19 χρόνια ήταν πολλά: Απόψε τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια!

09:28 - 30/09/2022

19 χρόνια ήταν πολλά: Απόψε τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια! 30/09/2022 Ένα «παζλ» ιστορίας, αναμνήσεων και νοσταλγίας θα συνθέσει την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, 19 ολόκληρα χρόνια μετά το γκρέμισμα της έδρας της. Στο ίδιο μέρος, στα ίδια χώματα, ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο που τόσο έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ανοίξει απόψε (20.00) τις πύλες του, ενώνοντας το ένδοξο παρελθόν του συλλόγου με το παρόν και την ελπίδα για το μέλλον. Ντοκουμέντα, μαρτυρίες, αλλά κυρίως παρουσίες ζωντανών θρύλων της ομάδας, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να δουν οι περισσότεροι από 31.100 οπαδοί της Ένωσης που θα κατακλύσουν τη

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η ΑΕΚ στο σπίτι της! Εγκαίνια στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μεγάλη ημέρα για την ΑΕΚ που επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο ολοκαίνουργιο γήπεδο Αγία Σοφία. Τα βίντεο από τα εγκαίνια:  The post Η ΑΕΚ στο σπίτι της! Εγκαίνια στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

ΑΕΚ – Opap Arena: Δείτε LIVE τα εγκαίνια του νέου γηπέδου – Χαμός στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σκηνές άκρατου ενθουσιασμού στη Νέα Φιλαδέλφεια την Παρασκευή 30/09, με χιλιάδες κόσμου να συρρέουν στο νέο γήπεδο, την Opap Arena – «Αγια Σοφιά», που ανοίγει τις πύλες για να υποδεχθεί τους φιλάθλους της ΑΕΚ.Σκηνές άκρατου ενθουσιασμού στη Νέα Φιλαδέλφεια την Παρασκευή 30/09, με χιλιάδες κόσμου να συρρέουν στο νέο γήπεδο, την Opap Arena – «Αγια Σοφιά», που ανοίγει τις πύλες για να υποδεχθεί τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

 Δείτε LIVE τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ «ΟPAP Arena» 

Δείτε σε απ΄ευθείας μετάδοση απόψε στις 20:30 τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ «OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια και το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων. Τα εγκαίνια μεταδίδονται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και διαδικτυακά από το ERTFLIX. Πατήστε εδώ για να δείτε τα εγκαίνια ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Κισινάου και Τιφλίδα δεν αναγνωρίζουν τις προσαρτήσεις ουκρανικών εδαφών στην Ρωσία Αύριο Σάββατο ο ημιτελικός της Σάκκαρη στην Πάρμα Καβάλα: Πισώπλατα και από πολύ κοντά πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και το μωρό τους (VIDEO) The post  Δείτε LIVE τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ «ΟPAP Arena»  appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Αυτά μόνο στην Ελλάδα: Τέσσερις τελικοί Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών την τελευταία 5ετία!

Τελικός Κυπέλλου: Πλάι-πλάι Αλαφούζος και Καρυπίδης στη σύσκεψη (ΦΩΤΟ)

Ιδιαίτερη μέρα για τον Γιώργο Σαββίδη

Μπέος: «Όλες οι χούντες έχουν ημερομηνία λήξης, μέσα στο καλοκαίρι επέρχονται εξελίξεις» (ΦΩΤΟ)

Ξεκαθαρίζει για Μάνταλο στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού

H FIBA θυμήθηκε την πρώτη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με το εθνόσημο