#Δημήτρης Κοντομηνάς

Κρινιώ Νικολάου: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν ένας κύριος, ήξερε να φερθεί και εκτιμούσε αυτό που είσαι»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια έδωσε η Κρινιώ Νικολάου. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την […] The post Κρινιώ Νικολάου: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν ένας κύριος, ήξερε να φερθεί και εκτιμούσε αυτό που είσαι» appeared first on Zappit.
09:00 25/02/2024

Το υπερπολυτελές κτήμα του Κοντομηνά στην Ερμιονίδα αγόρασε ο εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου έναντι 18,1 εκατ. ευρώ

Newsbeast.gr
Στην κυριότητα του εφοπλιστή Γιώργου Προκοπίου περιήλθε ένα σημαντικό τμήμα του κτήματος που κατείχε ο αείμνηστος επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς στην Ερμιονίδα, ακριβώς απέναντι από την Ύδρα. Μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ο ιδιοκτήτης των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και ιδρυτής των εταιρειών Dynacom Tankers, Sea Traders και Dynagas, αγόρασε σήμερα μια έκταση περίπου 380 στρεμμάτων και το μεγαλύτερο κομμάτι του τμήματος που περιλαμβάνει και το παραλιακό μέτωπο, έναντι 18,1 εκατομμυρίου ευρώ. Εδώ και αρκετό καιρό είχε προγραμματιστεί να εκπλειστηριαστεί ολόκληρο το κτήμα με επισπεύδουσα την τράπεζα Eurobank, μέσω 8 ταυτόχρονων ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σε βάρος των εταιρειών «Ελληνικαί Ξ
15:50 29/03/2023

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ήταν περίοδος που ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, δεν με πίεσε ποτέ κανείς»

zappit.gr
Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα, στον αέρα της εκπομπής της, αναφέρθηκε στη μετακίνησή της από την πρωινή ζώνη του Alpha στη […] The post Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ήταν περίοδος που ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, δεν με πίεσε ποτέ κανείς» appeared first on Zappit.
14:36 07/03/2023

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη στιγμή που βγήκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς στον αέρα του Happy Day

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και τη Ζωή Κρονάκη έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη στιγμή που βγήκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς στον αέρα του Happy Day appeared first on Zappit.
17:18 22/01/2023

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έθεσε βέτο για την Μουρμούρα»

zappit.gr
Με αφορμή την αυλαία του 2022 μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο περιοδικό Τηλεθεατής και τη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη για την δέκατη […] The post Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έθεσε βέτο για την Μουρμούρα» appeared first on Zappit.
20:12 30/12/2022

Δήμος Βερύκιος: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς τα έδινε όλα για την Ελένη Μενεγάκη»

zappit.gr
Ο Δήμος Βερύκιος παραχώρησε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Μαρίνο Βυθούλκα και μίλησε μεταξύ άλλων για τη στιγμή που είχε […] The post Δήμος Βερύκιος: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς τα έδινε όλα για την Ελένη Μενεγάκη» appeared first on Zappit.
11:04 27/03/2022

Δήμος Βερύκιος: Η αποκάλυψη για το αστρονομικό ποσό που έχασε ο Δημήτρης Κοντομηνάς στα media

NewsBomb
Δήμος Βερύκιος: Τα τελευταία λόγια που του είπε ο Δημήτρης ΚοντομηνάςΠερισσότερα...
17:30 26/03/2022

Δήμος Βερύκιος για Δημήτρη Κοντομηνά: «Τα έδινε όλα για την Μενεγάκη» – Οι εχθροί και η επιδείνωση της υγείας του

tlife.gr
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης 10 Μαρτίου στη σουίτα To άρθρο Δήμος Βερύκιος για Δημήτρη Κοντομηνά: «Τα έδινε όλα για την Μενεγάκη» – Οι εχθροί και η επιδείνωση της υγείας του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:00 26/03/2022

