Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25-26

10:23 - 03/02/2021

Η Φαμίλια επεισόδιο 25-26. Το εικοστό πέμπτο και εικοστό έκτο επεισόδιο της νέας σειράς του ΑΝΤ1. Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου, Μάνος Τσότρας Πρωταγωνιστούν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Σταυρακούδης, Μιχάλης Σαράντης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελεάνα Σταυροδήμου, Μαρίτα Γαγάνη, Νεφέλη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Σελβιάδης. Στον ρόλο της Δέσποινας η Υρώ Μανέ. […] The post Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25-26 appeared first on HappyTv.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο happytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 29-30

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 29-30 Επεισόδιο 29 «Σπίτι με τις συμπεθέρες»: Η Τζο χτύπησε σοβαρά το πόδι της στα μαθήματα χορού και έρχεται να μείνει στο σπίτι των Αρμαούσηδων, για να την φροντίσουν για κάποιες μέρες. Στο σπίτι, όμως, έρχεται και η Δέσποινα με σπασμένο […] The post Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 29-30 appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Η ΦΑΜΙΛΙΑ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33-34 – Τι θα γίνει

Epeisodia.gr 3 Φεβ 2021 17/02/21 Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33 Επεισόδιο 33: «Ο Πειρασμός». Η Αφροδίτη, μια πανέμορφη και σέξι φίλη της Μαίρης από τη δουλειά, χωρίζει, είναι πολύ χάλια ψυχολογικά και η Μαίρη της προτείνει να την φιλοξενήσει στο σπίτι για λίγες μέρες, μέχρι να νιώσει καλύτερα. Όλα βαίνουν… καλύτερα, μέχρι που η Αφροδίτη δείχνει να έχει ερωτικές προτιμήσεις για τους άντρες του σπιτιού, αλλά και… όλης της γειτονιάς! α φαινόμενα απατούν, είναι παρενέργεια του χωρισμού ή μια άλλη πλευρά της φίλης της, που η Μαίρη δεν ήξερε; Πώς αντιδρούν οι άντρες της παρέας (Γιάννης, Στάθης, Διαμαντής) και τι θα γίνει όταν οι γυναίκες (Μαίρη, Λίτσα και Χαρούλα) ανακαλύψουν αυτήν την… τάση της Αφροδίτης; Κ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ happytv.gr

Συγκινεί η Ελένη Φουρέιρα – Το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Αλμπέρτο Μποτία και στη μητέρα της

Το προξενιό της Ιουλίας: «Κάθε γυναίκα της οικογένεια μου προσπαθεί όλη της τη ζωή να ξεφύγει από έναν Ραζίνη»

Το προξενιό της Ιουλίας: «Ο άντρας σου και σε έδιωξε και κράτησε το μωρό»

Ψυχοκόρες: «Η Δήμητρα Ματσούκα σε κάθε επεισόδιο με συγκινεί όλο και περισσότερο με την ερμηνεία της»

Χρύσα Μπανδέλη: Κάνει την έκπληξη με το νέο της medley

Το ναυάγιο: Α ρε Παύλο κρίμα, πολύ κοντά ήσουνα, άλλα ήσουνα και άτυχος. Καλό παράδεισο συνάδελφε!