Αυτοί είναι οι έξι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στο debate

22:40 - 03/05/2023

Δημοσιογράφοι από τους έξι τηλεοπτικούς σταθμούςθα υποβάλλουν τις ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς, κατά το ντιμπέιτ (debate), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο στούντιο της ΕΡΤ, την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. Τον Alpha θα εκροσωπήσει ο Αντώνης Σρόιτερ, τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης, το Mega η Ράνια Τζίμα, το Open ... Περισσότερα To άρθρο Αυτοί είναι οι έξι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στο debate δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυτές είναι οι θεματικές ενότητες του debate – Οι έξι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν

Θα υπάρχει και μία ενότητα, στην οποία οι πολιτικοί αρχηγοί θα μπορούν να κάνουν την καταληκτική τους τοποθέτηση για όποιο θέμα εκείνοι επιθυμούν.

Διαβάστε το στο in.gr

Αυτές είναι οι θεματικές ενότητες του debate – Οι έξι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν

Θα υπάρχει και μία ενότητα, στην οποία οι πολιτικοί αρχηγοί θα μπορούν να κάνουν την καταληκτική τους τοποθέτηση για όποιο θέμα εκείνοι επιθυμούν.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι 6 δημοσιογράφοι του debate

Εντός της μέρας (4/5) αναμένεται να συναντηθούν στις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι που θα συμμετέχουν στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.

Διαβάστε το στο tovima

Εκλογές 2023: Συνάντηση σήμερα για το ντιμπέιτ – Οι έξι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν

Στις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ συναντώνται σήμερα οι έξι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στην τηλεμαχία, προκειμένου να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες του ντιμπέιτ. Ενδεχομένως, να πραγματοποιηθεί η κλήρωση για να καθοριστεί η σειρά των ερωτήσεων. Ο κ. Φώτης Καφαράκης, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του σταθμού και τον Γιώργο Κουβαρά, ποιοι θα είναι οι δημοσιογράφοι από τους έξι τηλεοπτικούς σταθμούς που θα υποβάλλουν τις ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, κατά το ντιμπέιτ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο νέο υπερσύγχρονο στούντιο της ΕΡΤ, την Τετάρτη 10 Μαΐου. Οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι έξι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στο ντιμπέιτ

Δημοσιογράφοι από τους έξι τηλεοπτικούς σταθμούςθα υποβάλλουν τις ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς, κατά το ντιμπέιτ (debate), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο στούντιο της ΕΡΤ, την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι που θα βρεθούν στο ντιμπέιτ

Mε τις εκλογές 2023 προ των πυλών και με τα κόμματα να έχουν βάλει στο κόκκινο τις πολιτικές του μηχανές, έχει ήδη προγραμματιστεί να βρεθούν οι αρχηγοί των έξι κοινοβουλευτικών κομμάτων σε ένα ντιμπέιτ ενώπιων έξι δημοσιογράφων από τους αντίστοιχους στον αριθμό τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, το βράδυ της 10ης Μαϊου. Mε τις εκλογές 2023 προ των πυλών και με τα κόμματα να έχουν βάλει στο κόκκινο τις πολιτικές του μηχανές, έχει ήδη προγραμματιστεί να βρεθούν οι αρχηγοί των έξι κοινοβουλευτικών κομμάτων σε ένα ντιμπέιτ ενώπιων έξι δημοσιογράφων από τους αντίστοιχους στον αριθμό τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, το βράδυ της 10ης Μαϊου. Μέσα από το κεντρικό […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Εκλογές 2023: Ανακοινώθηκαν οι δημοσιογράφοι που θα βρεθούν στο ντιμπέιτ

Οι Εκλογές 2023 είναι προ των πυλών με τα κόμματα να έχουν βάλει στο κόκκινο της βουλευτικές του μηχανές. Το […] The post Εκλογές 2023: Ανακοινώθηκαν οι δημοσιογράφοι που θα βρεθούν στο ντιμπέιτ appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι έξι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στο ντιμπέιτ

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης 3/5, δημοσιογράφοι από τους έξι τηλεοπτικούς σταθμούς θα υποβάλλουν To άρθρο Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι έξι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στο ντιμπέιτ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι του ντιμπέιτ

Εκλογές 2023: Oι δημοσιογράφοι από τους έξι τηλεοπτικούς σταθμούς που…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Εκλογές 2023: Ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στο ντιμπέιτ της ΕΡΤ

Εκλογές 2023: Ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στο ντιμπέιτ της ΕΡΤekomninou Wed, 03/05/2023 - 23:45

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Εκλογές 2023: Ανακοινώθηκαν οι δημοσιογράφοι που θα βρεθούν στο ντιμπέιτ

Τα πρόσωπα ανακοίνωσε ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Φώτης Καφεράκης

Διαβάστε το στο news.gr

Debate: Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι που θα κάνουν ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς

Το debate των πολιτικών αρχηγών ενόψει εκλογών θα γίνει την Τετάρτη 10 Μαΐου, στο νέο υπερσύγχρονο στούντιο της ΕΡΤ. Οι εκπρόσωποι των κομμάτων συμφώνησαν ο δημοσιογράφος, κοινής αποδοχής και μέλος της ΕΣΗΕΑ που θα συντονίσει την αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, να είναι ο Γιώργος Κουβαράς. Ο Φώτης Καφαράκης, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο και τον Γιώργο Κουβαρά, ποιοι θα είναι οι δημοσιογράφοι από τους έξι τηλεοπτικούς σταθμούς που θα υποβάλλουν τις ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς. Τον Alpha θα εκροσωπήσει ο Αντώνης Σρόιτερ, τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης, το Mega η Ράνια Τζίμα, το Open ο Παναγιώτης

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Debate: Η θεματολογία και οι δημοσιογράφοι που θα συμμετέχουν

Στο νέο σύγχρονο στούντιο της ΕΡΤ θα συναντηθούν σήμερα οι δημοσιογράφοι που θα μετέχουν στο debate των πολιτικών αρχηγών, την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαΐου. Οι εκπρόσωποι των κομμάτων συμφώνησαν ο δημοσιογράφος, κοινής αποδοχής και μέλος της ΕΣΗΕΑ που θα συντονίσει την αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, να είναι ο Γιώργος […] The post Debate: Η θεματολογία και οι δημοσιογράφοι που θα συμμετέχουν appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Debate πολιτικών αρχηγών: Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι που θα συμμετέχουν

Στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη (4/5) οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στο debate των πολιτικών αρχηγών στις 10 Μαΐου. Ο λόγος; Να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του και ενδεχομένως, να πραγματοποιηθεί κλήρωση για να καθοριστεί η σειρά των ερωτήσεων. Μάλιστα χθες παρουσιάστηκε στους τηλεοπτικούς συντάκτες το ανανεωμένο στούντιο της ΕΡΤ […] The post Debate πολιτικών αρχηγών: Στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι που θα συμμετέχουν appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι