Συλλήψεις αλλοδαπών που βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα γιατί επιχείρησαν να την εγκαταλείψουν… παράνομα!
23:30 - 23/08/2021
Σε μαζικές συλλήψεις αλλοδαπών που έχουν μπει παράνομα στη χώρα προχώρησαν οι Αρχές με το αιτιολογικό ότι επιχείρησαν να βγουν «παράνομα» από τη χώρα στην οποία βρίσκονται παράνομα!
Συνολικά συνελήφθησαν 36 αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων όταν επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Ιταλία, Βέλγιο και την Ελβετία.
Οι συλλήψεις αφορούν στο χρονικό διάστημα από την 16.08.2021 έως και 22.08.2021 στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» και στο Διεθνή Αερολιμένα Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» και συγκεκριμένα 27 άνδρες και 9 γυναίκες που σε έλεγχο από αστυνομικούς επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ιταλία
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr