Mad Clip: Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του γνωστού τράπερ - Όσα είχε αποκαλύψει (βίντεο)

08:06 - 02/09/2021

Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, η είδηση πως ο γνωστός τράπερ Mad Clip, έπεσε θύμα θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη ήταν τον Ιούνιο στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Ο αδικοχαμένος τράπερ είχε μπει στο πλατό ερμηνεύοντας το καινούργιο του τραγούδι με την Ελένη Φουρέιρα «Μπορεί». Ο Mad Clip μίλησε για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του βήματα. «Εγώ προσπαθώ να κάνω κάποιες εμφανίσεις στην τηλεόραση αλλά εντάξει. Έχω γεννηθεί Νέα Υόρκη, μεγάλωσα εκεί και πιτσιρικάς το 1999-2000 ήρθα στην Ελλάδα και μετά πηγαινοερχόμουν. Από το 2016 είμαι μόνιμα Ελλάδα και από τότε ξεκίνησα να γράφω

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Mad Clip: Η τελευταία συνέντευξη στον Μουτσινά - Οσα είχε πει για τη ζωή του [βίντεο]

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του γνωστού τράπερ Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης τα ξημερώματα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις