Νοκ-άουτ ο Μαγκουάιρ από το ντέρμπι με τη Σίτι

16:06 - 30/09/2022

Νοκ-άουτ ο Μαγκουάιρ από το ντέρμπι με τη Σίτι 30/09/2022 Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται στο Έτιχαντ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι της Κυριακής (2/10, 16:00) στην Premier League, με τον Έρικ τεν Χαχ να μην υπολογίζει στον Χάρι Μαγκουάιρ. Όπως επιβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των κόκκινων διαβόλων ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, καθώς είναι τραυματίας. Ο Μαγκουάιρ έπαιξε κανονικά στα παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας κόντρα σε Ιταλία και Γερμανία στο πλαίσιο του Nations League.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιουνάιτεντ: Νοκ-άουτ ο Μαγκουάιρ από το ντέρμπι με τη Σίτι

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Έρικ τεν Χαχ για το κυριακάτικο (2/10) ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σίτι, λόγω τραυματισμού, όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής των κόκκινων διαβόλων. The post Γιουνάιτεντ: Νοκ-άουτ ο Μαγκουάιρ από το ντέρμπι με τη Σίτι appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Χωρίς τον Μαγκουάιρ στο ντέρμπι η Γιουνάιτεντ

Χωρίς τον Χάρι Μαγκουάιρ θα αντιμετωπίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Σίτι την Κυριακή. Ο Έρικ Τεν Χαγκ δε θα έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό της Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ. Ο Άγγλος διεθνής μπακ που έχει δεχθεί σφοδρή κριτική, για την πολύ κακή του φόρμα θα απουσιάσει από το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Όπως τόνισε ο Ολλανδός […] The post Χωρίς τον Μαγκουάιρ στο ντέρμπι η Γιουνάιτεντ first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»