ΠΝΠ – Πτητικό και καταδυτικό επίδομα: Απαλλαγή από κάθε φόρο – Ποιους αφορά

12:06 - 28/01/2022

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) που αναμένεται να εκδοθεί μέσα στην ημέρα στο εξής θα δίνεται απαλλαγή από κάθε φόρο για το πτητικό και το καταδυτικό επίδομα, την οποία είχε εξαγγείλει κατά την τελετή παραλαβής των Rafale στην Τανάγρα. Πιο συγκεκριμένα η ΠΝΠ περιλαμβάνει την «απαλλαγή επιδόματος επικίνδυνης εργασίας με τη μορφή πτητικού επιδόματος και λοιπών αντίστοιχων επιδομάτων, καθώς και ειδικής αποζημίωσης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και πληρωμάτων ασθενοφόρων Ε.Κ.Α.Β. για αεροδιακομιδές κατά ποσοστό 100% από τον φόρο εισοδήματος». Tην ανακοίνωση είχε κάνει ο πρωθυπουργός στην Τανάγρα κατά την τελετή παραλαβής των νέων αεροσκαφών Rafale τονίζοντας πως τα πτητικά και καταδυ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πτητικό και καταδυτικό επίδομα: Από σήμερα η απαλλαγή από τον φόρο εισοδήματος -Εξαγγελία του πρωθυπουργού

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αναμένεται να εκδοθεί σήμερα θα δίνεται απαλλαγή στο πτητικό και το καταδυτικό επίδομα από τον φόρο εισοδήματος. Υπενθυμίζεται πως το έχει εξαγγείλει κατά την τελετή παραλαβής των Rafale στην Τανάγρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης Πιο συγκεκριμένα η ΠΝΠ περιλαμβάνει την «απαλλαγή επιδόματος επικίνδυνης εργασίας με τη μορφή πτητικού επιδόματος και […] The post Πτητικό και καταδυτικό επίδομα: Από σήμερα η απαλλαγή από τον φόρο εισοδήματος -Εξαγγελία του πρωθυπουργού appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)