Ελένη Καρακάση: Ο κόσμος με φωνάζει Ρίζω στο δρόμο και μου λέει ότι θα ήθελαν να συνεχιστούν οι Άγριες Μέλισσες

20:12 - 11/10/2022

“Αν πω ότι δεν πιστεύω θα πω ψέματα γιατί στις δύσκολες στιγμές στρέφομαι στον Θεό” δήλωσε η Ελένη Καρακάση. Η Ελένη Καρακάση μίλησε στην “Ελένη” και στον Κωνσταντίνο Αρκά για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι Άγριες Μέλισσες και τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο. «Στο Μαύρο Ρόδο είμαι η Ευτυχία ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Καρακάση: Ο κόσμος με φωνάζει Ρίζω στο δρόμο και μου λέει ότι θα ήθελαν να συνεχιστούν οι Άγριες Μέλισσες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Χαλάνδρι: «Ο καθηγητής έπιασε τα δάχτυλα του παιδιού μου με τον κόφτη και χαμογέλαγε» – Απέβαλαν τον μαθητή

«Disclosure Day»: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ με τους Έμιλι Μπλαντ και Κόλιν Φερθ

Το Άστρο της Βηθλεέμ ίσως δεν ήταν μύθος: Η θεωρία επιστήμονα της NASA που ανατρέπει όσα πιστεύαμε

Χαλάνδρι: Απέβαλαν τον μαθητή που κόντεψε να χάσει τα δάχτυλά του από τον κόφτη του καθηγητή του

ΠΑΣΟΚ: Ο εμπαιγμός στους αγρότες συνεχίζονται, ο ορισμός του επιτελικού μπάχαλου την εισφορά του ΕΛΓΑ

Ευτύχης Μπλέτσας: Η τούμπα του παρουσιαστή σε λούνα παρκ – Η μπουνιά σε παιχνίδι και η στιγμή της πτώσης