Ευαγγελία Πλατανιώτη: Τέταρτη με εξαιρετική εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

22:42 - 12/08/2022

Το εξαιρετικό πρόγραμμα στο σόλο της καλλιτεχνικής κολύμβησης δεν ήταν αρκετό για να δώσει μετάλλιο στην Ευαγγελία Πλατανιώτη. Εκτός ζώνης μεταλλίων στο ατομικό αγώνισμά της έμεινε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια για τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στη Ρώμη. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη συγκέντρωσε 88,9965 βαθμούς και έμεινε στην τέταρτη θέση του τελικού του τεχνικού σόλο, πίσω από την Ιταλίδα Λίντα Τσερούτι, η οποία με 90,8839 βαθμούς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Τρίτη αναδείχθηκε η Βασιλική Αλεξανδρή, η οποία εκπροσωπεί την Αυστρία και με 90,0156 βαθμούς έκανε την έκπληξη. Πρωταθλήτρια Ευρώπης αναδείχθηκε η Ουκρανή Μάρτα Φιέντινα με 92,6394 βαθμούς. Η 28χρονη ήταν δεύ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Ντροπιαστικό αποτέλεσμα για το άθλημα»

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη έμεινε δύο φορές τέταρτη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Ρώμη, όντας ιδιαίτερα ενοχλημένη από τη βαθμολόγησή της στο σόλο πρόγραμμά της. Με μία ανάρτησή της στα social media, η Πλατανιώτη έκανε λόγο για «ντροπιαστικό αποτέλεσμα», κατηγορώντας τους διοργανωτές και για την εικόνα στην προσπάθειά της. Η ανάρτηση της Πλατανιώτη: «Ήρθα στη […] Το άρθρο Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Ντροπιαστικό αποτέλεσμα για το άθλημα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)