#Λόγω Τιμής

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Τους είπα ότι τα πράγματα που έχω κάνει στην τηλεόραση δεν έχουν πάει καλά

Newsbeast.gr
Με αφορμή την τηλεοπτική του επάνοδο στην μυθοπλασία, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε τετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος το απόγευμα της Κυριακής στην κυπριακή τηλεόραση. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής μίλησε για τις τηλεοπτικές του συμμετοχές και τον λόγο που πιστεύει ότι δεν πήγε καλά το Λόγω Τιμής. Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Με πείραξε που δεν πήγε καλά το Γιούγκερμαν. Θα ήταν υποκριτικό να πω όχι. Βέβαια ήταν μία περίεργη χρονιά συνολικά για τον ΑΝΤ1 γιατί κόπηκε μεγάλο μέρος του προγράμματός του εν μια νυκτί. Μπορεί να μην ήταν η στιγμή, ο ανταγωνισμός να ήταν σκληρός, να μην έπεισα στον κεντρικό ρόλο. Η επιτυχία έχει πολλούς μπαμπάδες
23:00 17/12/2023

Δημήτρης Αλεξανδρής: Τα social media είναι μία εξάρτηση επί της ουσίας αέρας

Newsit
“Δεν μου αρέσουν καθόλου, γι’ αυτό και απέχω” εξηγεί ο Δημήτρης Αλεξανδρής. Με αφορμή την επιτυχία που σημειώνει η σειρά Σασμός, ο Δημήτρης Αλεξανδρής βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» όπου και αναπόλησε τα όμορφα χρόνια με το σίριαλ «Λόγω Τιμής». «Δεν με επηρεάζει η επιτυχία του Σασμού φέτος. Εμείς ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Αλεξανδρής: Τα social media είναι μία εξάρτηση επί της ουσίας αέρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:40 17/05/2023

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Δεν με επηρεάζει η επιτυχία του "Σασμού" φέτος, εμείς είμαστε μια γενιά πολύ τυχερή»

ProtoThema.gr
«Στο "Λόγω Τιμής" εμείς μόλις είχαμε ξεκινήσει κι είχαμε ζήσει πολύ μεγαλύτερα πράγματα από αυτό που ζούμε τώρα» συμπλήρωσε
21:18 17/05/2023

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Στο Λόγω Τιμής ζούσαμε πράγματα πολύ μεγαλύτερα από το σήμερα»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δημήτρης Αλεξανδρής. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος […] The post Δημήτρης Αλεξανδρής: «Στο Λόγω Τιμής ζούσαμε πράγματα πολύ μεγαλύτερα από το σήμερα» appeared first on Zappit.
16:10 17/05/2023

Πάτρα: Το σαββατοκύριακο 18 και 19/3 στις Γραμμές Τέχνης η Χριστίνα Αλεξανιάν με «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν»

thebest.gr
Η αξιόλογη θεατρική παράσταση με τίτλο «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» με την Χριστίνα Αλεξανιάν του «Λόγω Τιμής», θα παρουσιαστεί αυτό το σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου 2023 στην Πάτρα, στις Γραμμές Τέχνης, στην Μαιζώνος 271 μετά την Παπφλέσσα.
19:20 16/03/2023

Δημήτρης Αλεξανδρής: Ο ζεν πρεμιέ του Λόγω Τιμής, η γυναίκα της ζωής του και ο ρόλος στο Σασμό

tomati.gr
Δημήτρης Αλεξανδρής: Ο αγαπημένος ηθοποιός μετρά πάνω από είκοσι έτη στην υποκριτική του καριέρα. Αν [...] The post Δημήτρης Αλεξανδρής: Ο ζεν πρεμιέ του Λόγω Τιμής, η γυναίκα της ζωής του και ο ρόλος στο Σασμό appeared first on Το Μάτι.
20:54 14/12/2022

Δημήτρης Αλεξανδρής: Δεν έχω επαφή με τα social – Από το «Λόγω Τιμής» είμαι λίγο πιο κοντά με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο

thecaller.gr
Ο ηθοποιός Δημήτρης Αλεξανδρής βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», στον Alpha, το μεσημέρι του Σαββάτου 22/10.Ο ηθοποιός Δημήτρης Αλεξανδρής βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», στον Alpha, το μεσημέρι του Σαββάτου 22/10.Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε εκτενώς στον ιδιαίτερο ρόλο που καλείται να μας συστήσει μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σασμός». Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αλεξανδρής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η δουλειά μου στη σειρά […]
18:59 22/10/2022

Χριστίνα Αλεξανιάν: «Το Λόγω Τιμής σημάδεψε την καριέρα όλων μας»

thebest.gr
Η Χριστίνα Αλεξανιάν αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς «Λόγω Τιμής» αλλά και την περσινή επιστροφή της σαν «Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά».
07:00 06/07/2022

Χριστίνα Αλεξανιάν: Χάρηκα που είμαστε όλοι εν ζωή από το Λόγω Τιμής

Newsit
Για την δημοφιλή σειρά “Λόγω Τιμής” μίλησε η Χριστίνα Αλεξανιάν. Στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN, “Ποιος είναι πρωινιάτικα” βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Αλεξανιάν όπου και μίλησε τόσο για την μεγάλη επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς “Λόγω Τιμής” αλλά και την περσινή επιστροφή της σαν “Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά”. “Επειδή είχα παίξει προηγουμένως σε δουλειές της ... Περισσότερα To άρθρο Χριστίνα Αλεξανιάν: Χάρηκα που είμαστε όλοι εν ζωή από το Λόγω Τιμής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:06 04/07/2022

Χριστίνα Αλεξανιάν: «Το Λόγω Τιμής σφράγισε την καριέρα όλων μας»

zappit.gr
Την Χριστίνα Αλεξανιάν φιλοξένησε την Δευτέρα ο Δημήτρης Μακαλιάς στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Μέσα σε όλα, […] The post Χριστίνα Αλεξανιάν: «Το Λόγω Τιμής σφράγισε την καριέρα όλων μας» appeared first on Zappit.
18:48 04/07/2022

Αγγελική Δημητρακοπούλου: «Ο πατέρας μου έφυγε από κορονοϊό αλλά αυτό τον έσωσε κιόλας»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αγγελική Δημητρακοπούλου, που γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά «Λόγω Τιμής», στην κάμερα […] The post Αγγελική Δημητρακοπούλου: «Ο πατέρας μου έφυγε από κορονοϊό αλλά αυτό τον έσωσε κιόλας» appeared first on Zappit.
10:44 03/05/2022

Αιμίλιος Χειλάκης: Δεν μπορείς να αγαπήσεις τον Ακύλα Μεγαρίτη, μην υπερβάλουμε

Newsbeast.gr
«Δεν μπορείς να αγαπήσεις τον Ακύλα Μεγαρίτη, μην υπερβάλουμε» σχολίασε ο Αιμίλιος Χειλάκης στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για το ρόλο που υποδύεται στην σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες» και πρόσθεσε: «αλλά νομίζω πως είναι φτιαγμένος ο ρόλος για να αγαπήσουμε τους υπόλοιπους που πάσχουν από αυτόν». Ο Αιμίλιος Χειλάκης εξομολογήθηκε πως έχει ακούσει πολλά σχόλια στο δρόμο για τον «κακό» ρόλο που υποδύεται. «Δεν θες να ξέρεις τι έχω ακούσει στο δρόμο. Με έναν τρόπο όμως, επειδή αντιλαμβάνονται ότι ο Αιμίλιος Χειλάκης κάνει τον κακό δεν με δένουν ότι είμαι ο κακός άνθρωπος που περπατάει στο δρόμο. Έχω την ευτυχία οι άνθρωποι να μου δίνουν συγχαρητήρια, αφού πρώτα μου αρχίζουν τα… ανάθεμα
23:54 25/11/2021

Αιμίλιος Χειλάκης – «Θα ήθελα πολύ να είχα παίξει στο “Λόγω Τιμής”»

in.gr
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του σε αγαπημένες σειρές του MEGA και έκανε αποκαλύψεις.
16:00 25/11/2021

Βίκυ Βολιώτη: «Λόγω του ρόλου μου στο Λόγω Τιμής με έβριζαν στο δρόμο»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Βολιώτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σχέση […] The post Βίκυ Βολιώτη: «Λόγω του ρόλου μου στο Λόγω Τιμής με έβριζαν στο δρόμο» appeared first on Zappit.
12:22 16/11/2021

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Το δυσκολότερο γύρισμα της ζωής μου έγινε στην Πάτρα – ΒΙΝΤΕΟ

dete.gr
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αποκάλυψε ότι ένα από τα δυσκολότερα γυρίσματα της ζωής του έγινε στην Πάτρα. Ήταν το τελευταίο γύρισμα της τηλεοπτικής σειράς «Λόγω Τιμής», που έγινε την ημέρα του καρναβαλιού. Οι σκηνές γυρίστηκαν στο Πατρινό Καρναβάλι του 1997.μέσα στη νυχτερινή ποδαράτη τότε που η παρέλαση περνούσε από τη Γούναρη. Το επεισόδιο αυτής της επιτυχημένης […]
12:32 10/11/2021

Η Αγγελική Δημητρακοπούλου, η Αθηνά του «Λόγω Τιμής», έχασε τον πατέρα της από τον κορωνοϊό -«Δεν το εύχομαι σε άνθρωπο»

thebest.gr
Η Αγγελική Δημητρακοπούλου, η Αθηνά από τη θρυλική σειρά «Λόγω Τιμής», έχει μόνο γλυκές αναμνήσεις από την περίοδο που βρισκόταν στο καστ του σίριαλ του MEGA.
06:02 21/10/2021

Δείτε πως είναι σήμερα ο ηθοποιός Άλκης Κούρκουλος!

pronews.gr
Έγινε γνωστός μέσα από το «Λόγω Τιμής», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες άλλες σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Ο λόγος για τον Άλκη Κούρκουλο, ο οποίος σήμερα δε θυμίζει σε τίποτα τον ηθοποιό που γνωρίζαμε. Με μακρύ μαλλί και μούσια ο αγαπημένος ηθοποιός έχει λανσάρει… ένα πολύ διαφορετικό στυλ από αυτό που τον είχαμε συνηθίσει. Δείτε πώς είναι σήμερα         Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.                       Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkis Kourkoulos (@alkiskourkoulos)         Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.                       Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkis Kourkoulos (@alkiskourkoulos)  
15:36 29/09/2021

Βίκυ Βολιώτη και Ευδοκία Ρουμελιώτη στο «Σημείο Συνάντησης»

ieidiseis.gr
Η Βίκυ Βολιώτη και η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι οι σημερινοί καλεσμένοι στο «Σημείο Συνάντησης».Στο σημερινό επεισόδιο της εκπομπής «Σημείο Συνάντησης» θα δούμε την Βίκυ Βολιώτη και την Ευδοκία Ρουμελιώτη που δεν εμφανίζονται συχνά σε τηλεοπτικά πλατό για να μας χαρίσουν μία ξεχωριστή και ειλικρινή κουβέντα, μακριά από κάθε είδους ταμπού. Επίσης, μιλούν με μια πρωτόγνωρη οικειότητα για έρωτες, παιδιά, επαγγελματικές «ταμπέλες», χρήματα, επιτυχίες και αποτυχίες και εν γένει μαθήματα ζωής. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλάει για τις σπουδές της στην Θεολογική Σχολή, την βαθιά αγάπη για την μητέρα της που έχασε πριν λίγα χρόνια, τον αγώνα να μπορέσει να δωρίσει τα όργανά της όταν την έχασε αλλά και για το
16:05 01/03/2021

Γιώργος Πυρπασόπουλος και Δημήτρης Αλεξανδρής στο «Σημείο Συνάντησης»

ieidiseis.gr
Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και ο Δημήτρης Αλεξανδρής είναι οι σημερινοί καλεσμένοι στο «Σημείο Συνάντησης».Στο σημερινό επεισόδιο της εκπομπής «Σημείο Συνάντησης» θα δούμε τον Γιώργο Πυρπασόπουλο και τον Δημήτρη Αλεξανδρή να ξεδιπλώνουν κομμάτια από τις προσωπικότητες τους που γοητεύουν. Τι θυμούνται από το «Λόγω Τιμής», όταν ξεκινούσε αυτή η ιστορική πλέον σειρά και πώς τους φάνηκε η συνέχεια της; Τι όνειρα έχουν για το μέλλον; Πώς βλέπουν τον εαυτό τους στην τηλεόραση σήμερα; Αυτά και άλλα πολλά συζητιούνται στις πολυθρόνες του «Σημείου Συνάντησης», σε ένα επεισόδιο που προσφέρεται για βαθύτερες σκέψεις. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος διηγείται πώς από πολύ μικρή ηλικία θέλησε να γίνει ηθοποιός καθώς
15:42 18/01/2021

Αγγελική Δημητρακοπούλου: Η επιτυχία στο Λόγω Τιμής, η ριζική αλλαγή, η νέα καριέρα και οι κούκλες κόρες

spoilers
by Έπη Τρίμη14/01/2021 19:3014/01/2021 17:472 Η Αγγελική Δημητρακοπούλου έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, «Λόγω Τιμής». Της: Έπη Τρίμη Είναι από τις ηθοποιούς που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε το 1996 σε ένα από τα πιο πετυχημένα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, το “Λόγω τιμής” της Μιρέλας Παπαοικονόμου, με συμπρωταγωνιστές της τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη τον Άλκη Κούρκουλο, τη Βίκυ Βολιώτη, τον Άρη Πυρπασόπουλο, την Χριστίνα Αλεξανιάν. Μετά συνέχισε για αρκετά χρόνια να υπηρετεί την υποκριτική μέχρι που το 2005 αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζήσει μια νέα ζωή! Το 2005 η ηθοποιός Αγγελική Δημητρακοπούλου αποφάσισε να αποτραβ
19:48 14/01/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load