#Κώστας Αποστολάκης

Κώστας Αποστολάκης για τους γάμους των ομόφυλων: «Η γνώμη μου είναι ό,τι λέει το Ευαγγέλιο, το παιδί πρέπει να έχει πατέρα και μητέρα»

zappit.gr
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε ο Κώστας Αποστολάκης. Ο […] The post Κώστας Αποστολάκης για τους γάμους των ομόφυλων: «Η γνώμη μου είναι ό,τι λέει το Ευαγγέλιο, το παιδί πρέπει να έχει πατέρα και μητέρα» appeared first on Zappit.
00:00 21/02/2024

Κώστας Αποστολάκης: «Δεν φοβάμαι να γίνω γραφικός, είναι όλα σκύβαλα μπροστά στον Ιησού Χριστό»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Κώστας Αποστολάκης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Μέσα […] The post Κώστας Αποστολάκης: «Δεν φοβάμαι να γίνω γραφικός, είναι όλα σκύβαλα μπροστά στον Ιησού Χριστό» appeared first on Zappit.
00:00 18/02/2024

Κώστας Αποστολάκης: «Δηλώνω ανάξιος γονιός, έχω κάνει τεράστια λάθη – Το ποτό ήταν το πάθος μου»

tlife.gr
Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στο Mega Καλημέρα και στον Σαράντη Μαριεττή για την απόφασή του να To άρθρο Κώστας Αποστολάκης: «Δηλώνω ανάξιος γονιός, έχω κάνει τεράστια λάθη – Το ποτό ήταν το πάθος μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 09/02/2024

Στα σύνορα: Αυτοί είναι οι (12) ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Star

happytv.gr
Υρώ Μανέ, Κώστας Κόκλας, Νίκος Πουρσανίδης, Λίλα Μπακλέση, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ρένος Ρώτας, Βαλέρια Κουρούπη, Πάρις Θωμόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου είναι οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά του Star "Στα σύνορα". Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Στα σύνορα: Αυτοί είναι οι (12) ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Star
12:37 14/08/2023

Αποχαιρέτησε ο Αποστολάκης: «Δέθηκα με την ομάδα, εις το επανιδείν»

agriniopress.gr
Στο εξωτερικό αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Αποστολάκης και μέσω Instagram αποχαιρέτησε με θέρμη τον Παναιτωλικό. Αναφέρει συγκεκριμένα: «Έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσω τον Παναιτωλικό μετά από 2 χρόνια παρουσίας. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, την διοίκηση και τέλος τον κόσμο που μου ήταν δίπλα μου από την πρώτη έως την …
14:46 16/06/2023

Παναιτωλικός: Πάει στη Σέριφ ο Αποστολάκης

filathlos.gr
Παναιτωλικός: Πάει στη Σέριφ ο Αποστολάκης 14/06/2023 Στο εξωτερικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Αποστολάκης. Ο 24χρονος δεξιός μπακ είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Παναιτωλικό για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ωστόσο προέκυψε δελεαστική πρόταση από τη Σέριφ Τιρασπόλ. Ο Αποστολάκης ενημέρωσε την αγρινιώτικη ΠΑΕ για την πρόταση που δέχτηκε απο τους πρωταθλητές Μολδαβίας, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην καριέρα του.  Στον Παναιτωλικό εκτίμησαν τη στάση του παίκτη, ο οποίος φρόντισε να τους ενημερώσει πριν απαντήσει στη Σέριφ. Εξάλλου, δεν υπήρχε περίπτωση να του βάλουν εμπόδια στην καριέρα του, μένοντας στην προφορική συμφωνία.
09:46 14/06/2023

Αποστολάκης: «Στον Παναιτωλικό διοίκηση, προπονητής και κόσμος μου στάθηκαν, θέλω να ανταποδώσω»

agriniopress.gr
Για την ως τώρα ποδοσφαιρική του πορεία αλλά και για τον Παναιτωλικό μίλησε στο athletestories.gr ο μπακ των Αγρινιωτών, Κώστας Αποστολάκης. Ο νεαρός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, στάθηκε ιδιαίτερα στη στήριξη που βρήκε από όλους στο Αγρίνιο, αναφέρθηκε στον πατέρα του ενώ δεν αμέλησε να μιλήσει και για τον Γιάννη Αναστασίου. …
18:26 28/05/2023

Αποστολάκης: «Θέλω να μείνω στον Παναιτωλικό, πολύ οργανωμένη η ομάδα»

agriniopress.gr
Ο Κώστας Αποστολάκης παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Αχελώου 98,4 και στην εκπομπή “GOAL ΣΤΙΣ 12” με τον Αλέξανδρο Κουτσιούμπα. Οι προπονήσεις τελείωσαν σήμερα για τον Παναιτωλικό και τυπικά η φετινή αγωνιστική χρονιά. Ο αμυντικός του Παναιτωλικού αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν, στο κακό τελείωμά της και τους λόγους της μεγάλης «κοιλιάς» της ομάδας σε δεύτερο …
20:06 17/05/2023

Κώστας Αποστολάκης: «Έγινα γνωστός χωρίς καμία ενέργεια από μένα. Ό,τι ενέργειες έκανα εγώ ήταν όλες αποτυχημένες»

okmag.gr
Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε για τη διαφήμιση που έκανε το 2005 και του χάρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα και στην οποία δεν ήθελε με τίποτα να πρωταγωνιστήσει. Ο ηθοποιός ανέφερε συγκεκριμένα στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στη Τζένη Μελιτά: «Μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι έγινα γνωστός χωρίς καμία ενέργεια από μένα. Ό,τι ενέργειες έκανα εγώ ήταν […] The post Κώστας Αποστολάκης: «Έγινα γνωστός χωρίς καμία ενέργεια από μένα. Ό,τι ενέργειες έκανα εγώ ήταν όλες αποτυχημένες» appeared first on OK! Magazine.
17:42 28/03/2023

