#Δίαιτα

Η Δίαιτα του Harvard είναι το «μυστικό» για την μακροζωία λένε οι ειδικοί

queen.gr
Όλοι ψάχνουμε το «μυστικό» για το πώς να ζήσουμε περισσότερο διατηρώντας τη νεανική μας όψη και η δίαιτα του Harvard «υπόσχεται» πως το έχει βρει.Περισσότερα...
20:09 17/04/2024

Δίαιτα: Το διατροφικό πλάνο που θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος βελτιώνοντας τον μεταβολισμό σου

tlife.gr
Αρκετές φορές ακολουθείς πιστά το διατροφικό σου πλάνο αλλά δεν καταφέρνεις να χάσεις κιλά. Ή δεν To άρθρο Δίαιτα: Το διατροφικό πλάνο που θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος βελτιώνοντας τον μεταβολισμό σου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 14/04/2024

Δίαιτα: Διατροφικό πλάνο κατά της κυτταρίτιδας

tlife.gr
Λίγο πριν το καλοκαίρι και η σκέψη σου είναι στις παραλίες και τα αγαπημένα σου cocktails. To άρθρο Δίαιτα: Διατροφικό πλάνο κατά της κυτταρίτιδας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 07/04/2024

Δίαιτα εξπρές: Πώς θα χάσεις 5 κιλά μέχρι το Πάσχα! Χάσε 5kg σε 1 μήνα

koolnews.gr
Η απώλεια 5 κιλών σε 1 μήνα είναι εφικτός στόχος, αλλά είναι σημαντικό να γίνει με υγιεινό τρόπο. Αν και δεν υπάρχει κανόνας για το πόσες ημέρες δίαιτα χρειάζεται για να χασεις 4-5 κιλά 1 μηνας είναι διάστημα που αυτός ο στόχος μπορεί να επιτυχθει Δίαιτα: Περιορισμός θερμίδων: Καταναλώστε 1.200-1.500 θερμίδες την ημέρα. Υγιεινά τρόφιμα: […] The post Δίαιτα εξπρές: Πώς θα χάσεις 5 κιλά μέχρι το Πάσχα! Χάσε 5kg σε 1 μήνα appeared first on Koolnews.gr.
17:58 06/04/2024

Δίαιτα του Ατλαντικού: Παρατείνει τη ζωή, μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου – Πώς μπορείτε να την εφαρμόσετε στον τρόπο ζωής σας

instyle.gr
Η δίαιτα του Ατλαντικού, παρόμοια με τη μεσογειακή διατροφή, προάγει την υγεία της καρδιάς. Αυτό το διατροφικό πρότυπο συνδέεται συνήθως με χώρες και περιοχές που συνορεύουν με τον Ατλαντικό Ωκεανό. Είναι πλούσια σε φρέσκα, τοπικά τρόφιμα, δίνοντας έμφαση στα θαλασσινά, τα φρούτα, τα λαχανικά και τα δημητριακά ολικής αλέσεως. Η δίαιτα του Ατλαντικού, όπως και η μεσογειακή […] The post Δίαιτα του Ατλαντικού: Παρατείνει τη ζωή, μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου – Πώς μπορείτε να την εφαρμόσετε στον τρόπο ζωής σας appeared first on InStyle.
13:46 27/03/2024

Η δίαιτα που μειώνει το μεταβολικό σύνδρομο

onmed.gr
Ερευνητές ανακάλυψαν ότι η “Ατλαντική Δίαιτα” (Atlantic Diet), ένα παραδοσιακό πρότυπο διατροφής στην Πορτογαλία και την ισπανική Γαλικία, θα μπορούσε…Περισσότερα...
16:09 10/02/2024

Δίαιτα: Το διατροφικό πλάνο που θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος μέχρι τις γιορτές

tlife.gr
Τα Χριστούγεννα απέχουν ένα περίπου μήνα. Όλοι μας έχουμε συνδέσει τις γιορτές με οικογενειακά τραπέζια, βραδινές To άρθρο Δίαιτα: Το διατροφικό πλάνο που θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος μέχρι τις γιορτές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 19/11/2023

