#Φανή Χαλκιά

Φανή Χαλκιά: «Ήταν εγκυμοσύνη από ατύχημα στους δύο μήνες σχέσης»

thecaller.gr
Η Φανή Χαλκιά μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Μπαμπά-δες» και στον Τάσο Ιορδανίδη για την γνωριμία με τον σύντροφό της και την μητρότητα. Η Φανή Χαλκιά μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Μπαμπά-δες» και στον Τάσο Ιορδανίδη για την γνωριμία με τον σύντροφό της και την μητρότητα. «Η ζωή κάνει τρομερά σενάρια! Συναντηθήκαμε ξανά 10 χρόνια μετά την πρώτη μας γνωριμία», αποκάλυψε η Φανή Χαλκιά για τον Λούη Καραμάνο με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Όσο για […]
23:00 28/10/2023

Η Χαλκιά για βοηθητικό του ΟΑΚΑ: «Θα του πέσει (του Τεντόγλου) καμία ώρα το ταβάνι στο κεφάλι» (video)

sportstonoto.gr
Φ. Χαλκιά για βοηθητικό του ΟΑΚΑ: «Θα του πέσει (του Τεντόγλου) καμία ώρα το ταβάνι στο κεφάλι».Η Φανή Χαλκιά μιλά για την έλλειψη αθλητικών υποδομών στην χώρα μας:
13:46 27/10/2023

Φανή Χαλκιά – Λούης Καραμάνος: Για μπάνιο σε παραλία της Αίγινας με τα παιδιά τους

okmag.gr
Στην παραλία της Αίγινας μαζί με τα παιδιά τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Φανή Χαλκιά με τον σύντροφό της, Λούη Καραμάνο και τα παιδιά τους. Μπορεί να κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις αλλά οι τέσσερις τους εντοπίστηκαν να κάνουν το καλοκαιρινό τους μπάνιο. H γνωστή αθλήτρια και Ολυμπιονίκης στίβου και ο σύζυγός της είναι ένα […] The post Φανή Χαλκιά – Λούης Καραμάνος: Για μπάνιο σε παραλία της Αίγινας με τα παιδιά τους appeared first on OK! Magazine.
16:06 28/05/2023

Πάνος Μουζουράκης: Θα είναι κουμπάρα η Φανή Χαλκιά στον γάμο του;

NewsBomb
Η Φανή Χαλκιά μίλησε για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με τη σύντροφό του.Περισσότερα...
10:06 27/03/2023

Φανή Χαλκιά: Όταν γίναμε ζευγάρι έμεινα έγκυος στον πρώτο μήνα

Newsit
Η Φανή Χαλκιά στην πιο τρυφερή, τηλεοπτική της εξομολόγηση… Στο πλατό της εκπομπής “Είμαστε μαζί” βρέθηκε η Φανή Χαλκιά, το απόγευμα της Κυριακής στον ΑΝΤ1, όπου και αναφέρθηκε τόσο στην γνωριμία με τον σύντροφο της όσο και στην φιλία που εξελίχθηκε μετά από 10 χρόνια σε έρωτα. “Με τον σύντροφο μου ήμασταν φίλοι, χαθήκαμε για ... Περισσότερα To άρθρο Φανή Χαλκιά: Όταν γίναμε ζευγάρι έμεινα έγκυος στον πρώτο μήνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:30 26/03/2023

Φανή Χαλκιά: Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, Λούη Καραμάνο και ο λόγος που δεν έχουν παντρευτεί

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Είμαστε μαζί» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 26/3 η Φανή Χαλκιά. Η Ολυμπιονίκης To άρθρο Φανή Χαλκιά: Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, Λούη Καραμάνο και ο λόγος που δεν έχουν παντρευτεί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:30 26/03/2023

Φανή Χαλκιά: «Με τον Λούη δεν έχουμε προλάβει να παντρευτούμε. Ήμουν σε μια σκάλα όταν μου έκανε την πρόταση»

okmag.gr
Η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Είμαστε μαζί» και μίλησε για τον σύζυγό της, Λούη Καραμάνο, αλλά και το πώς είναι ως μαμά. Η αθλήτρια προσπαθεί να έχει τον ρόλο της αυστηρής μαμάς μέχρι ενός σημείου, με τον σύζυγό της να φέρνει την ισορροπία μέσω της γλυκύτητάς του. «Με τον Λούη ήμασταν χρόνια, χαθήκαμε για […] The post Φανή Χαλκιά: «Με τον Λούη δεν έχουμε προλάβει να παντρευτούμε. Ήμουν σε μια σκάλα όταν μου έκανε την πρόταση» appeared first on OK! Magazine.
19:30 26/03/2023

