Τα «βρόντηξε» ο Δ.Ουγγαρέζος στο Πρωινό: «Να πάτε όλοι στο δ@@@λο» - «Γύρνα πίσω!» (βίντεο)

14:17 - 09/06/2020

Εκτός εαυτού βγήκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρωινό», και μάλιστα πέταξε το μικρόφωνο στον αέρα της εκπομπής, πήρε τον σκύλο του και… έφυγε. Τι άκουσε όμως και... τρελάθηκε; ​Η Νάνσυ Παραδεισανού ανέφερε ότι η Ιωάννα Τούνη ήταν στα Καμένα Βούρλα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τότε ο Δημήτρη Ουγγαρέζος έβγαλε μία κραυγή και είπε: «Δεν αντέχω άλλο! Μετά τα λεφτά της Ηλιάνας που θα πάρει από τον Alpha, αυτό... Δεν αντέχω φεύγω!». Σηκώθηκε από την καρέκλα του και είπε σε έντονο ύφος: «Εγώ είμαι σαράντα χρονών και είναι ηλικία μου περίεργη. Πρέπει να κάνω και κ@λ@νοσκόπηση. Φεύγω λοιπόν! Να πάτε όλοι στο δι@@λο! Όλοι να έχουν καλύτερη τύχη από εμένα και εγώ αν είμαι ένας μαγκούφης πανελίστας! Φεύγω!»! «

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα “βρόντηξε” ο Δ.Ουγγαρέζος από το “Πρωινό”: «Να πάτε όλοι στο δ…»

Πέταξε και το μικρόφωνο ο γνωστός τηλε-παρουσιαστής. Το άρθρο Τα “βρόντηξε” ο Δ.Ουγγαρέζος από το “Πρωινό”: «Να πάτε όλοι στο δ…» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αποχώρησε από το Πρωινό: «Να πάτε όλοι στο δ@@@λο»!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έγινε έξαλλος, πέταξε το μικρόφωνο στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό, πήρε…

Διαβάστε το στο queen.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αποχώρησε από το Πρωινό: «Να πάτε όλοι στο δ@@@λο»!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έγινε έξαλλος, πέταξε το μικρόφωνο στον αέρα…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις