#Ρεγγίνα Μακέδου

Έβγαλε μαλλιά, είναι δυνατή, άνοιξε τα δώρα της: Χαμογελά ξανά η Ρεγγίνα Μακέδου – Το τεράστιο «ευχαριστώ» της – BINTEO

newsitamea.gr
Στο πλαίσιο των Χριστουγέννων, η Ρεγγίνα Μακέδου δημοσίευσε ένα βίντεο με τις ευχές της, περιγράφοντας με έμφαση τη σημασία της ημέρας αυτής για κάθε έναν από εμάς. Στις σκέψεις της εκφράζει τις αναμνήσεις από τη δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε, μαχόμενη με τη λευχαιμία, και πώς η σημερινή ημέρα της θυμίζει...
14:09 26/12/2023

3 χρόνια μετά το τέλος της πρώτης μάχης με τον καρκίνο η Ρεγγίνα Μακέδου στέλνει ένα μήνυμα ζωής

queen.gr
«Υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες που κάποιοι θέλουν να τις ξεχνάνε, κάποιοι άλλοι όμως τις θυμούνται», είπε χαρακτηριστικά η Ρεγγίνα Μακέδου με αφορμή μία σημαντική ανάμνηση από την περιπέτειά της με την λευχαιμία.Περισσότερα...
19:17 18/11/2023

Η Ρεγγίνα Μακέδου έξαλλη με το κράξιμο για τις φωτιές και ο Σάββας Πούμπουρας είπε τη μεγάλη αλήθεια

queen.gr
«Να κάνει post κανείς στα social media για τις φωτιές ή να μην κάνει;» είναι η απορία που έχουν γνωστοί celebs μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχονται στα προφίλ τους.Περισσότερα...
18:17 25/08/2023

Η Ρεγγίνα Μακέδου κάνει restart: Οι βόλτες στον ήλιο, η πόζα με μαγιό και η πιστή της φίλη Υβόννη

queen.gr
Αυτό που σε εσένα μοιάζει αυτονόητο το καλοκαίρι με βόλτες στον ήλιο και βουτιές στη θάλασσα, για την Ρεγγίνα Μακέδου μέχρι πρόσφατα, ήταν πολυτέλεια. Περισσότερα...
22:17 18/07/2023

Ρεγγίνα Μακέδου: «Γιατί δεν λέω για την υγεία μου; Γιατί θέλω να πάρω πίσω τη ζωή μου»

tromaktiko.gr
Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι μαχήτρια και το αποδεικνύει κάθε μέρα που περνάει Η Ρεγγίνα Μακέδου συνεχίζει να δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο και κάθε μέρα προσπαθεί να κάνει και μια νίκη με τον άνισο αντίπαλό της. Η γυμνάστρια που έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών ανθρώπων στην Ελλάδα, τον τελευταίο καιρό δεν λέει πολλά […] The post Ρεγγίνα Μακέδου: «Γιατί δεν λέω για την υγεία μου; Γιατί θέλω να πάρω πίσω τη ζωή μου» appeared first on Tromaktiko.gr.
20:46 13/07/2023

Σοκάρει η Ρεγγίνα Μακέδου: «Το 2020 διαγνώστηκα με οξεία μυελογενή λευχαιμία και δύο χρονιά μετά υποτροπίασα»

tlife.gr
Συνέντευξη στην εφημερίδα Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Ρεγγίνα Μακέδου με αφορμή To άρθρο Σοκάρει η Ρεγγίνα Μακέδου: «Το 2020 διαγνώστηκα με οξεία μυελογενή λευχαιμία και δύο χρονιά μετά υποτροπίασα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 18/06/2023

Μητσοτάκης: Το τηλεφώνημα στη Ρεγγίνα Μακέδου και το «ευχαριστώ» της καρκινοπαθούς

lamiafm1.gr
Η Ρεγγίνα Μακέδου δίνει μάχη με τη λευχαιμία – Εξέφρασε οργή στο TikTok για τις δηλώσεις Πνευματικού και ο πρόεδρος της ΝΔ την πήρε τηλέφωνο     Στη Ρεγγίνα Μακέδου τηλεφώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από βίντεο που ανέβασε στο TikTok εκφράζοντας την οργή της, ως καρκινοπαθής, για τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού, ότι είναι περίπου οικονομικά ασύμφορο, το […] The post Μητσοτάκης: Το τηλεφώνημα στη Ρεγγίνα Μακέδου και το «ευχαριστώ» της καρκινοπαθούς appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
19:53 09/06/2023