Φανή Χαλκιά: «Χαθήκαμε για 10 χρόνια και όταν ξαναβρεθήκαμε στον πρώτο μήνα έμεινα έγκυος»

zappit.gr
Καλεσμένη της Ελίνας Παπίλα βρέθηκε η Φανή Χαλκιά στο πλατό της εκπομπής «Είμαστε μαζί» το απόγευμα της Κυριακής στον ΑΝΤ1. Μέσα […] The post Φανή Χαλκιά: «Χαθήκαμε για 10 χρόνια και όταν ξαναβρεθήκαμε στον πρώτο μήνα έμεινα έγκυος» appeared first on Zappit.
19:14 26/03/2023

Φανή Χαλκιά για υπόθεση ντόπινγκ: «Έκανα μηνύσεις, δικαιώθηκα αλλά απογοητεύτηκα»

zappit.gr
Η Φανή Χαλκιά βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην ΕΡΤ1. Η […] The post Φανή Χαλκιά για υπόθεση ντόπινγκ: «Έκανα μηνύσεις, δικαιώθηκα αλλά απογοητεύτηκα» appeared first on Zappit.
15:12 30/01/2023

Φάνη Χαλκιά – Λούης Καραμάνος: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες

tlife.gr
Σε μια σπάνια βραδινή έξοδος απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Φανή Χαλκιά με τον σύζυγό της, To άρθρο Φάνη Χαλκιά – Λούης Καραμάνος: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:04 09/01/2023

Φανή Χαλκιά-Λούης Καραμάνος: Βραδινή έξοδος στη Γλυφάδα μετά από καιρό

govastileto.gr
Η Φανή Χαλκιά και ο Λούης Καραμάνος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και μαζί έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με δύο αγόρια, τον 4 ετών Πέτρο και τον 2 ετών Κωνσταντίνο. Οι δυο τους σπάνια πραγματοποιούν δημόσιες εξόδους ωστόσο αυτή τη φορά βρήκαν λίγο ελεύθερο χρόνο και βρέθηκαν στο Hachiko στη […]
21:06 09/01/2023

Η Φανή Χαλκιά αντιπρόεδρος στον σύλλογο που την ανέδειξε στην Λάρισα

larisanew.gr
Η Φανή Χαλκιά ανέλαβε αντιπρόεδρος του Πελασγού Λάρισας, σύλλογος από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα της. Μία «χρυσή» ολυμπιονίκης ανέλαβε αντιπρόεδρος στο τμήμα στίβου του Πελασγού Λάρισας. Ο λόγος για την Φανή Χαλκιά, η οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα της από τον σύλλογο της γενέτειράς της. Ο Πελασγός ήταν ο σύλλογος που την ανέδειξε πριν πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό και φτάσει […]
10:32 07/11/2022

Φανή Χαλκιά – Λούης Καραμάνος: Χαλαρή βόλτα για αγορές σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Φανή Χαλκιά και ο Λούης Καραμάνος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια To άρθρο Φανή Χαλκιά – Λούης Καραμάνος: Χαλαρή βόλτα για αγορές σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:04 14/10/2022

H Φανή Χαλκιά με τον σύντροφό της στην Μύκονο

Παραπολιτικά
Η Ολυμπιονίκης του στίβου επισκέφθηκε το νησί των ανέμων στο πλαίσιο 1ου Mykonos Running
11:50 04/10/2022

Βόλτες στην Μύκονο για την Φανή Χαλκιά και τον σύζυγό της

Newsit
Η Φανή Χαλκιά ταξίδεψε στην Μύκονο στο πλαίσιο 1ου Mykonos Running που σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Η κάμερα του Mykonos Live TV, μάλιστα την εντόπισε να απολαμβάνει την βραδινή της βόλτα στα Ματογιάννια μαζί με τον σύζυγό της, Λούη Καραμάνο και έναν φίλο τους. Η όμορφη παρέα της Μυκόνου, αφού έκανε βόλτα στα στενά του νησιού, ... Περισσότερα To άρθρο Βόλτες στην Μύκονο για την Φανή Χαλκιά και τον σύζυγό της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:02 04/10/2022

Φανή Χαλκιά – Λούης Καραμάνος: Χέρι-χέρι στα Ματογιάννια – Φωτογραφίες

tlife.gr
Τις διακοπές τους στη Μύκονο συνεχίζουν να απολαμβάνουν πολλοί διάσημοι Έλληνες, αφού ο καιρός παραμένεις καλός To άρθρο Φανή Χαλκιά – Λούης Καραμάνος: Χέρι-χέρι στα Ματογιάννια – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:50 03/10/2022

Φανή Χαλκιά – Λούης Καραμάνος: Με τα παιδιά τους στη Νέα Υόρκη

okmag.gr
Στην Αμερική ταξίδεψε η χρυσή Ολυμπιονίκης του στίβου, Φανή Χαλκιά έπειτα από πρόσκληση που δέχτηκε για να παραστεί ως τελετάρχης στη μεγαλειώδη παρέλαση της Ομογένειας για την 25η Μαρτίου στους πιο φημισμένους δρόμους του Μανχάταν. Η καρδιά του απανταχού ελληνισμού χτύπησε στην 5η Λεωφόρο την Κυριακή 5 Ιουνίου, τρία χρόνια μετά την τελευταία παρέλαση και […] The post Φανή Χαλκιά – Λούης Καραμάνος: Με τα παιδιά τους στη Νέα Υόρκη appeared first on OK.
15:00 11/06/2022

Φανή Χαλκιά: Η ιδιαίτερη τιμή που δέχτηκε στη Νέα Υόρκη

okmag.gr
Στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε η Φανή Χαλκιά καθώς ήταν η τελετάρχης της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην 5η Λεωφόρο. Η χρυσή Ολυμπιονίκης, που δέχτηκε θερμή υποδοχή από την ομογένεια, είχε στο πλευρό της σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή και την οικογένειά της. Το κλίμα κατά τη διάρκεια της παρέλασης ήταν συγκινητικό καθώς λόγω […] The post Φανή Χαλκιά: Η ιδιαίτερη τιμή που δέχτηκε στη Νέα Υόρκη appeared first on OK.
19:02 06/06/2022

Η Φάρμα: Μεγάλος νικητής, ο Νεόφυτος Ηλίας – Κέρδισε 100.000 ευρώ

Newsbeast.gr
Η στιγμή του Μεγάλου Τελικού της Φάρμας έφτασε το βράδυ Κυριακής 17 Απριλίου. Η πόρτα της Φάρμας άνοιξε για τελευταία φορά ώστε να υποδεχθεί τους 6 φιναλίστ στη μάχη του Μεγάλου Τελικού οι οποίοι αγωνίστηκαν σε 6 αγωνίσματα στο κυνήγι για το Έπαθλο. 17 πρώην παίκτες της Φάρμας οδηγήθηκαν στην… κάλπη για τον Μεγάλο Νικητή. Δύσκολες δοκιμασίες, δύναμη, αντοχή, στρατηγική. Με έναν τελικό που τα είχε όλα, αγωνία, συγκίνηση, αλλά και χαρούμενες στιγμές, η «Φάρμα» έκλεισε, χθες Κυριακή 17 Απριλίου, τις πόρτες της. Μετά από 6 αγωνίσματα και την ψηφοφορία των υπόλοιπων παικτών, ο Νεόφυτος Ηλίας κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Αναλυτικά η βαθμολογία Νεόφυτος Ηλίας: 85 (αγωνίσματα) – 20
19:00 18/04/2022

Το απίθανο δώρο που έκανε η Φανή Χαλκιά στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

zappit.gr
Με μια συγκλονιστική έκπληξη επισκέφθηκε η Φανή Χαλκιά την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο εστιατόριο της, Παπαδάκης, στο Κολωνάκι. Η ολυμπιονίκης κρατούσε […] The post Το απίθανο δώρο που έκανε η Φανή Χαλκιά στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου appeared first on Zappit.
14:16 23/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load