Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Εντυπωσιακός γάμος 23 χρόνια μετά (VIDEO)

14:48 - 23/08/2022

Το τριήμερο γαμήλιο γλέντι των δύο σταρ του Χόλυγουντ, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ, τελείωσε, δίνοντας τροφή το Σαββατοκύριακο σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Οι προετοιμασίες όμως του γάμου των δύο σταρ κράτησαν ουσιαστικά 23 ολόκληρα χρόνια. Το διάσημο ζευγάρι έκανε δύο γάμους μέσα σε έναν μήνα πιθανόν για να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο. Στη διάσημη Λατίνα σταρ, που έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει αρραβωνιαστεί άλλες έξι, φαίνεται πως δεν αρκούσε μόνο ο πολιτικός γάμος στο Λας Βέγκας. Έναν μήνα μετά έκανε μαζί με τον Αμερικανό ηθοποιό, γάμο και δεξίωση για τους φίλους και τους συγγενείς τους αφήνοντας τους παπαράτσι να τραβήξουν αρκετό υλικό από drone. Στη λίστα των καλεσμένων β

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: Τα 3 εντυπωσιακά looks του γάμου της

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ αφού πρώτα παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας δίνοντας μια συναρπαστική νότα στην ένωσή τους, έκαναν και επίσημη τελετή στην έπαυλη του ηθοποιού στη Τζόρτζια. Λίγα 24ωρα μετά τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν από τη μαγευτική τελετή με τα παιδιά τους να συνοδεύουν τους νεόνυμφους, οι λεπτομέρειες για τα νυφικά […] The post Τζένιφερ Λόπεζ: Τα 3 εντυπωσιακά looks του γάμου της appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)