Δήμος Βερύκιος: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχασε στα media το αστρονομικό ποσό των 475 εκατομμυρίων ευρώ»

zappit.gr
Ο Δήμος Βερύκιος μίλησε στο ΟΚ! για το τι άνθρωπος ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, όπως τον γνώριζε ο ίδιος μέσα […] The post Δήμος Βερύκιος: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχασε στα media το αστρονομικό ποσό των 475 εκατομμυρίων ευρώ» appeared first on Zappit.
08:30 26/03/2022

Δημήτρης Κοντομηνάς: Λατρεία για τα αυτοκίνητα

Newsauto.gr
Ο επιχειρηματίας που έφυγε από τη ζωή διατηρούσε συλλεκτικά αυτοκίνητα του Αριστοτέλη Ωνάση και του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ενώ στην κατοχή του είχε θωρακισμένα SUV και γρήγορα συνοδευτικά. Η θωρακισμένη Porsche Cayenne που έφθασε σε γνωστό αθηναϊκό εστιατόριο εκείνο το βράδυ του 2014, πάρκαρε ακριβώς στην είσοδο, ενώ μπροστά και πίσω της ακολουθούσαν δύο συνοδευτικά […] The post Δημήτρης Κοντομηνάς: Λατρεία για τα αυτοκίνητα appeared first on NewsAuto.gr.
15:22 21/03/2022

Δημήτρης Κοντομηνάς: «Δυόμισι χρόνια είχα να τον δω», λέει η αδελφή του

okmag.gr
Τρισάγιο στη μνήμη του Δημήτρη Κοντομηνά έκαναν φίλοι και συνεργάτες του στο Α’ Νεκροταφείο. Μετά την απόφαση της οικογένειας του πρώην ισχυρού άντρα του Alpha, να πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία του στην Ύδρα και η ταφή του σε στενό οικογενειακό κύκλο, οι φίλοι του με επικεφαλής τον Κώστα Καίσαρη πραγματοποίησαν τρισάγιο το μεσημέρι της Πέμπτης. […] The post Δημήτρης Κοντομηνάς: «Δυόμισι χρόνια είχα να τον δω», λέει η αδελφή του appeared first on OK.
17:26 18/03/2022

Κίττυ Αλεξανδράτου: «Είχα να τον δω δυόμισι χρόνια»

zappit.gr
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν. Η απόφαση της οικογένειάς […] The post Κίττυ Αλεξανδράτου: «Είχα να τον δω δυόμισι χρόνια» appeared first on Zappit.
11:35 18/03/2022

Ξεσπά η αδερφή του Κοντομηνά: Ξέραμε από φτώχια!Ο Δημήτρης έζησε με ωραίες γυναίκες, βοήθησε πολύ κόσμο

thecaller.gr
«Σήμερα το μεσημέρι στις 2, στο Α΄ Νεκροταφείο, εκεί που ετάφη ο Δημήτρης Κοντομηνάς σε στενό οικογενειακό κύκλο, οι φίλοι του, με επικεφαλής τον Κώστα Καίσαρη του ετοιμάζουν ένα μνημόσυνο που οι ίδιοι θέλουν να το ονομάσουν την πραγματική του κηδεία. Έτσι μου μεταφέρθηκε», ανέφερε σήμερα στο Πρωινό του Ant1, ο Γιώργος Λιάγκας. Σύμφωνα με […]
11:32 17/03/2022

Δημήτρης Κοντομηνάς: «Σφαγή» ανάμεσα στον Νίκο Μαστοράκη και την αδερφή του, Κίττυ Κοντομηνά

tlife.gr
Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά, έντονη είναι η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Νίκο Μαστοράκη To άρθρο Δημήτρης Κοντομηνάς: «Σφαγή» ανάμεσα στον Νίκο Μαστοράκη και την αδερφή του, Κίττυ Κοντομηνά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:56 17/03/2022