Χημική Δίαιτα: Τι είναι, πώς λειτουργεί, γιατί έχει αποτέλεσμα και ποιοι οι κίνδυνοι

mothersblog.gr
Χημική δίαιτα: Μια δίαιτα που θεωρούμε ότι είναι πλήρως αποτελεσματική αλλά παράλληλα πολύ στερητική, συνήθως ακραία και ανθυγιεινή χωρίς βέβαια, να αναρωτηθούμε τους κινδύνους και τις επιπτώσεις που κρύβονται σε αυτή.Περισσότερα...
09:37 09/11/2023

Δίαιτα: Διατροφικό πλάνο με 1 ημέρα off αλλά μην το παρακάνεις

tlife.gr
Η απόφαση να ξεκινήσουμε δίαιτα, πολλές φορές αναβάλλεται από τη λανθασμένη εντύπωση ότι για να χάσουμε To άρθρο Δίαιτα: Διατροφικό πλάνο με 1 ημέρα off αλλά μην το παρακάνεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 29/10/2023

Δίαιτα DASH: Μειώνει τον κίνδυνο άνοιας στις γυναίκες – Ποιες τροφές περιέχει

iatropedia.gr
Σε μια νέα μελέτη η δίαιτα DASH έχει συνδεθεί με χαμηλότερο κίνδυνο άνοιας στις γυναίκες άνω των 40 ετών. The post Δίαιτα DASH: Μειώνει τον κίνδυνο άνοιας στις γυναίκες – Ποιες τροφές περιέχει appeared first on Iatropedia.
18:09 29/10/2023

Δίαιτα με… άνθρακα για το Hyundai Ioniq 5 N

Newsauto.gr
Η Hyundai μειώνει το βάρος του πανίσχυρου Ioniq 5 N με τη χρήση τροχών από ανθρακόνημα. Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το εκρηκτικό Hyundai Ioniq 5 N προκάλεσε ζάλη στους φίλους των γρήγορων αυτοκινήτων. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο από τον σχεδιασμό του και μόνο ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα και μόλις προστέθηκε το […] The post Δίαιτα με… άνθρακα για το Hyundai Ioniq 5 N appeared first on NewsAuto.gr.
12:00 15/08/2023

Δίαιτα Dukan: H διάσημη δίαιτα για να χάσετε κιλά χωρίς να πεινάσετε

fimes.gr
Πώς να χάσετε τα κιλά των διακοπών με τη διάσημη δίαιτα Dukan; Μάθετε τα πάντα για τη δίαιτα Ντουκάν. Η δίαιτα Dukan (δίαιτα Ντουκάν) είναι μία δίαιτα ίσως περισσότερο γνωστή και από τη δίατα Atkins, που προέρχεται από τη Γαλλία, όπου και το αντίστοιχο βιβλίο έχει εδώ και χρόνια γίνει best-seller. Η δίαιτα Ντουκάν δημιουργήθηκε […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δίαιτα Dukan: H διάσημη δίαιτα για να χάσετε κιλά χωρίς να πεινάσετε.
23:37 03/08/2023

Δίαιτα Αtkins: Πώς να χάσετε 10 κιλά σε ένα μήνα

fimes.gr
Πώς μπορείτε να χάσετε 10 κιλά σε ένα μήνα με τη δίαιτα Atkins; Διαβάστε τι πρέπει να τρώτε στη δίαιτα για να κάψετε το περιττό λίπος. Τι υπόσχεται η δίαιτα Atkins: 8-10 κιλά τον μήνα. Στηρίζεται: σε ζωικές τροφές όπως κρέας, ψάρια, αυγό. Το χαρακτηριστικό της δίαιτας Atkins: δίνει το «πράσινο φως» στην κατανάλωση λιπών. […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δίαιτα Αtkins: Πώς να χάσετε 10 κιλά σε ένα μήνα.
15:37 31/07/2023

Δίαιτα MIND: Οι ομοιότητες με τη μεσογειακή διατροφή – Ποια ωφελεί περισσότερο τον εγκέφαλο

instyle.gr
Η μεσογειακή διατροφή είναι ένας υγιεινός τρόπος διατροφής εμπνευσμένος από τις διατροφικές συνήθειες των λαών γύρω από την Μεσόγειο Θάλασσα (Ελλάδας, Ιταλίας, Ισπανίας και των χωρών στα παράλια της Μέσης Ανατολής). Δίνει έμφαση κυρίως στην κατανάλωση δημητριακών, οσπρίων, ελαιόλαδου, φρουτολαχανικών και σπόρων. Την ίδια ώρα, η δίαιτα MIND επικεντρώνεται στην πρόσληψη τροφών φυτικής προέλευσης και […] The post Δίαιτα MIND: Οι ομοιότητες με τη μεσογειακή διατροφή – Ποια ωφελεί περισσότερο τον εγκέφαλο appeared first on InStyle.
20:46 20/07/2023

