#Διονύσης Πρώιος

Διονύσης Πρώιος: «Τη μέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, τους είχε πει “να προσέχετε τον πατέρα μου”»

Zougla
Ο πρώην παίκτης του MasterChef Διονύσης Πρώιος έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την τραγική ιστορία ζωής της ζωής του...
00:10 26/12/2022

Συγκλονίζει ο Πρώιος: «Την ημέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, είπε σε όλους να με προσέχουν, σαν να ήξερε ότι θα… φύγει» [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Πρώιος: Ο πρώην παίκτης του Masterchef, Διονύσης Πρώιος, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο reality μαγειρικής αλλά και τις δηλώσεις του για την προσωπική του ζωή, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου. «Οι γιορτές δεν είναι από τα… χαρούμενά μου. Η οικογένειά μου έχει διαλυθεί, νιώθω […] Το άρθρο Συγκλονίζει ο Πρώιος: «Την ημέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, είπε σε όλους να με προσέχουν, σαν να ήξερε ότι θα… φύγει» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
20:32 25/12/2022

Διονύσης Πρώιος: Η συγκλονιστική εξομολόγησή του για τον γιο του που πέθανε σε τροχαίο

tlife.gr
Ο Διονύσης Πρώιος, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef παραχώρησε συνέντευξη To άρθρο Διονύσης Πρώιος: Η συγκλονιστική εξομολόγησή του για τον γιο του που πέθανε σε τροχαίο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:36 24/12/2022

MasterChef- Συγκλονίζει ο Διονύσης Πρώιος: «Τη μέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, τους χαιρέτησε όλους και τους είχε πει “να προσέχετε τον πατέρα μου”»

thecaller.gr
Στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου μίλησε ο πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος, για την τραγική ιστορία ζωής, καθώς ο γιος του είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα.Στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου μίλησε ο πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος, για την τραγική ιστορία ζωής, καθώς ο γιος του είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα.«Οι γιορτές δεν είναι από τα… χαρούμενά μου. Η οικογένειά μου έχει διαλυθεί, νιώθω μόνος, νιώθω ότι πάντα κάτι λείπει. Ο γιος μου είχε ξεκινήσει σαν […]
11:44 24/12/2022

Διονύσης Πρώιος: Συγκινεί η εξομολόγηση για την τελευταία εικόνα που έχει από τον γιο του

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε ο Διονύσης Πρώιος. Ο πρώην παίκτης του MasterChef μίλησε και […] The post Διονύσης Πρώιος: Συγκινεί η εξομολόγηση για την τελευταία εικόνα που έχει από τον γιο του appeared first on Zappit.
11:28 24/12/2022

Πρώην παίκτης του MasterChef εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει φυλακή

in.gr
Ο Διονύσης Πρώιος αποκάλυψε μια υπόθεση που του άλλαξε τη ζωή
22:50 28/01/2022

Στη φυλακή λόγω εμπλοκής με τη νύχτα πρώην παίκτης του MasterChef (Vid)

spoilers
Πρώην παίκτης του «MasterChef» εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει φυλακή. Ο Διονύσης Πρώιος, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στη φυλακή λόγω εμπλοκής με τη νύχτα πρώην παίκτης του MasterChef (Vid)
11:48 28/01/2022

Διονύσης Πρώιος: Είχα κάνει 9 μήνες φυλακή, αλλά ήμουν αθώος

Newsit
Όσα εξομολογήθηκε ο πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος. Για μια ακόμα φορά στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη ο Διονύσης Πρώιος την Πέμπτη. Ο πρώην παίκτης του MasterChef αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περίοδο που βρέθηκε στη φυλακή. Ειδικότερα, ο Διονύσης Πρώιος σημείσε στην κάμερα του Alpha πως «είχα κάνει 9 μήνες φυλακή, ... Περισσότερα To άρθρο Διονύσης Πρώιος: Είχα κάνει 9 μήνες φυλακή, αλλά ήμουν αθώος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:34 27/01/2022