Δημήτρης Κοντομηνάς: Χαλασμός για το ξεχωριστό τρισάγιο

zappit.gr
«Σήμερα το μεσημέρι στις 2, στο Α΄ Νεκροταφείο, εκεί που ετάφη ο Δημήτρης Κοντομηνάς σε στενό οικογενειακό κύκλο, οι φίλοι […] The post Δημήτρης Κοντομηνάς: Χαλασμός για το ξεχωριστό τρισάγιο appeared first on Zappit.
10:34 17/03/2022

Δήμος Βερύκιος και Δημήτρης Κοντομηνάς: Το χρονικό μιας φιλίας που δεν ειπώθηκε αντίο

mononews.gr
«Ο καλός φίλος και η σκιά εμφανίζονται μόνον όταν ο ήλιος λάμπει», Μπέντζαμιν Φράνκλιν, κυρίως Εθνοπατέρας των ΗΠΑ
09:36 17/03/2022

Δημήτρης Κοντομηνάς – Βερύκιος: Οι φίλοι του θα κάνουν ξεχωριστό τρισάγιο

Newsbeast.gr
Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε χθες (15/3) ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο Δήμος Βερύκιος είπε στο Happy Day ότι οι φίλοι του θα κάνουν ξεχωριστό τρισάγιο καθώς δεν βρέθηκαν στην κηδεία του. Αφορμή στάθηκε και το χθεσινό του tweet στο οποίο έλεγε ότι είχαν δώσει παραπλανητική ώρα για την κηδεία. «Τον ταλαιπωρούν και μετα θάνατον????Δίνουν παραπλανητική ώρα για την ταφή. Την έχουν προγραμματίσει να την κάνουν ινκόγκνιτο στις 9πμ , ενώ έχουν διαρρεύσει στους φίλους του ότι θα είναι στις 11πμ ! ΝΤΡΟΠΗ» έγραφε. «Οι φίλοι του θα πάνε όλοι μαζί να κάνουν τρισάγιο στις 9 μέρες, στις 14:00 την Πέμπτη. Στο Α΄ Νεκροταφείο θα συγκεντρωθούν όλοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ήθελε ο Δημήτρης Κοντομηνάς ν
10:12 16/03/2022

Δημήτρης Κοντομηνάς: Ξεχωριστό τρισάγιο από τους φίλους του – Πότε θα γίνει;

zappit.gr
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, παρουσία συγγενών και λίγων φίλων και συνεργατών, οδηγήθηκε την Τρίτη στην τελευταία του κατοικία στο Α’ νεκροταφείο. Η […] The post Δημήτρης Κοντομηνάς: Ξεχωριστό τρισάγιο από τους φίλους του – Πότε θα γίνει; appeared first on Zappit.
09:32 16/03/2022

Τα μαθητικά χρόνια, Κουτσελινή vs Σπυροπούλου και το τρίο Ζενεβιέβ, Ηλιάνα, Καγιά

youfly.com
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, η Βανδή ως παρουσιάστρια, η αδιαφορία της Σπυροπούλου, τα «κρούσματα» και το τρίο Ζενεβιέβ - Ηλιάνα - Καγιά. Ακόμα ένα Reminder από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! The post Τα μαθητικά χρόνια, Κουτσελινή vs Σπυροπούλου και το τρίο Ζενεβιέβ, Ηλιάνα, Καγιά appeared first on Youfly.
07:16 16/03/2022

Δημήτρης Κοντομηνάς: Αυτή είναι η επτασφράγιστη διαθήκη. Βίλες, έργα τέχνης, πανάκριβα ρολόγια, σκάφη

fimes.gr
Πότε ανοίγει η διαθήκη του Δημήτρη Κοντομηνά; Στην Ύδρα πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία του Δημήτρη Κοντομηνά που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών την περασμένη Πέμπτη, έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς που περνά στην ιστορία ως ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες επιχειρηματίες, αφήνει πίσω του μια περιουσία σε περίπλοκη κατάσταση η […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δημήτρης Κοντομηνάς: Αυτή είναι η επτασφράγιστη διαθήκη. Βίλες, έργα τέχνης, πανάκριβα ρολόγια, σκάφη.
20:36 15/03/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load