#Μετακινήσεις εκτός νομού

Μετακινήσεις εκτός νομού – Μεγάλη η ταλαιπωρία για τους ανεμβολίαστους – Τι θα ισχύσει

el.gr
Τέλος οι ελεύθερες μετακινήσεις για τους ανεμβολίαστους που δεν ταξιδεύουν με δικό τους μέσο. Το άρθρο Μετακινήσεις εκτός νομού – Μεγάλη η ταλαιπωρία για τους ανεμβολίαστους – Τι θα ισχύσει εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
10:20 10/09/2021

Μετακινήσεις εκτός νομού: Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- ΠΟΕΔΗΝ στάση εργασίας

ekklisiaonline.gr
Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι ο νόμος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού θα διαλύσει την δημόσια υγεία και καταθέτει αίτημα αναστολής και ακύρωσής του στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Το άρθρο Μετακινήσεις εκτός νομού: Κορονοιός νέα κρούσματα σήμερα- ΠΟΕΔΗΝ στάση εργασίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
09:36 24/08/2021

Ανακοινώσεις βόμβα Χαρδαλιά, 1.797 κρούσματα: Μετακινήσεις εκτός νομού, πώς τα κάναμε «σαλάτα»

fimes.gr
Έκτακτες ανανοινώσεις φωτιά έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς έπειτα από τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.797 νέα περιστατικά covid-19. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελευθερίες που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση για τις 15 Ιουλίου, όπως οι αμιγείς και οι μικτοί χώροι στα καταστήματα εστίασης, τα νέα δεδομένα στη διασκέδαση και το άνοιγμα […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ανακοινώσεις βόμβα Χαρδαλιά, 1.797 κρούσματα: Μετακινήσεις εκτός νομού, πώς τα κάναμε «σαλάτα».
19:06 06/07/2021

Νέα Σμύρνη ειδήσεις : Απεργία Μετρό Λεωφορεία- Μετακινήσεις εκτός νομού

ekklisiaonline.gr
Στο βίντεο φαίνεται η νεαρή γυναίκα καθώς πλησιάζει στην είσοδο της πολυκατοικίας, να κοιτά πίσω της. Λίγα δευτερόλεπτα αφού ανοίγει και μπαίνει μέρα, στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός με βερμούδα, ο οποίος πλησιάζει στην πόρτα, κοιτά μέσα και αφού διαπιστώνει πως είναι κλειστή, φεύγει. Το άρθρο Νέα Σμύρνη ειδήσεις : Απεργία Μετρό Λεωφορεία- Μετακινήσεις εκτός νομού εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:32 06/05/2021

SMS Μετακινήσεις εκτός νομού: Προαγωγικές εξετάσεις, άνοιγμα σχολείων δημοτικά

ekklisiaonline.gr
Το ίδιο χρονικό διάστημα, από τα διόδια της Αθηνών - Λαμίας βγήκαν 10.897 αυτοκίνητα και εισήλθαν 8.949. Η Τροχαία βεβαίωσε μία παράβαση και υποχρέωσε 22 οχήματα σε επιστροφή. Το άρθρο SMS Μετακινήσεις εκτός νομού: Προαγωγικές εξετάσεις, άνοιγμα σχολείων δημοτικά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:02 27/04/2021

Μετακινήσεις εκτός νομού το Πάσχα: Τα έκτακτα μέτρα που ισχύουν μέχρι 10 Μαΐου και οι κυρώσεις

ipop.gr
Το πρωί της Παρασκευής 23 Απριλίου 2021 δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ σχετικά με τις μετακινήσεις εκτός νομού το Πάσχα και αφορά έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της κυκλοφορίας των πολιτών. Τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν θα έχουν ισχύ από σήμερα, Παρασκευή, έως και τη Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 και ώρα 6:00. Όλα όσα ισχύουν για το […] Το άρθρο Μετακινήσεις εκτός νομού το Πάσχα: Τα έκτακτα μέτρα που ισχύουν μέχρι 10 Μαΐου και οι κυρώσεις εμφανίζεται στο iPop.
13:43 23/04/2021

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Τι σχεδιάζουν για το άνοιγμα της οικονομίας και το Πάσχα στο χωριό – Τα σενάρια

vimaorthodoxias.gr
ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Τα self test ανοίγουν οικονομία και Πάσχα στο χωριό – Τη Μεγάλη Εβδομάδα οι αποφάσεις-Από την Πέμπτη η διάθεσή τους σε εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα – Μετακινήσεις εκτός νομού: Η κυβέρνηση θέλει, οι επιστήμονες αναμένουν Με όπλο τα self tests και τον εμβολιασμό επιθυμεί να πορευτεί η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα στην […]
13:48 13/04/2021

Lockdown: Τα self test ανοίγουν οικονομία και Πάσχα στο χωριό – Τη Μεγάλη Εβδομάδα οι αποφάσεις

tilegrafimanews.gr
Lockdown: Τα self test ανοίγουν οικονομία και Πάσχα στο χωριό – Τη Μεγάλη Εβδομάδα οι αποφάσεις-Από την Πέμπτη η διάθεσή τους σε εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα – Μετακινήσεις εκτός νομού: Η κυβέρνηση θέλει, οι επιστήμονες αναμένουν  ΕΙΔΗΣΕΙΣ -Πρόταση Βατόπουλου για καθολική η χρήση των self tests στους χώρους εργασίας Με όπλο τα self […]
11:45 13/04/2021

Γεραπετρίτης για Πάσχα: Μετακινήσεις εκτός νομού αν δεν υπάρχει επιδημιολογική επιβάρυνση

ekriti.gr
Συμπλήρωσε ότι  είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουμε να έχουμε ψυχαγωγικές δραστηριότητες
12:45 06/04/2021

Μετακινήσεις εκτός νομού: Πλατφόρμα για προκαταβολή συνταξης-Voucher 200 ευρω λαπτοπ

ekklisiaonline.gr
Στο sms στο 13033 με κωδικό 4, που αφορά στην περίπτωση της μετακίνησης για παροχή βοήθειας, τα ελεγκτικά όργανα εντέλλονται να ζητούν επιπλέον διευκρινίσεις κατά τον έλεγχο, ώστε να επιβεβαιώσουν την ορθή χρήση του sms. Το άρθρο Μετακινήσεις εκτός νομού: Πλατφόρμα για προκαταβολή συνταξης-Voucher 200 ευρω λαπτοπ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:53 11/03/2021

Μετακινήσεις εκτός νομού: Δικαιολογητικά, ωράριο καταστημάτων- Άνοιγμα σχολείων

ekklisiaonline.gr
Δεν μπορεί να ανοίξει η εστίαση αν δεν ανοίξουν σχολεία και αγορά. Από τον Απρίλιο και μετά», πρόσθεσε και ανέφερε ακόμη ότι όσον αφορά το λιανεμπόριο θα υπάρχει διάρκεια 3 ωρών, ενώ θα είναι απαραίτητο το sms για τη μετακίνηση. Το άρθρο Μετακινήσεις εκτός νομού: Δικαιολογητικά, ωράριο καταστημάτων- Άνοιγμα σχολείων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:43 23/02/2021

Μετακινήσεις εκτός νομού: Πότε ανοίγουν ταξίδια προς χειμερινούς προορισμούς και χιονοδρομικά

fimes.gr
Πότε ανοίγουν οι μετακινήσεις εκτός νομού επιτέλους; Τι ρόλο παίζουν τα χιονοδρομικά κέντρα; «Τεστ» για το «αν μπορούμε να συνεννοηθούμε καλόπιστα και πολιτισμένα» χαρακτήρισε μέσω του ΣΚΑΪ την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ σε περίπτωση που το επιτρέπουν τα επιδημιολογικά δεδομένα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αρθεί το μέτρο της απαγόρευσης […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Μετακινήσεις εκτός νομού: Πότε ανοίγουν ταξίδια προς χειμερινούς προορισμούς και χιονοδρομικά.
12:56 18/01/2021

Μετακινήσεις εκτός νομού : Ανοιγμα σχολειων λυκεια- samsung galaxy s21 ultra 5g

ekklisiaonline.gr
Σημειώνεται ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επιδεικνύεται από τους πολίτες το Ε1 ή το Ε9 για απόδειξη του τόπου μόνιμης κατοικίας. Το άρθρο Μετακινήσεις εκτός νομού : Ανοιγμα σχολειων λυκεια- samsung galaxy s21 ultra 5g εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:52 16/01/2021

Lockdown : Μετακινήσεις εκτός νομού – Τι επιτρέπεται και τι όχι τα Χριστούγεννα

to10.gr
Όπως έχουν κάνει ξεκάθαρο οι αρμόδιοι, το άνοιγμα ορισμένων επιχειρήσεων με περιοριστικά μέτρα αλλά και η εφαρμογή της μεθόδου click away για αγορές από ορισμένα καταστήματα δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση απόλυτη χαλάρωση του καθολικού lockdown.
00:13 13/12/2020

Μετακινήσεις εκτός νομού τα Χριστούγεννα: Ποιοι θα εξαιρεθούν και μπορούν να ταξιδέψουν

fimes.gr
Ποιοι θα εξαιρεθούν και θα μπορούν να ταξιδέψουν εκτός νομού τα Χριστούγεννα; Εκτός από την απαγόρευση κυκλοφορίας Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, ένα άλλο θέμα που απασχολεί είναι οι μετακινήσεις εκτός νομού. Οι οριστικές ανακοινώσεις για τον οδικό χάρτη των Χριστουγέννων θα γίνουν την Παρασκευή, σημείωσε ο Στέλιος Πέτσας, και θα αφορούν τις μετακινήσεις από νομό σε […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Μετακινήσεις εκτός νομού τα Χριστούγεννα: Ποιοι θα εξαιρεθούν και μπορούν να ταξιδέψουν.
16:05 08/12/2020

Μετακινήσεις εκτός νομού STOP: Τι αλλάζει σε Αττική και πορτοκαλί περιοχές. Νέα μέτρα Μητσοτάκη

fimes.gr
Ξεχωριστό ενδιαφέρον στα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού αποτελούν οι περιορισμοί στις μετακινήσεις εκτός νομού. Τι θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης για την απαγόρευση στις μετακινήσεις εκτός νομού σε «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές; Ενα-ένα βγάζουν τα όπλα από τη φαρέτρα τους οι λοιμωξιολόγοι, σε μια προσπάθεια να αναχαιτίσουν το ισχυρό δεύτερο κύμα κορωνοϊού που σαρώνει και […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Μετακινήσεις εκτός νομού STOP: Τι αλλάζει σε Αττική και πορτοκαλί περιοχές. Νέα μέτρα Μητσοτάκη.
00:02 30/10/2020

Μετακινήσεις εκτός νομού τέλος: Τι αλλάζει σε Αττική και πορτοκαλί περιοχές. Νέα μέτρα Μητσοτάκη

fimes.gr
Ξεχωριστό ενδιαφέρον στα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού αποτελούν οι περιορισμοί στις μετακινήσεις εκτός νομού. Τι θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης για την απαγόρευση στις μετακινήσεις εκτός νομού σε «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές; Ενα-ένα βγάζουν τα όπλα από τη φαρέτρα τους οι λοιμωξιολόγοι, σε μια προσπάθεια να αναχαιτίσουν το ισχυρό δεύτερο κύμα κορωνοϊού που σαρώνει και […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Μετακινήσεις εκτός νομού τέλος: Τι αλλάζει σε Αττική και πορτοκαλί περιοχές. Νέα μέτρα Μητσοτάκη.
21:55 29/10/2020

Μετακινήσεις εκτός νομού: Σε ποιες περιοχές δεν επιτρέπονται

sinidisi.gr
Έκτακτα μέτρα θα ισχύσουν από το Σάββατο με απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τα μεσάνυχτα στις πορτοκαλί περιοχές αλλά και μάσκες παντού. Σε ποιες περιοχές δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός νομού. Δεν είναι ακόμα τουλάχιστον, στο τραπέζι η απαγόρευση... Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Μετακινήσεις εκτός νομού: Σε ποιες περιοχές δεν επιτρέπονται
12:37 23/10/2020

Μετακινήσεις εκτός νομού: Πότε θα επιτρέπονται (Ημερομηνία) – To νέο έντυπο κυκλοφορίας

neolaia.gr
Tι ισχύει για τις Μετακινήσεις εκτός νομού - Κατεβάστε τη νέα βεβαίωση κυκλοφορίας!
10:26 08/05/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load