Κλοπ: «Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, έχω τρελαθεί»

20:36 - 16/04/2022

Κλοπ: «Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, έχω τρελαθεί» 16/04/2022 Το όνειρο της Λίβερπουλ για την κατάκτηση τεσσάρων τίτλων μέσα στην ίδια σεζόν καλά κρατεί, αφού μετά από το League Cup έχει βαλθεί να φτάσει μέχρι το φινάλε και στους άλλους τρεις μεγάλους στόχους της. Στην Premier League είναι στο -1 από την κορυφή με επτά ματς να απομένουν και στο Champions League θα αντιμετωπίσει την Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου άρπαξε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, νικώντας μάλιστα με 3-2 τη μεγάλη αντίπαλό τους (και) τη φετινή σεζόν, Μάντσεστερ Σίτι. "Είμαι απόλυτα υπερήφανος. Το πρώτο μέρος είναι από τα καλύτερα που έ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλοπ: «Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας πως οι παίκτες του κατάφεραν να νικήσουν την καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Διαβάστε το στο

Κλοπ: «Είμαι υπερήφανος, νικήσαμε την καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο»

Υπερήφανος με τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, δήλωσε σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ημιτελικού του FA Cup, ο Γιούργκεν Κλοπ. Απόλυτα ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ: […] The post Κλοπ: «Είμαι υπερήφανος, νικήσαμε την καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)