Κώστας Αποστολάκης: Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός

Newsit
Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Κώστας Αποστολάκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. Για την προσωπική του ζωή, πριν και μετά την εκκλησία, καθώς και την σχέση με την αγαπημένη του κόρη μίλησε από καρδιάς ο Κώστας Αποστολάκης όταν βρέθηκε καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action 24.  “Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός. Η αναξιότητα όμως σε κάνει ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Αποστολάκης: Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:30 22/03/2023

Κώστας Αποστολάκης: «Έχω πιει 270.000 τόνους ρούμι και άλλους τόσους τόνους ουίσκι»

zappit.gr
Καλεσμένο της Αθηναϊδας Νέγκα βρέθηκε ο Κώστας Αποστολάκης στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» όπου και μίλησε για όλα στο Action 24. […] The post Κώστας Αποστολάκης: «Έχω πιει 270.000 τόνους ρούμι και άλλους τόσους τόνους ουίσκι» appeared first on Zappit.
10:48 22/03/2023

Κώστας Αποστολάκης: «Πριν από τρία χρόνια που ζήτησα βοήθεια, γονάτισα και έκλαψα πάρα πολύ»

okmag.gr
O Κώστας Αποστολάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της «Μαμά-δες» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συνειδητή απόφαση να αλλάξει τον τρόπο ζωής που είχε μέχρι και πριν από τρία χρόνια. «Πριν από τρία χρόνια που ζήτησα βοήθεια, γονάτισα και έκλαψα πάρα πολύ ενώ δεν είχα πάει ούτε για να εξομολογηθώ ούτε για να ανάψω κερί ούτε για να […] The post Κώστας Αποστολάκης: «Πριν από τρία χρόνια που ζήτησα βοήθεια, γονάτισα και έκλαψα πάρα πολύ» appeared first on OK! Magazine.
09:02 26/02/2023

Κώστας Αποστολάκης: «Η ψυχή μου ένιωσε άδεια, σαν να την χαράκωνε συνέχεια ένα νυστέρι»

zappit.gr
Την Τζένη Θεωνά συνάντησε ο Κώστας Αποστολάκης, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής Μαμα-δες στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, […] The post Κώστας Αποστολάκης: «Η ψυχή μου ένιωσε άδεια, σαν να την χαράκωνε συνέχεια ένα νυστέρι» appeared first on Zappit.
18:06 25/02/2023

Κώστας Αποστολάκης: «Ζητάω καθημερινά συγγνώμη από τους ανθρώπους που έχω βλάψει»

zappit.gr
Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρας στο πλατό του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Κώστας Αποστολάκης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην παλιά […] The post Κώστας Αποστολάκης: «Ζητάω καθημερινά συγγνώμη από τους ανθρώπους που έχω βλάψει» appeared first on Zappit.
14:46 23/12/2022

Κώστας Αποστολάκης: «Είμαι ο χειρότερος απ’ όλους, παρτακιστής, εγωιστής και περήφανος»

tlife.gr
Ο Κώστας Αποστολάκης σε μια συνέντευξη για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία, πέρασε σε αποκαλύψεις To άρθρο Κώστας Αποστολάκης: «Είμαι ο χειρότερος απ’ όλους, παρτακιστής, εγωιστής και περήφανος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:24 17/11/2022

Κώστας Αποστολάκης: «Κάθε μέρα ζητάω συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου και από τον Θεό»

zappit.gr
Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στην εκπομπή «Εμείς» σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες της παράστασης «Τι είδε ο μπάτλερ». Ο […] The post Κώστας Αποστολάκης: «Κάθε μέρα ζητάω συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου και από τον Θεό» appeared first on Zappit.
17:50 17/11/2022

Κώστας Αποστολάκης: Όποιος δεν αγαπήσει δεν θα πάρει βραβείο στην επόμενη ζωή

Newsit
Καθ’ όλα ειλικρινής ο Κώστας Αποστολάκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. Για την πίστη στον Θεό αλλά και την επόμενη ζωή μίλησε, μέσα σε όλα, ο Κώστας Αποστολάκης όταν βρέθηκε καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου στο πλατό της εκπομπής “Γεια σου” στον ΣΚΑΪ την Κυριακή.  “Δεν θα ήθελα να πεθάνω χωρίς να αγαπήσω. Επειδή πιστεύω στην ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Αποστολάκης: Όποιος δεν αγαπήσει δεν θα πάρει βραβείο στην επόμενη ζωή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:56 13/11/2022

Κώστας Αποστολάκης: «Δεν θέλω να πεθάνω χωρίς να αγαπήσω»

zappit.gr
Καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε ο Κώστας Αποστολάκης, το απόγευμα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. […] The post Κώστας Αποστολάκης: «Δεν θέλω να πεθάνω χωρίς να αγαπήσω» appeared first on Zappit.
19:08 13/11/2022

Κώστας Αποστολάκης: «Σαν τον εαυτό μου δεν έχω αγαπήσει άλλον άνθρωπο»

tlife.gr
Ο Κώστας Αποστολάκης βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου “Γειά σου” και To άρθρο Κώστας Αποστολάκης: «Σαν τον εαυτό μου δεν έχω αγαπήσει άλλον άνθρωπο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:54 13/11/2022

Η δημόσια συγγνώμη του Κώστα Αποστολάκη στη Φαίη Σκορδά

govastileto.gr
  Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε σήμερα Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου ο Κώστας Αποστολάκης. Ο γνωστός ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης...
17:34 29/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load