MasterChef – Διονύσης Πρώιος: Έκανα φυλακή 9 μήνες – Ήμουν αθώος, όπως αποδείχτηκε

Newsbeast.gr
Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος μίλησε στην εκπομπή «Super Katerina» για τη φυλακή, ενώ αποκάλυψε πως θα ξαναέκανε ταινία ενηλίκων. «Έχω περάσει από πολλές πύλες. Η ζωή μου έχει δώσει πολλές γεύσεις», σχολίασε αρχικά. «Μπλέχτηκα σε κάτι που ήμουν αθώος. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά γιατί εγώ μεγάλωνα μόνος μου το παιδί μου και ξαφνικά βρέθηκα να περιμένω το δικαστήριο. Έμεινα 9 μήνες, μια γέννα!», εξήγησε ο πρώην παίκτης του Masterchef. «Οι πιο δύσκολες ήταν οι πρώτες μέρες. Ερχόμουν από Μύκονο, μαυρισμένος, ορεξάτος και λέω πού είναι το κρεβάτι μου; Μου λένε: δεν υπάρχει κρεβάτι εδώ. Και έπρεπε να κοιμηθώ στο πάτωμα για μερικές μέρες. Πέρασα πολύ άσχημα», συνέχισε ο πρώην παί
13:30 27/01/2022

Κατερίνα Λένη: Η επική ατάκα της για τον Διονύση Πρώιο και τις ταινίες ενηλίκων

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα έδωσε ο Διονύσης Πρώιος, με την Κατερίνα Λένη να ρίχνει τις… ατάκες της. Ο πρώην […] The post Κατερίνα Λένη: Η επική ατάκα της για τον Διονύση Πρώιο και τις ταινίες ενηλίκων appeared first on Zappit.
12:59 27/01/2022

Masterchef – Διονύσης Πρώιος: Ήμουν πάτερ για δυο χρόνια στην Καλιφόρνια

Newsit
Σε απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην MasterChef, Διονύσης Πρώιος. Για την στροφή στην καριέρα του αλλά και το παρελθόν του μίλησε ο Διονύσης Πρώιος στην κάμερα του Happy Day στον Alpha. Οι ταινίες ερωτικού περιεχομένου ήρθαν σαν πρόκληση στα 60 του χρόνια! Ειδικότερα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής δήλωσε πως «πήγα να δω δυο ... Περισσότερα To άρθρο Masterchef – Διονύσης Πρώιος: Ήμουν πάτερ για δυο χρόνια στην Καλιφόρνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:44 19/01/2022

Διονύσης Πρόιος: «Είδα MasterChef αλλά τσαντίστηκα, ήταν βαρετό»

zappit.gr
Ο Διονύσης Πρώιος μίλησε στην κάμερα του Happy Day το πρωινό της Τετάρτης. Ο σεφ που γνωρίσαμε μέσα από το […] The post Διονύσης Πρόιος: «Είδα MasterChef αλλά τσαντίστηκα, ήταν βαρετό» appeared first on Zappit.
08:12 19/01/2022

Πρωταγωνιστής του Σειρηvάκη εγκατέλειψε τις ταιvίες και έγινε παπάς (Vid)

spoilers
Στο «MasterChef 3» ο Διονύσης Πρώιος ήταν από τους παίκτες που αγάπησε πολύ το κοινό, όμως δεν κατάφερε να φτάσει όσο μακριά θα ήθελαν οι... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πρωταγωνιστής του Σειρηvάκη εγκατέλειψε τις ταιvίες και έγινε παπάς (Vid)
23:00 11/11/2021

Παράτησε τις αισθησιακές ταινίες του Σειρηνάκη και έγινε…

to10.gr
Ο Διονύσης Πρώιος μετά τη συμμετοχή του στο «MasterChef» έπαιξε σε αισθησιακές ταινίες ενώ όπως δήλωσε πλέον είναι παπάς.
18:48 11/11/2021

Διονύσης Πρώιος- «MasterChef»: Έγινα Ιερέας- Από μικρό παιδί πάντα ο Θεός ήταν στη ζωή μου

ekklisiaonline.gr
Ο Διονύσης Πρώιος μετά τη συμμετοχή του στο «MasterChef» έπαιξε σε αισθησιακές ταινίες ενώ όπως δήλωσε πλέον είναι παπάς. Το άρθρο Διονύσης Πρώιος- «MasterChef»: Έγινα Ιερέας- Από μικρό παιδί πάντα ο Θεός ήταν στη ζωή μου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:56 11/11/2021

Θα καεί η Άνδρος – Το γλέντι που ετοιμάζει η οικογένεια Παντζόπουλου για την μικρή Μαρίνα

eleftherostypos.gr
Όταν γιορτάζει το κοριτσάκι της, γιορτάζει όλη η Γη, χαρακτηριστικό παράδειγμα μάλιστα το τι είχε συμβεί πέρυσι τέτοια μέρα! Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις  Ειδήσεις σήμερα Διονύσης Πρώιος: Aπό το MasterChef σε αισθησιακή ταινία – Το πρώτο teaser [βίντεο] Euro... The post Θα καεί η Άνδρος – Το γλέντι που ετοιμάζει η οικογένεια Παντζόπουλου για την μικρή Μαρίνα appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
10:20 14/07/2021

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ από τη SIRINA με τον Διονύση Πρώιο! (βίντεο)

irafina.gr
Μετά τους γαστρονικούς πειραματισμούς, με μια νέα πρόκληση έρχεται αντιμέτωπος ο 54χρονος πρώην παίκτης του Master Chef 4 Διονύσης Πρώιος. Αποφάσισε να συμμετάσχει σε ταινία με πορνό περιεχόμενο. Σε ανακοίνωσή της η Sirina Entertainment, γράφει ότι παρουσιάζει την – πρωτότυπη για τα παγκόσμια δεδομένα στο χώρο του ερωτικού θεάματος – σειρά με τον Σεφ Διονύση, […]
00:20 14/07/2021

MasterChef: Έλληνας παίκτης σε εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών – Δείτε το τρέιλερ

lamianow.gr
Lamianow.gr MasterChef: Έλληνας παίκτης σε εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών – Δείτε το τρέιλερ Το «Dionysis Diary» πρόκειται για μία σειρά εκπομπών που έχει να κάνει με τις δύο από τις καλύτερες απολαύσεις στη ζωή, το φαΐ και τον έρωτα ΟΔιονύσης Πρώιος, ο οποίος συμμετείχε στο «MasterChef 4», αποφάσισε να παρουσιάσει το «Dionysis Diary». Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sirina Entertainment, πρόκειται για μία σειρά εκπομπών που έχει να κάνει με […] MasterChef: Έλληνας παίκτης σε εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών – Δείτε το τρέιλερ Lamianow.gr
20:30 13/07/2021

Διονύσης Πρώιος: Aπό το MasterChef σε αισθησιακή ταινία – Το πρώτο teaser [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Συστήθηκε μέσα από το MasterChef του STAR, απασχολώντας τόσο με την προσωπική του ιστορία όσο και με τις μαγειρικές του ικανότητες. Ο Διονύσης Πρώιος είναι από τις προσωπικότητες που δεν πέρασαν απαρατήρητες, ούτε στο ριάλιτι μαγειρικής ούτε στην κανονική του ζωή. Εδώ και καιρό, έχει γίνει γνωστό ότι θα συμμετάσχει σε... The post Διονύσης Πρώιος: Aπό το MasterChef σε αισθησιακή ταινία – Το πρώτο teaser [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
08:38 13/07/2021

Δεν θα το πιστεύτε: Παίκτης του Masterchef σε ταινία πορνό του Σειρηνάκη

in.gr
Και όμως ο Διονύσης Πρώιος, πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής θα γίνει πρωταγωνιστής των ταινιών του Σειρηνάκη
07:04 03/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load