπουρέλη αποκαλύπτει στο okmag 5 tips ομορφιάς που ακολουθεί

okmag.gr
Η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη νιώθει 20 χρόνια νεότερη από τη βιολογική της ηλικία. Στην πρόσφατη συνέντευξή της στο ΟΚ! είχε αποκαλύψει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην καθημερινή ρουτίνα της ύπνος, όπως και η ενυδάτωση, αλλά και το γεγονός ότι δεν κάνει καταχρήσεις. «Πλέον κοιμάμαι περισσότερο τα βράδια γιατί και ο σύντροφός μου κοιμάται νωρίς. […] The post Η Τέτα Καμπουρέλη αποκαλύπτει στο okmag 5 tips ομορφιάς που ακολουθεί appeared first on OK! Magazine.
16:16 15/04/2023

Τέτα Καμπουρέλη: «Δε περίμενα ότι θα το πάθω αυτό, να νιώθεις ότι παθαίνεις κανονικό νευρικό κλόνισμό»

tlife.gr
Για τη στιγμή που είδε τον κόσμο γύρω της να καταρρέει και τις σταθερές της ζωής To άρθρο Τέτα Καμπουρέλη: «Δε περίμενα ότι θα το πάθω αυτό, να νιώθεις ότι παθαίνεις κανονικό νευρικό κλόνισμό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:06 02/04/2023

Τέτα Καμπουρέλη: «Κλονίστηκε η υγεία μου, έπαθα κρίσεις πανικού»

zappit.gr
Με αφορμή τη συμμετοχή στην παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη μια εφ’ όλης της ύλης […] The post Τέτα Καμπουρέλη: «Κλονίστηκε η υγεία μου, έπαθα κρίσεις πανικού» appeared first on Zappit.
00:30 30/03/2023

Η Τέτα Καμπουρέλη στο ΟΚ: «Ζω σε ένα δυαράκι με τον σύντροφό μου και είμαι ευτυχισμένη»

okmag.gr
«Οφείλω στον εαυτό μου να κάνω το επόμενο βήμα» ήταν ο τίτλος της πολυσυζητημένης συνέντευξής της Τέτας Καμπουρέλη στο ΟΚ! τον Απρίλιο του 2021. Ο τότε σύζυγός της Βασίλης Γκουρούσης ήταν ακόμα προφυλακισμένος, εκείνη δεχόταν απειλές, ενώ είχε ανακαλύψει μαζί με όλη την Ελλάδα ότι στον γάμο τους υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Σήμερα η ζωή της […] The post Η Τέτα Καμπουρέλη στο ΟΚ: «Ζω σε ένα δυαράκι με τον σύντροφό μου και είμαι ευτυχισμένη» appeared first on OK! Magazine.
08:46 29/03/2023

Η Τέτα Καμπουρέλη για τον νέο της σύντροφο: «Είναι δημοσιογράφος πολιτικού ρεπορτάζ»

zappit.gr
Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε στο Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα για την ζωή της, μετά το διαζύγιο με τον […] The post Η Τέτα Καμπουρέλη για τον νέο της σύντροφο: «Είναι δημοσιογράφος πολιτικού ρεπορτάζ» appeared first on Zappit.
11:56 22/01/2023

Τέτα Καμπουρέλη: Πήραμε διαζύγιο και ακολουθάμε χωριστούς δρόμους

Newsit
Όσα είπε η Τέτα Καμπουρέλη για τον πρώην σύζυγο της αλλά και το νέο σύντροφο της. Με αφορμή την παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές” μίλησε για πρώτη φορά η Τέτα Καμπουρέλη για τον νέο της σύντροφο, αλλά και το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγο της, στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιγράφο Ευάννα ... Περισσότερα To άρθρο Τέτα Καμπουρέλη: Πήραμε διαζύγιο και ακολουθάμε χωριστούς δρόμους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:40 22/12/2022

Τέτα Καμπουρέλη: «Πήρα διαζύγιο τώρα, νομίζω πως είμαι ερωτευμένη»

thecaller.gr
H Τέτα Καμπουρέλη μίλησε για τον νέο της σύντροφο, στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιγράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου, δηλώνοντας ερωτευμένη!H Τέτα Καμπουρέλη μίλησε για τον νέο της σύντροφο, στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιγράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου, δηλώνοντας ερωτευμένη!Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Τέτα Καμπουρέλη εξομολογήθηκε πως «ο σύντροφος μου είναι κάθε μέρα μαζί μου και μόνο με στηρίζει. Δεν χρειάζεται να μιλήσω παραπάνω, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Νομίζω πως… ναι, είμαι ερωτευμένη. […]
09:58 22/12/2022

Τέτα Καμπουρέλη – Βασίλης Γκουρούσης: Υπέγραψαν το διαζύγιό τους

tlife.gr
Και επίσημα τέλος δόθηκε στην γάμο της Τέτας Καμπουρέλη και του Βασίλη Γκουρούση. Η ρήξη στο To άρθρο Τέτα Καμπουρέλη – Βασίλης Γκουρούσης: Υπέγραψαν το διαζύγιό τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:34 22/12/2022

Τέτα Καμπουρέλη: Η στιγμή που περνά με τον συνοδό της μπροστά από τον πρώην της, Βασίλη Γκουρούση

tlife.gr
Σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε η Τέτα Καμπουρέλη η οποία πέρασε την είσοδο, To άρθρο Τέτα Καμπουρέλη: Η στιγμή που περνά με τον συνοδό της μπροστά από τον πρώην της, Βασίλη Γκουρούση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:48 15/12/2022

Βασίλης Γκουρούσης: «Μακάρι να μην ξαναβρεθούμε ποτέ με την Τέτα Καμπουρέλη»

zappit.gr
Στο ίδιο event αλλά με διαφορετικούς συνοδούς βρέθηκαν ο Βασίλης Γκουρούσης και η Τέτα Καμπουρέλη το βράδυ της Τρίτης. Μιλώντας […] The post Βασίλης Γκουρούσης: «Μακάρι να μην ξαναβρεθούμε ποτέ με την Τέτα Καμπουρέλη» appeared first on Zappit.
09:18 14/12/2022

Τέτα Καμπουρέλη: Η απάντηση στις τελευταίες δηλώσεις του Γκουρούση – «Ο κύριος Βασίλης μπορεί να λέει ό,τι θέλει»

tlife.gr
Οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Τέτα Καμπουρέλη σε βραδινή της έξοδο. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε To άρθρο Τέτα Καμπουρέλη: Η απάντηση στις τελευταίες δηλώσεις του Γκουρούση – «Ο κύριος Βασίλης μπορεί να λέει ό,τι θέλει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:18 28/11/2022

Βασίλης Γκουρούσης: «Δεν είπα ποτέ ότι έχω βρει νέα σύντροφο – Η Τέτα Καμπουρέλη να προσέχει ποιον βάζει στο σπίτι μας»

tlife.gr
Στην προσωπική του ζωή και το διαζύγιό του από την Τέτα Καμπουρέλη αναφέρθηκε ο Βασίλης Γκουρούσης To άρθρο Βασίλης Γκουρούσης: «Δεν είπα ποτέ ότι έχω βρει νέα σύντροφο – Η Τέτα Καμπουρέλη να προσέχει ποιον βάζει στο σπίτι μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:06 27/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load