#Μεγακλής Βιντιάδης

Μεγακλής Βιντιάδης για Ελένη Μενεγάκη: «Κάποιοι καλοί άνθρωποι πίσω από τις κάμερες με σχολιάζανε αρνητικά»

tlife.gr
Ο Μεγακλής Βιντιάδης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου για την περίοδο To άρθρο Μεγακλής Βιντιάδης για Ελένη Μενεγάκη: «Κάποιοι καλοί άνθρωποι πίσω από τις κάμερες με σχολιάζανε αρνητικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 24/04/2024

Βιντιάδης: «Δεν κάνεις νούμερα προκαλώντας, αλλά γίνεσαι νούμερο»

youfly.com
Στην εκπομπή 'Δύο στις 10' έδωσε συνέντευξη ο Μεγακλής Βιντιάδης και μέσα σε όλα σχολίασε το τηλεοπτικό τοπίο, και τους παρουσιαστές. The post Βιντιάδης: «Δεν κάνεις νούμερα προκαλώντας, αλλά γίνεσαι νούμερο» appeared first on Youfly.
12:58 11/11/2023

Η αποκάλυψη του Βιντιάδη για τον χωρισμό με την Πωλίνα και την εγκυμοσύνη!

paraskhnio.gr
Ο Μεγακλής Βιντιάδης μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας, ενώ ρωτήθηκε και για τον χωρισμό του που είχε πριν από από αρκετά χρόνια με την τραγουδίστρια Πωλίνα. «Πολύ καλή η Σοφία Αλιμπέρτη. Έχω δουλέψει μαζί της και είναι καλό παιδί. Χάρηκα που επανέρχεται και ελπίζω να πάει καλά, γιατί το κατέχει Το άρθρο Η αποκάλυψη του Βιντιάδη για τον χωρισμό με την Πωλίνα και την εγκυμοσύνη! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
18:46 17/05/2023

Μεγακλής Βιντιάδης: «Με την Πωλίνα ήταν πανεύκολος χωρισμός»

okmag.gr
Τον Μεγακλή Βιντιάδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με τον γνωστό σκηνοθέτη να σχολιάζει τηλεοπτικά πρόσωπα ενώ αναφέρθηκε και στην εποχή που ήταν ζευγάρι με την τραγουδίστρια Πωλίνα. «Πολύ καλή η Σοφία Αλιμπέρτη. Έχω δουλέψει μαζί της και είναι καλό παιδί. Χάρηκα που επανέρχεται και ελπίζω να πάει καλά, γιατί το κατέχει το θέμα. […] The post Μεγακλής Βιντιάδης: «Με την Πωλίνα ήταν πανεύκολος χωρισμός» appeared first on OK! Magazine.
16:16 17/05/2023

Μεγακλής Βιντιάδης: «Τη Ρούλα Κορομηλά δεν τη βλέπω, μου αρέσει η Ελένη Μενεγάκη»

NewsBomb
O Μεγακλής Βιντιάδης μίλησε για την προσωπική του ζωή ενώ σχολίασε και τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότηταςΠερισσότερα...
13:18 17/05/2023

Μεγακλής Βιντιάδης: «Συγχώρησα την Πωλίνα όταν έμεινε έγκυος από άλλον, μου το είπε τους πρώτους μήνες»

zappit.gr
Στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη μίλησε ο Μεγακλής Βιντιάδης. Ο γνωστός σκηνοθέτης σχολίασε τα […] The post Μεγακλής Βιντιάδης: «Συγχώρησα την Πωλίνα όταν έμεινε έγκυος από άλλον, μου το είπε τους πρώτους μήνες» appeared first on Zappit.
12:32 17/05/2023

Σπάνια εμφάνιση για τον Μεγακλή Βιντιάδη

okmag.gr
Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα θεάτρου, ο σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων τίμησε τον Γιάννη Βογιατζή για την καλλιτεχνική του πορεία. Για τον ηθοποιό μίλησαν ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Άννα Φόνσου και ο Μεγακλής Βιντιάδης. Ο Μεγακλής Βιντιάδης γεννήθηκε στην Αίγυπτο όπου και τελείωσε το σχολείο. Στα 18 του ήρθε στην Ελλάδα και σπούδασε θέατρο στο Ωδείο […] The post Σπάνια εμφάνιση για τον Μεγακλή Βιντιάδη appeared first on OK! Magazine.
12:10 29/03/2023