Εβδομαδιαίο μενού χαμηλών υδατανθράκων για απώλεια βάρους: Τροφές, γεύματα, γραμμάρια

newsitamea.gr
Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι δίαιτας χαμηλών υδατανθράκων. Γενικά περιορίζουν τους υδατάνθρακες, όπως αυτούς που βρίσκονται στα ζυμαρικά, το ψωμί και τα ζαχαρούχα τρόφιμα. Είναι δίαιτες πλούσιες σε πρωτεΐνες, λιπαρά και λαχανικά. Μελέτες δείχνουν ότι μπορούν να προκαλέσουν απώλεια βάρους και να βελτιώσουν την συνολική υγεία. Δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων: Τα βασικά...
15:09 29/06/2023

Δίαιτα: Αυτές είναι οι κορυφαίες τροφές χωρίς υδατάνθρακες

Newsit
Το να μειώσει κάποιος τους υδατάνθρακες στην διατροφή του, μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη, καθώς έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί σημαντική μείωση στα επίπεδα της πείνας. Αυτό, μάλιστα, τείνει να οδηγεί σε «αυτόματη» απώλεια βάρους, χωρίς την ανάγκη για καταμέτρηση θερμίδων. Περισσότερες από 20 επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα διατροφικά πλάνα με χαμηλούς υδατάνθρακες γενικά προκαλούν περισσότερη ... Περισσότερα To άρθρο Δίαιτα: Αυτές είναι οι κορυφαίες τροφές χωρίς υδατάνθρακες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:02 12/05/2023

Δίαιτα: Το διατροφικό πλάνο που θα ακολουθήσεις πριν φορέσεις το μπικίνι σου

tlife.gr
Λίγο πριν φορέσεις το νέο σου μπικίνι, θέλεις να χάσεις τα περιττά κιλά και να προετοιμαστείς To άρθρο Δίαιτα: Το διατροφικό πλάνο που θα ακολουθήσεις πριν φορέσεις το μπικίνι σου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:00 07/05/2023

6 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας

thecaller.gr
Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου.Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Μαΐου.Πρόκειται για έναν βρετανικής εμπνεύσεως εορτασμό, που καθιερώθηκε το 1992 από μία πρώην ανορεξική, την Μέρι Έβανς-Γιανγκ, επικεφαλής της αντιδιαιτικής καμπάνιας στη Μεγάλη Βρετανία και συγγραφέως του μπεστ σέλερ «Τα έχεις όλα, χωρίς να κάνεις δίαιτα». Μας καλεί να αποδεχθούμε το σώμα μας χωρίς […]
00:24 06/05/2023

Δίαιτα: Το διατροφικό πλάνο που θα σε βοηθήσει να εξαφανίσεις την όψη φλοιού πορτοκαλιού

tlife.gr
Λίγο πριν φορέσεις και πάλι το μαγιό σου δύο είναι τα ζητούμενα: Να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα To άρθρο Δίαιτα: Το διατροφικό πλάνο που θα σε βοηθήσει να εξαφανίσεις την όψη φλοιού πορτοκαλιού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:00 30/04/2023

Δίαιτα του γκρέιπφρουτ: Πώς γίνεται – Τι ρόλο παίζει στον υποθυρεοειδισμό

newsitamea.gr
Αυτή η προσέγγιση απώλειας βάρους μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες αλληλεπιδράσεις με φάρμακα. Η αύξηση βάρους είναι μια κοινή ανησυχία μεταξύ των ατόμων με υποθυρεοειδισμό και η δίαιτα του γκρέιπφρουτ (ένα σχέδιο απώλειας βάρους που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1930 ως η λεγόμενη «Δίαιτα του Χόλιγουντ») είναι μια προσέγγιση που υιοθετούν...
17:06 24/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load