#ξεμάτιασμα

Λάκης Γαβαλάς: «Το λάδι έχει ακριβύνει, το χρησιμοποιώ μόνο για ξεμάτιασμα»

in.gr
Ο σχεδιαστής μόδας αποκαλύπτει ότι δεν ξεφεύγει από το όρια και έχει απόλυτη πειθαρχία στη ζωή του.
08:00 10/10/2023

“Καρφιά” της Έλενας Ακρίτα για τις ελλείψεις φαρμάκων-Οι διαβητικοί να κόψουμε το λαιμό μας

eretikos.gr
Σύμφωνα με την έκθεση του Ε.Ο.Φ (Απρ. 2023) λείπουν 235 φάρμακα από τις προθήκες, αλλά δεν πειράζει υπάρχουν πάντα τα τάματα, το ξεμάτιασμα και οι λαμπάδες στο μπόι μας». Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
00:58 03/06/2023

Survivor All Star: Η Ρία Κολοβού στο σπίτι της, οι Κόκκινοι στο GP του Μαϊάμι - Δείτε βίντεο

ProtoThema.gr
Η κόντρα Μαρτίκα-Μπάρτζη, το ξεμάτιασμα του Τάκη, ο Βιν Ντίζελ, ο Λεκλέρ και η μάχη για το μεγάλο έπαθλο
01:48 10/05/2023

Survivor All Star: Αφρικανικό ξεμάτιασμα του Τάκη Καραγκούνια στον Βασάλο

NewsBomb
Ο Τάκης Καραγκούνιας προσπαθεί με ξεμάτιασμα να κάνει τον Βασάλο να παίξει καλά στο παιχνίδι και να φύγουν μακριά του…Περισσότερα...
23:10 09/05/2023

Η εταιρεία καθαρισμού - «κλειδί» στη δολοφονία Καραϊβάζ, το κατάστημα που πούλησε τα κινητά και το... ξεμάτιασμα

Newsit
Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ στις 09.04.2021. Σε διαβιβαστικό της η Ασφάλειας καταγράφει όλα όσα έχουν προκύψει από τις μέχρι τώρα έρευνες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και τα υπό έρευνα πρόσωπα. Εκεί καταγράφονται με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δράστες ... Περισσότερα To άρθρο Η εταιρεία καθαρισμού - «κλειδί» στη δολοφονία Καραϊβάζ, το κατάστημα που πούλησε τα κινητά και το... ξεμάτιασμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:56 30/04/2023

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ανάρτηση του δολοφόνου στο Facebook μετά τον θάνατο του Γ. Καραϊβάζ και η παραπλανητική συνομιλία για να κρύψει τον εντολέα!

in.gr
Τo “in.gr” παρουσιάζει την δικογραφία της υπόθεσης. Το άγνωστο λάθος των δραστών , το «ξεμάτιασμα» κι η κοινή παρουσία φυσικού αυτουργού και φερόμενου ως εντολέα σε υπόθεση εκβίασης καταστήματος στο Γκάζι.
08:56 30/04/2023

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Είχε αποτέλεσμα το ξεμάτιασμα με το λάδι – Πιστεύω στο Θεό

ekklisiaonline.gr
Πήραν βίντεο τον γνωστό ηθοποιό να λέει πως ξεματιάστηκε. Το άρθρο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Είχε αποτέλεσμα το ξεμάτιασμα με το λάδι – Πιστεύω στο Θεό εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:30 09/04/2023

Φθιώτιδα: H γιορτή της γιαγιάς – Η γιαγιά Μαριγούλα έσβησε 100 κεράκια!

lamianow.gr
Γιαγιά. Εκείνη, που έγινε μάνα, δυο και τρεις φορές. Που σαν βράχος στάθηκε για να αναθρέψει παιδιά και εγγόνια… Εκείνη η γυναίκα με τη μεγάλη αγκαλιά και την αμέτρητη αγάπη στα μάτια. Μεγαλώσαμε με τις ιστορίες και τα παραμύθια της. Με το χαρτζιλίκι που τρύπωνε στο χέρι μας. Με το ξεμάτιασμα και με τις συμβουλές […]
18:14 28/03/2023

Ξεκαρδίστηκε στα γέλια η Μενεγάκη - Ζήτησε ξεμάτιασμα

NewsBomb
Ελένη: Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της ξέσπασαν σε γέλια σήμερα (22/3) στην εκπομπή με αφορμή μια ατάκα του…Περισσότερα...
15:24 22/03/2023

Προσευχή για ξεμάτιασμα: Διώξτε το κακό μάτι

ekklisiaonline.gr
Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν. Το άρθρο Προσευχή για ξεμάτιασμα: Διώξτε το κακό μάτι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:10 14/03/2023

Το χασμουρητό στην προσευχή από τι προέρχεται;

ekklisiaonline.gr
Προσευχή: Πριν λάβουμε την απάντηση στο ερώτημα «το χασμουρητό στην προσευχή από τι προέρχεται» ας δούμε σε λίγες γραμμές τι είναι το ξεμάτιασμα, ποιοι ματιάζονται και φυσικά αν είναι σατανική ενέργεια ή όχι. Υπάρχει η βασκανία και αν ναι τι λέει η εκκλησία; Το άρθρο Το χασμουρητό στην προσευχή από τι προέρχεται; εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:28 22/02/2023

