Παπαδάκης: «Βλέπω τον κόσμο να με κοιτάει και να γελάει» - Τι έπαθε όταν έβαψε τα μαλλιά του

13:01 - 20/11/2020

Το αστείο περιστατικό που αποκάλυψε στην εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης.Με αφορμή το περιστατικό με τον πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντολφ Τζουλιάνι, που ξέβαψαν τα μαλλιά του δημοσίως, ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε τη δική του παρόμοια περιπέτεια. «Αυτό μου έχει τύχει κι εμένα όταν έκανα το ‘’3 στον αέρα’’. Τότε τα κορίτσια στο μακιγιάζ μου είχαν πει να μου βάλουν αυτό που βάζουν και κάποιοι συνάδελφοί σας; Λέω τι είναι αυτό; Και μου απάντησαν πως πρόκειται για ένα σπρέι που καλύπτει τη φαλάκρα. Με τα χίλια ζόρια είπα ναι», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, κι εν συνεχεία εξήγησε τι ακριβώς του συνέβη: «Ήταν Ιούνιος με φοβερή ζέστη

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά