#Βαρθαλίτης

12 Ένορκοι για άλλη μια χρονιά στο Θέατρο Αλκμήνη – Δείτε ποιοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν

happytv.gr
Οι θυμωμένοι άντρες του Reginald Rose (12 Angry Men) έχοντας κερδίσει με πρωτόγνωρο τρόπο την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου “συνεχίζουν ακάθεκτοι” να μετατρέπουν το θέατρο Αλκμήνη σε δικαστικό μέγαρο φέρνοντας τους θεατές αντιμέτωπους με τις συνειδήσεις τους για 9η χρονιά. Πολύτιμες προσθήκες στον φετινό θίασο οι ηθοποιοί Πήτερ Ραντλ και Αντώνης Βαρθαλίτης. Η […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ 12 Ένορκοι για άλλη μια χρονιά στο Θέατρο Αλκμήνη – Δείτε ποιοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν
14:37 06/09/2023

Σταύρος Βαρθαλίτης: Κάηκε ολοσχερώς το εξοχικό του

zappit.gr
Σε μία δυσάρεστη εξομολόγηση προχώρησε ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Ο νεαρός μάγειρας, που γνωρίσαμε καλύτερα ως νικητή του MasterChef 4 το […] The post Σταύρος Βαρθαλίτης: Κάηκε ολοσχερώς το εξοχικό του appeared first on Zappit.
12:00 20/07/2023

Ανοίγει τις πύλες της η 19η Διεθνής Έκθεση Αλεξανδρούπολης Alexpo 2023

alexpolisonline.com
Ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 12 Μαΐου το απόγευμα η 19η Διεθνής Εμπορική Έκθεση Αλεξανδρούπολης "Alexpo 2023". Η "Alexpo" πραγματοποιείται φέτος από 12 έως 16 Μαΐου 2023 στον χώρο του Λιμένα Αλεξανδρούπολης, κάτω από τον Φάρο, με τη συμμετοχή πάνω από 110 επιχειρήσεων - εκθετών. Η Alexpo διοργανώνεται για πρώτη φορά μήνα Μάιο, εξυπηρετώντας ένα διττό στόχο, όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης: «Με τη διοργάνωση της Alexpo 2023 σε αυτή την ημερομηνία, συμμετέχουμε και εμείς ως Επιμελητήριο και ενισχύουμε το εορταστικό κλίμα για τα Ελευθέρια της Αλεξανδρούπολης και επιπλέον μειώνουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της Έκθεσης ελαχιστοποιώντας την χρήση κλι
05:32 12/05/2023

Σταύρος Βαρθαλίτης για Καινούργιου – Λένη: «Ξέρουν τι έγινε, ας τα βρουν μεταξύ τους»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Ο μάγειρας και νικητής του MasterChef απάντησε και […] The post Σταύρος Βαρθαλίτης για Καινούργιου – Λένη: «Ξέρουν τι έγινε, ας τα βρουν μεταξύ τους» appeared first on Zappit.
15:16 08/01/2023

Κατερίνα Καινούργιου: Με την Κατερίνα Λένη δεν έχουμε κανένα θέμα

NewsBomb
Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε την απάντησή της για τις αναφορές που έκανε ο Σταύρος Βαρθαλίτης σχετικά με την Κατερίνα Λένη. Περισσότερα...
15:52 05/01/2023

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στον Σταύρο Βαρθαλίτη – «Λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι»

zappit.gr
Για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Σταύρος Βαρθαλίτης στο Breakfast@star σε σχέση με την παρουσία που είχε η Κατερίνα […] The post Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στον Σταύρο Βαρθαλίτη – «Λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι» appeared first on Zappit.
13:16 05/01/2023

Η απόλυτη βασιλόπιτα για αρχάριους: Συνταγή με μόλις 6 υλικά

ekklisiaonline.gr
Εύκολη, γρήγορη και με μόλις 6 υλικά είναι η συνταγή για βασιλόπιτα που παρουσίασε ο αγαπημένος σεφ Σταύρος Βαρθαλίτης. Το άρθρο Η απόλυτη βασιλόπιτα για αρχάριους: Συνταγή με μόλις 6 υλικά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:46 30/12/2022

Vegan χριστουγεννιάτικο μενού – Συνταγές που ξεχωρίζουν

eleftherostypos.gr
Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και όλοι έχουμε μπει σε διαδικασία να σκεφτόμαστε τι θα φάμε στο τραπέζι της 25ης Δεκεμβρίου. Εκτός, όμως, από γαλοπούλα-χοιρινό-μοσχαράκι, υπάρχουν κι άλλες επιλογές για όσους δεν αγαπούν το κρέας. Τι θα λέγατε, λοιπόν, για ένα vegan χριστουγεννιατικο μενού; Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έχει τις καλύτερες ιδέες. Vegan […] Το άρθρο Vegan χριστουγεννιάτικο μενού – Συνταγές που ξεχωρίζουν εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:14 23/12/2022

Ετεοκλής Παύλου και Σταύρος Βαρθαλίτης: Γυμνάστηκαν μαζί ως ζευγάρι

zappit.gr
Την… πρωινή τους γυμναστική στον «αέρα» αποφάσισαν να κάνουν ο Ετεοκλής Παύλου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Με αφορμή ένα βίντεο […] The post Ετεοκλής Παύλου και Σταύρος Βαρθαλίτης: Γυμνάστηκαν μαζί ως ζευγάρι appeared first on Zappit.
10:16 16/12/2022

Σταύρος Βαρθαλίτης για Κατερίνα Λένη: «Γι’ αυτό έφυγε από την εκπομπή της Καινούργιου»

zappit.gr
Για την Κατερίνα Λένη και την αποχώρηση της από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε σήμερα ο Σταύρος Βαρθαλίτης στο […] The post Σταύρος Βαρθαλίτης για Κατερίνα Λένη: «Γι’ αυτό έφυγε από την εκπομπή της Καινούργιου» appeared first on Zappit.
11:24 12/12/2022

Σταύρος Βαρθαλίτης: Ο νικητής του Master Chef απαντά με ζεϊμπέκικο

zappit.gr
Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο πρώην νικητής του Master Chef, χόρεψε ζεϊμπέκικο στο πλατώ του «Breakfast@Star», δίνοντας τη δική του απάντηση […] The post Σταύρος Βαρθαλίτης: Ο νικητής του Master Chef απαντά με ζεϊμπέκικο appeared first on Zappit.
10:34 07/12/2022

MasterChef: Οι κριτές αποκαλύπτουν ορισμένες αλλαγές που θα δούμε στον φετινό κύκλο

zappit.gr
Στα γυρίσματα του MasterChef βρέθηκε σήμερα ο Σταύρος Βαρθαλίτης με την κάμερα του «Breakfast@star». Στην εκπομπή μίλησαν ο Πάνος Ιωαννίδης, […] The post MasterChef: Οι κριτές αποκαλύπτουν ορισμένες αλλαγές που θα δούμε στον φετινό κύκλο appeared first on Zappit.
12:20 16/11/2022

Καλαμάτα: Τη Δευτέρα το αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο

eleftheriaonline.gr
  Bραδιά μνήμης και τιμής για το έργο και τη ζωή του μεγάλου Έλληνα ποιητή Γιάννη Ρίτσου θα διοργανώσουν τη Δευτέρα στις 7.30 μ.μ. ο Δήμος Καλαμάτας και το Τμήμα Λόγου και Γραμμάτων της Κ.Ε. «Φάρις», στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Ο Γιάννης Ρίτσος, το έργο του οποίου έχει τα χαρακτηριστικά ενός επιβλητικού λυρικού αρχιτεκτονήματος, είναι ο πολυγραφότερος ποιητής του 20ου Αιώνα. Τη λαμπρότητα αυτού του έργου, διείδε από νωρίς ο Κωστής Παλαμάς και έγραψε το περίφημο «Να παραμερίσουμε ποιητή για να περάσεις». Η βραδιά έχει σκοπό να συμβάλλει στην ανακάλυψη ενός έργου το οποίο στο μεγάλο του μέρος παραμένει άγνωστο. Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας
00:48 13/11/2022

Βραδιά αφιερωμένη στο Γιάννη Ρίτσο από το Τμήμα Λόγου και Γραμμάτων της “Φάρις”

eleftheriaonline.gr
  Bραδιά μνήμης και τιμής για το έργο και τη ζωή του μεγάλου Έλληνα ποιητή Γιάννη Ρίτσου θα διοργανώσουν τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ. ο Δήμος Καλαμάτας και το Τμήμα Λόγου και Γραμμάτων της Κ.Ε. «Φάρις», στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Ο Γιάννης Ρίτσος, το έργο του οποίου έχει τα χαρακτηριστικά ενός επιβλητικού λυρικού αρχιτεκτονήματος, είναι ο πολυγραφότερος ποιητής του 20ου Αιώνα. Τη λαμπρότητα αυτού του έργου, διείδε από νωρίς ο Κωστής Παλαμάς και έγραψε το περίφημο «Να παραμερίσουμε ποιητή για να περάσεις». Η βραδιά έχει σκοπό να συμβάλλει στην ανακάλυψη ενός έργου το οποίο στο μεγάλο του μέρος παραμένει άγνωστο. Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλι
20:12 09/11/2022

Η αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά για το MasterChef και η «ατυχία» για τον Σταύρο Βαρθαλίτη

queen.gr
Σε 4 επεισόδια από σήμερα θα γνωρίζουμε τον μεγάλο νικητή του MasterChef, αλλά ένας άλλος νικητής, ο Σταύρος Βαρθαλίτης είχε μία ατυχία, την οποία δεν γνωρίζαμε. Περισσότερα...
21:48 08/06/2022

MasterChef: O Γιάννος πήρε τα 10.000 ευρώ αλλά το πλάνο του Μπόμπαινα έκανε το Twitter να αντιδράσει

queen.gr
 Σταύρος Βαρθαλίτης και Σταυρής Γεωργίου έκαναν την διαφορά και ξύπνησαν ευχάριστες αναμνήσεις με την παρουσία…
07:04 30/03/2022

MasterChef: Μάριος ή Σταύρος; Ποιος αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Newsbeast.gr
Νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box ήταν o Νικήτας Μπατσικούρας και είχε στο επεισόδιο της Τρίτης (29/3) στο MasterChef στη διάθεσή του το σημαντικό πλεονέκτημα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, που αυτή τη φορά ήταν και η τελική δοκιμασία του φετινού Silver Award. Στο τέλος της μέρας, ο νικητής της δοκιμασίας κέρδισε 10.000 ευρώ και δυστυχώς αυτός με τη χειρότερη προσπάθεια αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Το ζητούμενο της δοκιμασίας, αυτή τη φορά, ήταν τρία πιάτα, που έκρυβαν όμως μια σημαντική ιδιαιτερότητα στην εκτέλεση και την παρουσίασή τους. Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef 2022 ένα αγα
01:46 30/03/2022

MasterChef: Βαρθαλίτης και Σταυρής επέστρεψαν στο «τόπο του εγκλήματος» και το Twitter πήρε «φωτιά»

in.gr
Έδωσαν «ρέστα» οι χρήστες σχολιάζοντας τους πρώην παίκτες του παιχνιδιού.
23:04 29/03/2022

Η ανυπομονησία στο Twitter για την εμφάνιση Βαρθαλίτη και Γεωργίου στο MasterChef και η φωτογραφία του Κοντιζά

okmag.gr
Ο έρωτας αλήτης και νικητής του MasterChef 2020, Σταύρος Βαρθαλίτης και το «κυπριακό έπιπλο», Σταυρής Γεωργίου επιστρέφουν στο Masterchef. Οι δυο τους θα εμφανιστούν στην τελική δοκιμασία του φετινού Silver Award. Από αυτή τη δοκιμασία, ο νικητής θα κερδίσει 10.000 ευρώ. Το ζητούμενο της δοκιμασίας, αυτή τη φορά, είναι τρία πιάτα, που κρύβουν όμως μια […] The post Η ανυπομονησία στο Twitter για την εμφάνιση Βαρθαλίτη και Γεωργίου στο MasterChef και η φωτογραφία του Κοντιζά appeared first on OK.
20:26 29/03/2022

MasterChef 6: Απόψε η τελική φάση του Silver Award με εκλεκτούς καλεσμένους από… τα παλιά!

neolaia.gr
MasterChef 6: Σήμερα η δεύτερη φάση του Silver Award και το «παρόν» θα δώσουν ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γωεργίου.
19:10 29/03/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load