Καλό Μεσημεράκι: Ο Νίκος Κοκλώνης πήγε για ξεμάτιασμα στον Νίκο Μουτσινά

youfly.com
Μία τεράστια έκπληξη έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στον Νίκο Μουτσινά! Τι συζήτησαν οι δύο παρουσιαστές; The post Καλό Μεσημεράκι: Ο Νίκος Κοκλώνης πήγε για ξεμάτιασμα στον Νίκο Μουτσινά appeared first on Youfly.
17:32 09/12/2022

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω δύσπνοια» – Το τηλεφωνικό ξεμάτιασμα από τον Νίκο Κοκλώνη

zappit.gr
Μία μικρή αδιαθεσία ένιωσε στον «αέρα» της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου. Την ώρα που το πάνελ συζητούσε για τις […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω δύσπνοια» – Το τηλεφωνικό ξεμάτιασμα από τον Νίκο Κοκλώνη appeared first on Zappit.
12:31 09/12/2022

Νίκος Μουτσινάς: Το ξεμάτιασμα διά τηλεφώνου, το χαστούκι από τη Βάνια και τα «χαστούκια της μοίρας»

zappit.gr
Τη Βάνια υποδέχθηκε όπως κάθε μεσημέρι στο ξεκίνημα της εκπομπής του ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής, ενώ άκουγε την ιστορία […] The post Νίκος Μουτσινάς: Το ξεμάτιασμα διά τηλεφώνου, το χαστούκι από τη Βάνια και τα «χαστούκια της μοίρας» appeared first on Zappit.
15:32 25/11/2022

Ξεματιάσματα και άλλα γιατροσόφια

dete.gr
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΥΣΤΑ Με όλα τούτα που συμβαίνουν γύρω μας, τα περίεργα, θλιβερά αλλά και ευτράπελα, δεν μπορεί σίγουρα θα θέλουμε ξεμάτιασμα…. Άλλη θεραπευτική μέθοδο, πιο κατάλληλη, δεν μπορώ να σκεφτώ, σε μια κοινωνία που έχει ξεφύγει και στις πιο πολλές περιπτώσεις οι εκφραστές της μας βγάζουν την γλώσσα προκλητικά. Ξεμάτιασμα με […]
20:00 05/11/2022

Τι λέει η… γιαγιά του Antonis Cooken για το ξεμάτιασμα (video)

trikalavoice.gr
Η γιαγιά Αντωνίτσα είναι μια φανατική αναγνώστρια του trikalavoice.gr και όταν δεν τρέχει για αγροτικές δουλειές, όταν δεν ζυμώνει και δεν έχει υποχρεώσεις με τα ζωντανά στο σπίτι και στα χωράφια κάθεται αναπαυτικά στο σκαμπουδάκι της για να μάθει τα νέα των Τρικάλων και όχι μόνο!!!   Τι ήταν όμως προ λίγων ημερών να διαβάσει στο trikalavoice ότι: “με ένα […]
19:08 24/10/2022

Τρικαλινός παπάς: “Δεν υπάρχει ξεμάτιασμα. Μην… φτύνεστε μεταξύ σας” (video)

trikalavoice.gr
Με ένα φλογερό κήρυγμα ο πατέρας Δημήτριος Κατσαρός, εφημέριος και Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης μιλάει έξω από τα δόντια για το… ξεμάτιασμα και μας ανακαλεί όλους στην τάξη της Αγίας μας Εκκλησίας.   Δείτε στο παρακάτω βίντεο το κήρυγμά του που έγινε μετά τη Λειτουργία του Αγίου Κυπριανού, όπου μιλάει για το ξεμάτιασμα, τις δεισιδαιμονίες και […]
20:46 20/10/2022

Πείτε αυτή την Προσευχή κατά της βασκανίας για άμεσο ξεμάτιασμα

ekklisiaonline.gr
Προσευχή για ξεμάτιασμα… Το άρθρο Πείτε αυτή την Προσευχή κατά της βασκανίας για άμεσο ξεμάτιασμα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:00 20/10/2022

«Να μην φτύνετε ο ένας τον άλλο» – Ξεμάτιασμα: Δεισιδαιμονίες και πλάνες (Βίντεο)

ekklisiaonline.gr
Ξεμάτιασμα: «Να μην φτύνετε ο ένας τον άλλο» - Δεισιδαιμονίες και πλάνες. Ο π Δημήτριος στο κήρυγμά του μετά τη Λειτουργία του Αγίου Κυπριανού μας μιλάει για το ξεμάτιασμα, τις δεισιδαιμονίες και πλάνες και την Ορθόδοξη θεώρηση στη ζωή μας. Το άρθρο «Να μην φτύνετε ο ένας τον άλλο» – Ξεμάτιασμα: Δεισιδαιμονίες και πλάνες (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:40 09/10/2022

Π Δημήτριος σε γιαγιάδες για ξεμάτιασμα: Είστε όλες ΕΝΟΧΕΣ – Να μην φτύνετε ο ένας τον άλλο

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ- viral ο γνωστός αγαπημένος Ιερέας π Δημήτριος Κατσαρός σε ένα χαριτωμένο βίντεο! Το άρθρο Π Δημήτριος σε γιαγιάδες για ξεμάτιασμα: Είστε όλες ΕΝΟΧΕΣ – Να μην φτύνετε ο ένας τον άλλο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
06:58 08/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load