ΒΙΝΤΕΟ - Μάγκνουσον: «"Τρελοί" οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»

19:54 - 09/07/2022

ΒΙΝΤΕΟ - Μάγκνουσον: «"Τρελοί" οι οπαδοί του Παναθηναϊκού» 09/07/2022 Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον σε δηλώσεις του στο PAO TV ανέφερε ότι είναι διψασμένος για τίτλους ενώ κάλεσε τον κόσμο του τριφυλλιού να συνεχίσει να είναι... τρελός στις κερκίδες. Αναλυτικά όσα είπε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για ποιους  λόγους επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό; «Ηταν μια εύκολη απόφαση όταν μου τηλεφώνησαν από τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος στην Ελλάδα. Γνωρίζω αυτό το σύλλογο από παιδί. Συμμετείχε στο Champions League και στο Europa League. Πραγματικά ήταν εύκολο να αποδεχθώ την πρόταση του Παναθηναϊκού». Ιταλία, Αγγλία,

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάγκνουσον: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του “τριφυλλιού”, δείχνοντας πανέτοιμος να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής των “πράσινων” και να διεκδικήσει τίτλους με τη νέα ομάδα του. Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο διεθνής Ισλανδός στόπερ στο κανάλι του Παναθηναϊκού, πριν την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ... Περισσότερα To άρθρο Μάγκνουσον: «Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μάγκνουσον: «Θέλω να παίξω στην παράνοια που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»!

Παναθηναϊκός: Συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του έδωσε ο Χόρντουρ…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)