«Θα τον ξηλώσετε;» – Η οργισμένη ανάρτηση γυναίκας που έδωσε μάχη με την λευχαιμία και κέρδισε  (video)

sportstonoto.gr
Η Ρεγγίνα Μακέδου δίνει μάχη με τη λευχαιμία και συχνά κάνει αναρτήσεις για τη μάχη της με τον καρκίνο. Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο (αποπεμφθείς) υποψήφιος της ΝΔ, Σπύρος Πνευματικός, ανέβασε βίντεο ζητώντας την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και εκείνος την πήρε τηλέφωνο:  
17:46 09/06/2023

Ρεγγίνα Μακέδου: Η ανάρτηση για τον Σπύρο Πνευματικό και το τηλεφώνημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Newsit
Η Ρεγγίνα Μακέδου δίνει μάχη με τη λευχαιμία και συχνά κάνει αναρτήσεις για τη μάχη της με τον καρκίνο. Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο (αποπεμφθής) υποψήφιος της ΝΔ, Σπύρος Πνευματικός, ανέβασε βίντεο ζητώντας την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και εκείνος την πήρε τηλέφωνο. Μετά τις δηλώσεις του υποψήφιου, με τη ΝΔ, βουλευτή Σπύρου ... Περισσότερα To άρθρο Ρεγγίνα Μακέδου: Η ανάρτηση για τον Σπύρο Πνευματικό και το τηλεφώνημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 09/06/2023

Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου για τη μάχη με τη λευχαιμία: «Ζω χάρη σε έναν άγνωστο άνθρωπο»

tlife.gr
Με ένα βίντεο από τις πιο έντονες στιγμές της κατά τη διάρκεια της μάχης της με To άρθρο Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου για τη μάχη με τη λευχαιμία: «Ζω χάρη σε έναν άγνωστο άνθρωπο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 03/06/2023

Η Ρεγγίνα Μακέδου μας θυμίζει να γιορτάζουμε την ζωή και αυτή είναι η ανανεωμένη της εμφάνιση

queen.gr
Η Ρεγγίνα Μακέδου, το πιο φωτεινό χαμόγελο του Instagram που μας συγκίνησε με την περιπέτεια της υγείας της έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και αυτή είναι η ανανεωμένη της εμφάνιση.Περισσότερα...
12:04 16/05/2023

Συγκινεί η Ρεγγίνα Μακέδου – «Αν ψάξεις θα βρεις το φως»

irafina.gr
Μία φωτογραφία της από το Αιματολογικό Τμήμα «Στοργή» θέλησε να μοιραστεί η Ρεγγίνα Μακέδου με τους διαδικτυακούς της φίλους στέλνοντας ένα πολύ συγκινητικό αλλά και αισιόδοξο μήνυμα. «Μεγάλη Πέμπτη… κάθε φορά στο γυρισμό από τη Στοργή με το μπαμπά σταματάμε στην Αγία Μαρίνα… έχει μια ηρεμία, μια ενέργεια απίστευτη. Σήμερα της είπα ένα τεράστιο ευχαριστώ! […]
22:02 14/04/2023

Συγκινεί η Ρεγγίνα Μακέδου: «Δότη μου δεν ξέρω ποιος ή ποια είσαι αλλά σε ευχαριστώ κάθε μέρα»

zappit.gr
Η Ρεγγίνα Μακέδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, μία φωτογραφία της από το Αιματολογικό Τμήμα «Στοργή», γράφοντας […] The post Συγκινεί η Ρεγγίνα Μακέδου: «Δότη μου δεν ξέρω ποιος ή ποια είσαι αλλά σε ευχαριστώ κάθε μέρα» appeared first on Zappit.
10:50 14/04/2023