Μεγακλής Βιντιάδης και Αγγελική Λάμπρου προσχωρούν στην παράταξη «Σαρωνικός Αύριο»

irafina.gr
Οι συνδημότες μας Μεγακλής Βιντιάδης και Αγγελική Λάμπρου συμφώνησαν να συνεργαστούν με την παράταξη «Σαρωνικός Αύριο», εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023. Και οι δύο στις εκλογές του 2019 πολιτεύθηκαν με την παράταξη «Σαρωνικός Συνεργασία», ενώ σήμερα αναγνωρίζουν ως την πιο αξιόπιστη πρόταση για την έξοδο του Δήμου από την οικονομική κρίση, την πρόταση […]
14:26 15/02/2023

Στην ΑΡΕΝΑ της Ζωής-18.1.23 | Μεγακλής Βιντιάδης

blueskytv.gr
Στην Αρένα της Ζωής ο σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης Στην ΑΡΕΝΑ της Ζωής-18.1.23 | Μεγακλής Βιντιάδης on BLUE SKY.
15:44 19/01/2023

Μεγακλής Βιντιάδης για Καινούργιου: «Της αρέσει να εκνευρίζεται, ίσως πιστεύει ότι έτσι προκαλεί τηλεθέαση»

zappit.gr
Ο Μεγακλής Βιντιάδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου. Ο γνωστός σκηνοθέτης απάντησε, μεταξύ άλλων, για […] The post Μεγακλής Βιντιάδης για Καινούργιου: «Της αρέσει να εκνευρίζεται, ίσως πιστεύει ότι έτσι προκαλεί τηλεθέαση» appeared first on Zappit.
12:26 04/12/2022

Μεγακλής Βιντιάδης: «Τα «είχε πάρει στο κεφάλι», έβγαλε τα παπούτσια της και τα πέταξε»

zappit.gr
Ο Μεγακλής Βιντιάδης θυμήθηκε μέσα από το Πάμε Δανάη στιγμές από τα καλλιστεία του 1997, των οποίων είχε αναλάβει την […] The post Μεγακλής Βιντιάδης: «Τα «είχε πάρει στο κεφάλι», έβγαλε τα παπούτσια της και τα πέταξε» appeared first on Zappit.
13:02 18/11/2022

Μεγακλής Βιντιάδης για Σεφερλή: «Κάπου φταίει κι αυτός, άλλο το χιούμορ και άλλο να ξεφωνίζω»

thecaller.gr
Για την προσωπική του ζωή, αλλά και την επικαιρότητα μίλησε ο Μεγακλής Βιντιάδης.Για την προσωπική του ζωή, αλλά και την επικαιρότητα μίλησε ο Μεγακλής Βιντιάδης.Ο σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη σύζυγό του. «Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί πάνω από 20 χρόνια. Μια χαρά τα πάμε, τώρα που υπάρχει μια απόσταση», είπε χαρακτηριστικά. Όσο για τις απιστίες που έχει κάνει και μάλιστα, […]
17:30 24/05/2022

Μεγακλής Βιντιάδης: «Φταίει κάπου και ο Μάρκος Σεφερλής, το χιούμορ έχει όρια»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Μεγακλής Βιντιάδης. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τη ζωή […] The post Μεγακλής Βιντιάδης: «Φταίει κάπου και ο Μάρκος Σεφερλής, το χιούμορ έχει όρια» appeared first on Zappit.
11:30 24/05/2022

Πωλίνα: Ο Μεγακλής Βιντιάδης ήταν η ωραιότερη συμβίωση στη ζωή μου

Newsit
«Εννοείται πως με έχουν απατήσει, ότι δίνεις παίρνεις», λέει η Πωλίνα. Η Πωλίνα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα προσωπικά της, αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε δεχτεί στο παρελθόν. «Εννοείται πως με έχουν απατήσει, ότι δίνεις παίρνεις. Με πείραξε, αλλά τι να ... Περισσότερα To άρθρο Πωλίνα: Ο Μεγακλής Βιντιάδης ήταν η ωραιότερη συμβίωση στη ζωή μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:34 07/01/2022

