Κεραμεικός: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 50χρονο

12:00 - 24/09/2022

Νεκρός μετά από ξυλοδαρμό από ομάδα νεαρών έπεσε έναν 50χρονος τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Κεραμεικό. Όλα ξεκίνησαν στις 06.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Κεραμεικό με 4-5 άτομα να χτυπούν έναν 50χρονο άνδρα ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματά με το ΕΚΑΒ. Ο άνδρας δεν άντεξε από το άγριο ξυλοκόπημα και κατέληξε. Οι δράστες αναζητούνται ενώ το επεισόδιο διαδραματίστηκε κοντά στα μαγαζιά στον Κεραμεικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι νεαροί που ενεπλάκησαν στον ξυλοδαρμό ήταν μεθυσμένοι ενώ γίνεται λόγος πως ο 50χρονος πείραζε τις κοπέλες τους. Πηγή: NewsIt.gr ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκρέκας: Με βάση την περσινή κατανάλωση ρεύματος θα δοθεί το μπόνους εξοικονόμησης Θεσσαλονίκη:

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 50χρονο στο Γκάζι

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 6.20 στη συμβολή των οδών Ικαριέων...

Διαβάστε το στο Zougla

Κεραμεικός: Ξυλοκόπησαν 50χρονο μέχρι θανάτου – Αιμόφυρτο τον εντόπισε αστυνομικός

Μαρτυρικό τέλος είχε ένας 50χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στον Κεραμεικό από ομάδα νεαρών ανδρών που διέφυγαν. Στις 6:20 τα ξημερώματα στην οδό Ικάρεων στον Κεραμεικό, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εντόπισε αιμόφυρτο στο δρόμο τον άνδρα, ο οποίος έφερε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι.Ο αστυνομικός ειδοποίησε αμέσως αστυνομία και ΕΚΑΒ. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το σημείο.  Ο άνδρας […] Το άρθρο Κεραμεικός: Ξυλοκόπησαν 50χρονο μέχρι θανάτου – Αιμόφυρτο τον εντόπισε αστυνομικός εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κεραμεικός: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 50χρονο

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου στο Γκάζι

Το κουβάρι μιας περίεργης υπόθεσης που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι, επειχειρούν να λύσουν οι αστυνομικές αρχές, με θύμα έναν 50χρονο άνδρα, που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου. Το άγριο σκηνικό εκτυλίχθηκε στη συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζάγρεως. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν γύρω στις 6:00 όταν μία παρέα 5-6 νεαρών εθεάθησε να βαράει ασταμάτητα […] Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου στο Γκάζι - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Δολοφονία στον Κεραμεικό: Ξυλοκόπησαν άνδρα μέχρι θανάτου

Νεκρός μετά από ξυλοδαρμό από ομάδα νεαρών έπεσε έναν 50χρονος Έλληνας τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Κεραμεικό.

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)