Ρεγγίνα Μακέδου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη περιπέτειά της με τη λευχαιμία – «Παλεύω κάθε μέρα με μένα…»

tlife.gr
Μια ξεχωριστή μέρα ήταν η χθεσινή για την Ρεγγίνα Μακέδου, καθώς πριν έναν χρόνο δέχτηκε ευχάριστα To άρθρο Ρεγγίνα Μακέδου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη περιπέτειά της με τη λευχαιμία – «Παλεύω κάθε μέρα με μένα…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:28 14/04/2023

Ρεγγίνα Μακέδου: «Σήμερα είπα “ευχαριστώ” στην Αγία Μαρίνα για τα αποτελέσματα που μου ανακοίνωσε ο γιατρός»

ekklisiaonline.gr
«Πέρσι τέτοια εποχή ήμουν ανάμεσα σε θεραπείες πριν την μεταμόσχευση με Covid» έγραψε στο Instagram - Δείτε την ανάρτησή της για τη Μεγάλη Πέμπτη. Το άρθρο Ρεγγίνα Μακέδου: «Σήμερα είπα “ευχαριστώ” στην Αγία Μαρίνα για τα αποτελέσματα που μου ανακοίνωσε ο γιατρός» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:46 13/04/2023

Ρεγγίνα Μακέδου: Το μήνυμά της για την τραγωδία στα Τέμπη – «Γιατί αποφασίζουμε να γίνουμε καλύτεροι μετά από κάτι κακό;»

okmag.gr
Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα η τραγωδία στα Τέμπη, όπου 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μετά την σύγκρουση των δύο τρένων το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου. Η Ρεγγίνα Μακέδου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα αλλά και να μιλήσει για μάχη της με τον καρκίνο. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε πώς […] The post Ρεγγίνα Μακέδου: Το μήνυμά της για την τραγωδία στα Τέμπη – «Γιατί αποφασίζουμε να γίνουμε καλύτεροι μετά από κάτι κακό;» appeared first on OK! Magazine.
17:58 05/03/2023

Καθηλώνει η Ρεγγίνα Μακέδου: «Εγώ φίλε μου τα έχω βρει με τον δικό μου θάνατο»

tlife.gr
Η Ρεγγίνα Μακέδου, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση, καθηλώνει για την τραγωδία στα Τέμπη αλλά και To άρθρο Καθηλώνει η Ρεγγίνα Μακέδου: «Εγώ φίλε μου τα έχω βρει με τον δικό μου θάνατο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:40 04/03/2023

«Συγγνώμη αλλά αποτύχαμε»: Η Ρεγγίνα Μακέδου είπε τα πάντα για την τραγωδία με τρεις αναρτήσεις

queen.gr
«Όταν τα παιδιά κρατάν μαύρα μπαλόνια…συγγνώμη αλλά αποτύχαμε».  Περισσότερα...
21:06 04/03/2023

Σάκκαρη, αδελφοί Αντετοκούμπο και Στέφανος Τσιτσιπάς στέλνουν μήνυμα συμπαράστασης για την τραγωδία

queen.gr
Οι αθλητές μας συγκλονισμένοι στέλνουν μήνυμα αγάπης και συγκινούν με τις αναρτήσεις τους. Οι αδελφοί Αντετοκούμπο, η Μαρία Σάκκαρη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Ρεγγίνα Μακέδου, μιλούν για ελπίδα μετά το πένθος.  Περισσότερα...
13:04 02/03/2023

Πυρά Μακέδου σε Φραγκολιά για λευχαιμία: «Και μέσα σε όλα υπάρχει και ΑΥΤΟΣ !!!! – Ντροπή σου»

Newsbeast.gr
Ο Κώστας Φραγκολιάς έκανε μια αποκάλυψη στην εκπομπή «Happy Day», για μια περιπέτεια υγείας που πέρασε και τα σχόλιά του για τη λευχαιμία ήταν που έκαναν τη Ρεγγίνα Μακέδου να ξεσπάσει, με μια ανάρτηση στα social media. «Η δυστυχία, ας το πούμε… Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα; Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν έξι χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα» ανέφερε χαρακτηριστικά το πρώην μοντέλο στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha. Η Ρεγγίνα Μακέδου, δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του Κώστα Φραγκολιά. «Και μέσα σε όλα υπάρχει και ΑΥΤΟΣ !!!!– Ντροπή σου! 1400 Έλληνες τον χρόνο νοσούν με λευχαιμία κα
09:52 02/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load