«Δεν ξέρω αν για την Ελένη Μενεγάκη είναι αυτά τα λεφτά πραγματικότητα»

zappit.gr
Ο Μεγακλής Βιντιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για την Ελένη […] The post «Δεν ξέρω αν για την Ελένη Μενεγάκη είναι αυτά τα λεφτά πραγματικότητα» appeared first on Zappit.
20:32 10/05/2021

Μεγακλής Βιντιάδης: «Λόγω του ποτού γινόμουν εριστικός και νευρικός, πλέον δεν πίνω τίποτα»

Newsit
«Δεν έχω τσακωθεί με την Ελένη Μενεγάκη, τρίτα άτομα δημιουργούν τη μη ηρεμία», λέει ο Μεγακλής Βιντιάδης. Ο Μεγακλής Βιντιάδης παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη, όπου μίλησε για τις περιόδους που έπινε πάρα πολύ, ενώ απάντησε και για την Ελένη Μενεγάκη. «Η τηλεόραση δεν μου έχει λείψει, δεν είναι τώρα στα καλά ... Περισσότερα To άρθρο Μεγακλής Βιντιάδης: «Λόγω του ποτού γινόμουν εριστικός και νευρικός, πλέον δεν πίνω τίποτα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:12 16/04/2021

Μεγακλής Βιντιάδης: Η Ελένη Μενεγάκη είναι πιο ώριμη τηλεοπτικά – Δεν έχουμε τσακωθεί

Newsbeast.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη ο Μεγακλής Βιντιάδης ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη. «Η τηλεόραση δεν μου έχει λείψει, δεν είναι τώρα στα καλά της. Τα reality έχουν ξεφύγει, πολλά πράγματα που συμβαίνουν δεν θα έπρεπε καν να προβάλλονται» ανέφερε αρχικά ο Μεγακλής Βιντάδης. Στην […]
12:19 16/04/2021

«Δεν έχω τσακωθεί με την Ελένη Μενεγάκη, τρίτα άτομα δημιουργούν τη μη ηρεμία»

zappit.gr
Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη ο Μεγακλής Βιντιάδης, ο οποίος μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και […] The post «Δεν έχω τσακωθεί με την Ελένη Μενεγάκη, τρίτα άτομα δημιουργούν τη μη ηρεμία» appeared first on Zappit.
11:33 16/04/2021

Β.Τριφύλλη: «Ο καρκίνος ήρθε τη στιγμή που ήθελα να κάνω παιδί» (βίντεο)

pronews.gr
Η Βάσια Τριφύλλη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης στην εκπομπή «Pop Up», μίλησε για την εποχή που παράλληλα με την επιτυχία του «Ραντεβού στα τυφλά», νόσησε από καρκίνο. ​Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην άρνησή της να κάνει τον Πρωινό Καφέ. «Το “Ραντεβού στα τυφλά” έκανε 95% τηλεθέαση. Ο Μεγακλής Βιντιάδης δεν έβαλε στην παρουσίαση τη γυναίκα του, την Πωλίνα, αλλά εμένα και είπε στον παραγωγό ότι αυτή είναι άλογο, άσε τη να τρέξει. Το άνοιγμα του σακακιού στο Ραντεβού το έκανα αυθόρμητα από το άγχος μου και μου είπαν να το κρατήσω. ​Δεν ήξερε κανείς για τον καρκίνο. Πήγαινα στο γύρισμα και έλεγα στους συνεργάτες μου “άμα λιποθυμήσω, μη στεναχωρηθείτε, θα σηκωθώ και θα συνεχίσουμε”»,
15:42 18/03/2021

Στην ΑΡΕΝΑ της Ζωής 22.2.21 | Μεγακλής Βιντιάδης

blueskytv.gr
Στην Αρένα της Ζωής καλεσμένος ο Μεγακλής Βιντιάδης     Στην ΑΡΕΝΑ της Ζωής 22.2.21 | Μεγακλής Βιντιάδης on BLUE SKY.
15:44 23/02/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load