#Θάνος Καλλίρης

Καλλίρης: Η Γερμανού άλλαζε τα νούμερα των γυναικών στο τηλ. μου- Μετά τη σεξουαλική πράξη χαϊδεύω τα μαλλιά της συντρόφου μου

thecaller.gr
Στο «Breakfast@Star» μίλησε ο Θάνος Καλλίρης και μέσα σε άλλα αναφέρθηκε στην Ναταλία Γερμανού και τις σκηνές ζήλιας που υπήρχαν στο παρελθόν.Στο «Breakfast@Star» μίλησε ο Θάνος Καλλίρης και μέσα σε άλλα αναφέρθηκε στην Ναταλία Γερμανού και τις σκηνές ζήλιας που υπήρχαν στο παρελθόν.«Ξέρετε τι έκανε; Δεν έσβηνε την επαφή, έκανε το χειρότερο, άλλαζε τα νούμερα. Αν ήθελα εγώ να πάρω δεν έβγαινε, έβγαινε ένα κύριος» είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Καλλίρης. Για το video clip όπου φιλιόταν […]
19:00 23/11/2023

Θάνος Καλλίρης: «Μετά την πρώτη χρονιά δεν μου έγινε πρόταση να συνεχίσω στην εκπομπή»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» βρέθηκε ο Θάνος Καλλίρης την Τετάρτη στο OPEN. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης […] The post Θάνος Καλλίρης: «Μετά την πρώτη χρονιά δεν μου έγινε πρόταση να συνεχίσω στην εκπομπή» appeared first on Zappit.
21:00 30/08/2023

Θάνος Καλλίρης: Γιατί χώρισα με τη Ναταλία Γερμανού

ieidiseis.gr
Ο Θάνος Καλλίρης μίλησε για τη σχέση του με την παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού.Στο καναπέ του Στούντιο 4 της ΕΡΤ με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής των 90s Θάνος Καλλίρης και μίλησε για όλα. Μάλιστα, μίλησε και για τη σχέση του με την παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού. Μεταξύ των όσων είπε για την παρουσιάστρια, στάθηκε και στον λόγο για τον οποίο χώρισε μαζί της. «Γενικώς εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια, και κατάλαβα π.χ. ότι η Ναταλία δεν ήταν για οικογένεια. Ήθελα παιδιά και δεν ήθελε παιδιά άρα ποιο ήταν το επόμενο step, να πάμε για κάτι άλλο», είπε για τη σχέση του αλλά και το διαζύγιο με τη Νατολία Γερμανού. «Η γιαγιά μου
18:54 12/05/2023

Θάνος Καλλίρης: Εξομολογείται πώς άλλαξε η ζωή του μετά τη Eurovision

okmag.gr
Ο Θάνος Καλλίρης μίλησε για τη δική του συμμετοχή στη Eurovision το 1987 με το τραγούδι Stop. Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Για την περίοδο που έλαβε συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό ανέφερε: «Ήμασταν νούμερο 1 για 20 εβδομάδες. Το περίμενα αυτό, το ήθελα, όχι να είμαι ο ζεν πρεμιέ, ήθελα να κάνω […] The post Θάνος Καλλίρης: Εξομολογείται πώς άλλαξε η ζωή του μετά τη Eurovision appeared first on OK! Magazine.
17:44 12/05/2023

Θάνος Καλλίρης: «Τους φέρθηκα σωστά και δεν μου φέρθηκαν το ίδιο όταν έγινε αλλιώς, στα παπάκια τους»

zappit.gr
Ο Θάνος Καλλίρης ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για τους […] The post Θάνος Καλλίρης: «Τους φέρθηκα σωστά και δεν μου φέρθηκαν το ίδιο όταν έγινε αλλιώς, στα παπάκια τους» appeared first on Zappit.
17:32 12/05/2023

Θυμάστε τι έκανε σαν σήμερα πριν από 36 χρόνια ο Θάνος Καλλίρης;

okmag.gr
Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2023 πραγματοποιείται απόψε στο Λίβερπουλ. Για τη σημερινή μέρα δεν έχουμε κανένα άγχος, αφού η Ελλάδα και ο Βίκτωρ Βερνίκος θα διαγωνιστούν στον ημιτελικό της Πέμπτης (11/5). Η Ελλάδα έχει δώσει δυναμικό παρών στον μουσικό διαγωνισμό ανά τα χρόνια, κάνοντας την πρώτη εμφάνισής της στον 19ο διαγωνισμό το 1974 με […] The post Θυμάστε τι έκανε σαν σήμερα πριν από 36 χρόνια ο Θάνος Καλλίρης; appeared first on OK! Magazine.
22:00 09/05/2023

Θάνος Καλλίρης: «Μαλώσαμε το 2015 με τον Λάμπη Λιβιεράτο, ήταν κακός τσακωμός»

govastileto.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν ο Θάνος Καλλίρης, ο οποίος αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Ο παλιός είναι αλλιώς», που του έγραψε η Ναταλία Γερμανού. «Δεν με ενοχλεί που με ρωτάνε επί χρόνια για τη Ναταλία. Με ενοχλεί όταν σε 45 λεπτά συνέντευξη αναφερθώ 1 λεπτό στη Ναταλία και όλα τα […]
16:34 14/03/2023

Θάνος Καλλίρης: Δεν με ενοχλεί που με ρωτάνε επί χρόνια για τη Ναταλία

Newsit
“Με ενοχλεί όταν σε 45 λεπτά συνέντευξη αναφερθώ 1 λεπτό στη Ναταλία και όλα τα sites εστιάζουν σε αυτό” είπε ο Θάνος Καλλίρης. Ο Θάνος Καλλίρης ήταν καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε για την Ναταλία Γερμανού και το τραγούδι “Ο παλιός είναι αλλιώς”. «Δεν με ενοχλεί που με ρωτάνε ... Περισσότερα To άρθρο Θάνος Καλλίρης: Δεν με ενοχλεί που με ρωτάνε επί χρόνια για τη Ναταλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:34 13/03/2023

Θάνος Καλλίρης: Ποζάρει με την κόρη του που έχει γίνει καλλονή!

okmag.gr
Ο Θάνος Καλλίρης μπορεί να είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο πάνω απ΄όλα είναι ένας τρυφερός μπαμπάς τόσο για τον 22χρονο γιο του Τίτο όσο και για την 17χρονη κόρη του Δέσποινα. Ο Θάνος παρά τις υποχρεώσεις τόσο των παιδιών όσο και τις δικές του βρίσκει πάντα χρόνο να […] The post Θάνος Καλλίρης: Ποζάρει με την κόρη του που έχει γίνει καλλονή! appeared first on OK! Magazine.
17:30 13/03/2023

Θάνος Καλλίρης: «Με τον Λάμπη Λιβιεράτο μαλώσαμε το 2015, κακός τσακωμός»

zappit.gr
Στον καναπέ του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάθισε ο Θάνος Καλλίρης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη […] The post Θάνος Καλλίρης: «Με τον Λάμπη Λιβιεράτο μαλώσαμε το 2015, κακός τσακωμός» appeared first on Zappit.
13:30 13/03/2023

Θάνος Καλλίρης: Με αγχώνει που μεγαλώνω, λέω… αχ Παναγία μου

Newsit
«Κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και λέω… άστα», λέει ο Θάνος Καλλίρης. Ο Θάνος Καλλίρης βρέθηκε σε πάρτι ραδιοφωνικού σταθμού για τα 80s και τα 90s. Ο σπουδαίος τραγουδιστής απάντησε στους ρεπόρτερ και για τον χρόνο που περνάει. «Θεωρώ κολακευτικό να μου λένε ότι δεν έχω αλλάξει καθόλου. Όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον ... Περισσότερα To άρθρο Θάνος Καλλίρης: Με αγχώνει που μεγαλώνω, λέω… αχ Παναγία μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:34 15/02/2023

Θάνος Καλλίρης: «Κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και λεώ… άστα»

zappit.gr
Σε πάρτι ραδιοφωνικού σταθμού για τα 80s και τα 90s βρέθηκε ο Θάνος Καλλίρης. Ο σπουδαίος τραγουδιστής απάντησε στους ρεπόρτερ […] The post Θάνος Καλλίρης: «Κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και λεώ… άστα» appeared first on Zappit.
08:14 15/02/2023

Θάνος Καλλίρης: Σε ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού στην πρώτη του συνέντευξη ως… δημοσιογράφος στην Τζένη Γεωργιάδη

tlife.gr
Μία μεγάλη του αγάπη, το ραδιόφωνο, κάνει πραγματικότητα, εδώ και μήνες, και με τεράστια επιτυχία και To άρθρο Θάνος Καλλίρης: Σε ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού στην πρώτη του συνέντευξη ως… δημοσιογράφος στην Τζένη Γεωργιάδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:54 07/02/2023

Θάνος Καλλίρης: Σε ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού στην πρώτη του συνέντευξη ως δημοσιογράφος στην Τζένη Γεωργιάδη (βίντεο)

happytv.gr
Μία μεγάλη του αγάπη, το ραδιόφωνο, κάνει πραγματικότητα, εδώ και μήνες, και με τεράστια επιτυχία και ακροαματικότητα, ο Θάνος Καλλίρης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, μπήκε και στο πετσί του δημοσιογράφου, κάνοντας την πρώτη του συνέντευξη, στην Τζένη Γεωργιάδη, μία εμπειρία, που τον ενθουσίασε αλλά και τον δυσκόλεψε λίγο, αφού όπως εξομολογήθηκε […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Θάνος Καλλίρης: Σε ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού στην πρώτη του συνέντευξη ως δημοσιογράφος στην Τζένη Γεωργιάδη (βίντεο)
10:28 06/02/2023

Ναταλία Γερμανού: «Ο Θάνος Καλλίρης λέει αλήθεια, δεν μπορώ να λέω ψέματα στον κόσμο»

zappit.gr
Η Ναταλία Γερμανού απάντησε μέσα από την εκπομπή της για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Θάνος Καλλίρης στο «Πρωίαν […] The post Ναταλία Γερμανού: «Ο Θάνος Καλλίρης λέει αλήθεια, δεν μπορώ να λέω ψέματα στον κόσμο» appeared first on Zappit.
14:18 10/12/2022

Θάνος Καλλίρης: «Έσωσα την Αγγελική Νικολούλη από πνιγμό»

tlife.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε την Πέμπτη 8/12 ο Θάνος Καλλίρης. Ο To άρθρο Θάνος Καλλίρης: «Έσωσα την Αγγελική Νικολούλη από πνιγμό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:56 08/12/2022

Θάνος Καλλίρης: «Η Ναταλία Γερμανού με… καρακαμάκωσε»

zappit.gr
Ο Θάνος Καλλίρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώτη του γνωριμία […] The post Θάνος Καλλίρης: «Η Ναταλία Γερμανού με… καρακαμάκωσε» appeared first on Zappit.
15:50 08/12/2022

Θάνος Καλλίρης για Ηλία Ψινάκη: «Δεν ξέρω γιατί με μισούσε, με σιχαινόταν»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε ο Θάνος Καλλίρης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και […] The post Θάνος Καλλίρης για Ηλία Ψινάκη: «Δεν ξέρω γιατί με μισούσε, με σιχαινόταν» appeared first on Zappit.
15:26 08/12/2022

Θάνος Καλλίρης για Ηλία Ψινάκη: «Αν ο Καλλίρης κάνει χρυσό δίσκο, εγώ θα βγω γυμνός στους δρόμους»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε ο Θάνος Καλλίρης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και […] The post Θάνος Καλλίρης για Ηλία Ψινάκη: «Αν ο Καλλίρης κάνει χρυσό δίσκο, εγώ θα βγω γυμνός στους δρόμους» appeared first on Zappit.
15:24 08/12/2022

Θάνος Καλλίρης: «Πουλούσα κεριά έξω από την εκκλησία το Πάσχα»

zappit.gr
Ο Θάνος Καλλίρης, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», παραδέχτηκε πως πουλούσε κεριά στην εκκλησία, […] The post Θάνος Καλλίρης: «Πουλούσα κεριά έξω από την εκκλησία το Πάσχα» appeared first on Zappit.
14:56 14/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load