#Μαρία Εκμεκτσίογλου

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Ζήσαμε μαζί για 17 χρόνια, η ιστορία μας τελείωσε τραγικά»

zappit.gr
Στο περιοδικό Gala και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη η Μαρία Εκμεκτσίογλου. Η γνωστή μαγείρισσα απάντησε για τον δεύτερο γάμο […] The post Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Ζήσαμε μαζί για 17 χρόνια, η ιστορία μας τελείωσε τραγικά» appeared first on Zappit.
18:00 02/08/2023

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Αυτός ήταν ο λόγος που ποτέ δεν έχασα τα 25 κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη μου»

zappit.gr
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου έδωσε συνέντευξη στο Gala και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε για τις δύο μεγάλες απώλειες της ζωής […] The post Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Αυτός ήταν ο λόγος που ποτέ δεν έχασα τα 25 κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη μου» appeared first on Zappit.
13:00 30/07/2023

Μαρία Εκμετσίογλου: «Μαύρο σύννεφο πλακώνει τις ψυχές μας»

zappit.gr
Με βαθιά συγκίνηση και πόνο η Μαρία Εκμεκτσίογλου μίλησε στο HELLO! και στον Γιάννη Βίτσα για την ολοκληρωτική τραγωδία στην […] The post Μαρία Εκμετσίογλου: «Μαύρο σύννεφο πλακώνει τις ψυχές μας» appeared first on Zappit.
14:40 16/02/2023

Μαρία Εκμεκτσίογλου για τραγωδία στην Τουρκία: «Ο γιος μου θα υιοθετήσει δύο παιδιά που έμειναν ορφανά»

tlife.gr
H Μαρία Εκμεκτσίογλου, με βαθιά συγκίνηση μιλά στο HELLO! και στον Γιάννη Βίτσα για την τραγωδία To άρθρο Μαρία Εκμεκτσίογλου για τραγωδία στην Τουρκία: «Ο γιος μου θα υιοθετήσει δύο παιδιά που έμειναν ορφανά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:40 16/02/2023

Συγκλονίζει η Μαρία Εκμεκτσίογλου για την Τουρκία: «Δυστυχώς βρέθηκαν και δεν είναι ζωντανοί»

tlife.gr
Τις τραγικές εικόνες στην Τουρκία περιέγραψε η γνωστή μαγείρισσα Μαρία Εκμεκτσίογλου στην εκπομπή «Δεκατιανοί» στον ΣΚΑΪ. To άρθρο Συγκλονίζει η Μαρία Εκμεκτσίογλου για την Τουρκία: «Δυστυχώς βρέθηκαν και δεν είναι ζωντανοί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:36 11/02/2023

Μαρία Εκμετσίογλου για σεισμό στην Τουρκία: «Έχασα έναν φίλο μου και αγνοούνται πολλοί συνεργάτες μου»

Newsbeast.gr
Για το φονικό σεισμό στην Τουρκία που στοίχισε τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους μίλησε η Μαρία Εκμετσίογλου τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega, το πρωί της (Τετάρτης 08/02) ενώ αναφέρθηκε και στην εθελοντική δράση που οργανώνει η ίδια για τους πληγέντες. «Μάλλον θα κατεβούμε αεροπορικώς στα Άδανα, για να μπορέσουμε οδικώς να πάμε στην Αντιόχεια. Υπάρχει πολύ μεγάλο θέμα και δεν είμαι μόνο εγώ που δραστηριοποιούμαι. Είναι όλα πανεπιστήμια, όλοι οι σύλλογοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές, σεφ. Γεμίζουν νταλίκες για τις περιοχές που υποφέρουν» ανέφερε αρχικά η μαγείρισσα. «Έχουμε μία τρομερή κακοκαιρία με χιόνι. Τραγική η κατάσταση, έτυχε ο σεισμός μέσα στον χειμώνα» πρόσθεσε. Μάλιστα, στη σ
21:50 08/02/2023

Σοκάρει η Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Έχασα έναν φίλο μου στον φονικό σεισμό»

zappit.gr
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μίλησε για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία και την εθελοντική […] The post Σοκάρει η Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Έχασα έναν φίλο μου στον φονικό σεισμό» appeared first on Zappit.
11:32 08/02/2023

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Φορούσα περούκες και παρακολουθούσα τους γιους μου στα ραντεβού τους»

thebest.gr
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει παρακολουθήσει τους γιους της και μεταμφιεζόταν με περούκες! Σε συνέντευξη στη εκπομπή «Στούντιο 4» μίλησε μεταξύ άλλων, και για τον τρόπο που επέλεξε να μεγαλώσει τους τρεις γιους της.
09:40 02/02/2023

“Θανάσιμη” πεθερά η Μαρία Εκμεκτσίογλου: “Έβαζα περούκες και παρακολουθούσα τα παιδιά μου στα ραντεβού τους”

Newside.gr
Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε η Μαρία Εκμεκτσίογλου στην ΕΡΤ, όπου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, το διαζύγιο αλλά και τα παιδιά της. Η μαγείρισσα αποκάλυψε πως είχε έναν «πολύ σκληρό πατέρα» που της είχε πει πως αν χώριζε με τον σύζυγο που παντρεύτηκε επειδή τον διάλεξε η μητέρα της θα «αυτοκτονούσε». «Θέλω […] The post “Θανάσιμη” πεθερά η Μαρία Εκμεκτσίογλου: “Έβαζα περούκες και παρακολουθούσα τα παιδιά μου στα ραντεβού τους” appeared first on NewSide.gr.
09:04 01/02/2023

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Νοίκιαζα αυτοκίνητα, φορούσα ξανθιές περούκες και τους παρακολουθούσα»

zappit.gr
Για τον τρόπο που επέλεξε να μεγαλώσει τους τρεις της γιους και τα ακραία «μέτρα» στα οποία κατέφευγε κατά καιρούς […] The post Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Νοίκιαζα αυτοκίνητα, φορούσα ξανθιές περούκες και τους παρακολουθούσα» appeared first on Zappit.
17:48 31/01/2023

Η Μαρία Εκμετσιόγλου για τον χωρισμό της: «Ο πατέρας μου μού είπε ότι θα αυτοκτονήσει»

tlife.gr
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η γνωστή μαγείρισσα από την To άρθρο Η Μαρία Εκμετσιόγλου για τον χωρισμό της: «Ο πατέρας μου μού είπε ότι θα αυτοκτονήσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:46 31/01/2023

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Επί 3 μήνες έρχονταν στο σπίτι 50 άσπρα τριαντάφυλλα»

zappit.gr
Στον καναπέ της εκπομπής Studio 4 κάθισε το απόγευμα της Τρίτης η Μαρία Εκμεκτσίογλου. Η γνωστή μαγείρισσα από την Πόλη […] The post Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Επί 3 μήνες έρχονταν στο σπίτι 50 άσπρα τριαντάφυλλα» appeared first on Zappit.
17:08 31/01/2023

Τις εκλεκτές γεύσεις της Cuccuvaia απόλαυσε η βραβευμένη σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου

thebest.gr
Στην Πάτρα βρέθηκε αυτές τις ημέρες για την παρουσίαση του βιβλίου της, η γνωστή και βραβευμένη σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου.
18:44 28/01/2023

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Μακριά από τον Βόσπορο και τα δειλινά της Πόλης δύσκολα θα μπορούσα να ζήσω

Newsit
«Εμείς θα κρατάμε τις Θερμοπύλες, όπως έκαναν οι παππούδες», λέει η Μαρία Εκμεκτσίογλου. Συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο «enjoy» που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία έδωσε η Μαρία Εκμεκτσίογλου. Η γνωστή μαγείρισσα μίλησε για την Κωνσταντινούπολη, τους Έλληνες που ζουν εκεί, αλλά και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα. Τι ζητάτε ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Εκμεκτσίογλου: Μακριά από τον Βόσπορο και τα δειλινά της Πόλης δύσκολα θα μπορούσα να ζήσω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:04 06/08/2022

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Εμείς θα κρατάμε τις Θερμοπύλες, όπως έκαναν οι παππούδες»

zappit.gr
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο «enjoy» που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία. Η γνωστή […] The post Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Εμείς θα κρατάμε τις Θερμοπύλες, όπως έκαναν οι παππούδες» appeared first on Zappit.
11:12 03/08/2022

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Είμαι Πολίτισσα βυζαντινής καταγωγής, έχω γενεαλογικό δέντρο από το 1713»

zappit.gr
Στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο Enjoy που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία έδωσε συνέντευξη η Μαρία Εκμεκτσίογλου. Η γνωστή […] The post Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Είμαι Πολίτισσα βυζαντινής καταγωγής, έχω γενεαλογικό δέντρο από το 1713» appeared first on Zappit.
10:12 01/08/2022

