Θεσσαλονίκη – Δολοφονία Άλκη: Στον Εισαγγελέα οι εκπρόσωποι των Άρη, ΠΑΟΚ, Ηρακλή (VIDEO)
13:26 - 04/02/2022
Με πρωτοβουλία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου πραγματοποιείται σύσκεψη μετά τη δολοφονία του 19χρονου φίλαθλοι του Άρη.
Συμμετέχουν οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης και Κυριάκος Κυριάκος, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Φώτης Θέος και αξιωματικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Σκοπός είναι να ζητηθεί η συνδρομή των υπευθύνων των τριών ομάδων της Θεσσαλονίκης όχι μόνο για τη διαλεύκανση της υπόθεσης δολοφονίας του 19χρονου αλλά για την πάταξη φαινομένων οπαδικής βίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκίνηση στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: Μαθητές άφησαν χαρτόνι με μηνύματα και κρ
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δολοφονία Άλκη: Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών οι εκπρόσωποι τριών ομάδων της Θεσσαλονίκης
Στον εισαγγελέα κλήθηκαν οι εκπρόσωποι των Άρη, ΠΑΟΚ και Ηρακλή προκειμένου να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης και την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε το στο Στον Εισαγγελέα οι εκπρόσωποι των Άρη, ΠΑΟΚ, Ηρακλή: Σε εξέλιξη η συνάντηση
Ο εισαγγελέας κάλεσε στελέχη των ομάδων της Θεσσαλονίκης προκειμένου να βοηθήσουν για τη διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας τους 19χρονου Αλκη Καμπανού και να συζητήσουν για την εξάλειψη των φαινομένων βίας.
Διαβάστε το στο Δολοφονία 19χρονου: Στον Εισαγγελέα οι εκπρόσωποι των τριών ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης
Σύσκεψη με παρουσία εκπροσώπων από τις ομάδες του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή πραγματοποιείται αυτή την ώρα
Διαβάστε το στο mononews.grΔολοφονία Άλκη: Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών εκπρόσωποι των ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή
Δολοφονία Άλκη: Μια από κοινού συνάντηση για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση του τέλους στην οπαδική βία.
Διαβάστε το στο neolaia.gr