«Γεύσεις μνήμης» με τη χορηγία της ΜΕΒΓΑΛ

grtimes.gr
Ως δημιούργημα προσφυγικής οικογένειας -με ιστορία στο γάλα- η ΜΕΒΓΑΛ συνδιαμόρφωσε με τα ξεχωριστά προϊόντα της τη γευστική παράδοση της Θεσσαλονίκης και φυσικά η εταιρεία είναι παρούσα με τη στήριξή της στις εκδηλώσεις μνήμης που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης για την επέτειο 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, με επίκεντρο τις δράσεις που αφορούν διατροφικές παραδόσεις. Η σημερινή γευστική μας κουλτούρα  οφείλει πολλά στην μικρασιατική κουζίνα, τη γεμάτη έντονα αρώματα, νοστιμιές και μοναδική ποικιλία και έτσι η εκδήλωση «Γεύσεις Μνήμης», που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιουνίου, ήταν αφιερωμένη σε συνταγές από τις αλησμόνητες πατρίδες. Με την παρουσία 35 πολιτιστικών
12:56 23/06/2022

Σε ρόλο sous chef ο Ζέρβας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης που μύρισε… Μικρά Ασία (ΦΩΤΟ)

grtimes.gr
Με γεύσεις και αρώματα από τις αλησμόνητες πατρίδες πλημμύρισε σήμερα (19/6) το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εκδήλωσης αφιερωμένης στη μικρασιάτικη κουζίνα, που οργανώθηκε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Αντιδημαρχία Διαδημοτικής Συνεργασίας και Απόδημου Ελληνισμού σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού, στο πλαίσιο της επετείου των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Περισσότεροι από 35 μικρασιάτικοι σύλλογοι μαζί με καταξιωμένους σεφ, όπως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Μαρία Εκμεκτσίογλου και η Ελένη Ψυχούλη, μαγείρεψαν στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου και παρουσίασαν γεύσεις από την Ανατολική Θράκη, την Προποντίδα, τον Πόντο, την Ιωνία και την Καππαδοκία. Μάλιστα σε ρόλο sous chef
21:48 19/06/2022

Με μυρωδιές και γεύσεις από τη μικρασιάτικη κουζίνα πλημμύρισε το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

grtimes.gr
Γεύσεις από την ανατολική Θράκη, την Προποντίδα, τον Πόντο, την Ιωνία και την Καππαδοκία, από καταξιωμένους σεφ, στον υπαίθριο χώρο του δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης. Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης Την ανάδειξη των γαστρονομικών επιρροών που δέχτηκε η ελλαδική από τη μικρασιατική κουζίνα, συμβάλλοντας καταλυτικά μακροπρόθεσμα στην αναβάθμιση του γευστικού αισθητηρίου του νεοέλληνα και εμπλουτίζοντας την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με νέα έθιμα και συνταγές, έχει στόχο η εκδήλωση «Γεύσεις Μνήμης» που πραγματοποιείται σήμερα από τις 11.30 έως και τις 22.30, στον υπαίθριο χώρο του δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης. Το πρωϊνό σκέλος της εκδήλωσης επρόκειτο να πραγματοποιηθεί χθες, λόγω των βροχ
13:12 19/06/2022

Δ. Θεσσαλονίκης: Μεταφέρεται για την Κυριακή η εκδήλωση «ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ»

grtimes.gr
Λόγω της πολύ έντονης χθεσινής βροχόπτωσης καθώς και της σημερινής πρόγνωσης για έντονα καιρικά φαινόμενα κατά τη διάρκεια της ημέρας, το πρόγραμμα του Σαββάτου (18/6) για την εκδήλωση του δήμου Θεσσαλονίκης «Γεύσεις Μνήμης» θα μεταφερθεί την Κυριακή (19/6) το μεσημέρι. Το απογευματινό πρόγραμμα της Κυριακής παραμένει ως έχει. Το νέο πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής: 11:30 Έναρξη με μαγειρική από την Ελένη Ψυχούλη 13:00 – 14:30 Παρασκευή εδεσμάτων από τηνσεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου 11:30 – 22:30 Μαγειρική παραδοσιακών εδεσμάτων από τους συλλόγους 19:45 Παρασκευή εδεσμάτων από τη σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου 22:30 Παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική Πληροφορίες για την εκδήλωση Στις 19 Ιουνίου, τιμ
13:18 18/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load