#Μίνα Ορφανού

Φανερά εκνευρισμένη η Μίνα Ορφανού έκλεισε το τηλέφωνο στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes»

govastileto.gr
Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» μίλησε σήμερα ζωντανά η Μίνα Ορφανού, με αφορμή την άγρια δολοφονία της 46χρονης τρανς γυναίκας στον Άγιο Παντελεήμονα. Ωστόσο, αυτά που άκουσε στην εκπομπή δεν της άρεσαν καθόλου, με αποτέλεσμα να κλείσει το τηλέφωνο. «Το ωραίο θα ήταν να μην έχετε αυτή την υπερβολή και να μπορεί ο κόσμος να πάρει […]
12:00 13/07/2023

Μίνα Ορφανού για εκπομπές μόδας: Παίρνουν τις τρανς και τις ξεζουμίζουν

Newsbeast.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» παραχώρησε συνέντευξη η Μίνα Ορφανού και όπως παραδέχθηκε το συγκεκριμένο διάστημα δέχεται σωρηδόν προτάσεις για το θέατρο και τις ταινίες μικρού μήκους. Σε ερώτηση αν θα μπορούσε να συμμετάσχει σε εκπομπή σε ρόλο κριτή, η ηθοποιός τόνισε πως: «Είμαι πολύ καυστική, δεν θα με έπαιρναν». Η Μίνα Ορφανού κλήθηκε να σχολιάσει και τις συμμετοχές τρανς μοντέλων στο GNTM. «Δεν τις πήραν γιατί θα τις κρατούσαν, τις πήραν για τα νούμερα. Να εστιάσει ο κόσμος δυο τρεις μέρες, να συνηθίσει την εκπομπή και μετά να τις διώξουν. Οι συγκεκριμένες εκπομπές είναι για άτομα με χαμηλό IQ. Και για να κρατήσουν σε μια βαθμίδα το χαμηλό IQ βάζουν και κάτι το αξιοπερίεργο γι
00:00 14/10/2022

Μίνα Ορφανού: «Στο GNTM πήραν τις τρανς για τα νούμερα, όχι επειδή θα τις κρατούσαν»

tlife.gr
Τη δική της άποψη για τις τρανς που πέρασαν από τις auditions του φετινού GNTM εξέφρασε To άρθρο Μίνα Ορφανού: «Στο GNTM πήραν τις τρανς για τα νούμερα, όχι επειδή θα τις κρατούσαν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:10 13/10/2022

Μίνα Ορφανού: «Το GNTM είναι για άτομα με χαμηλό IQ»

zappit.gr
Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» έδωσε η Μίνα Ορφανού. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το GNTM, αλλά και τις […] The post Μίνα Ορφανού: «Το GNTM είναι για άτομα με χαμηλό IQ» appeared first on Zappit.
11:30 13/10/2022

Μίνα Ορφανού: Το βραβείο για την «Στρέλλα» είναι το παρθενικό μου – Κάποια στιγμή θα το πουλήσω σε συλλέκτη

Newsbeast.gr
Η Μίνα Ορφανού βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης (06/10) και αναφέρθηκε στο βραβείο που είχε λάβει για την ταινία «Στρέλλα» στην οποία πρωταγωνιστούσε και μέσω της οποίας έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό. Όπως είπε η ηθοποιός, το συγκεκριμένο βραβείο δεν της πρόσφερε τίποτα ως ηθοποιού και έχει σκεφτεί να το πουλήσει σε κάποιον συλλέκτη. «Το βραβείο για την “Στρέλλα” είναι το παρθενικό μου βραβείο, και με πολύ πικρία λέω ότι δεν μου προσέφερε επί της ουσίας τίποτα ως ηθοποιό και έχω πει ότι κάποια στιγμή θα το πουλήσω σε συλλέκτη. Πίστευα ότι θα είχα προτάσεις αλλά είναι δύσκολο για τον τομέα του τρίτου φύλου να δουλέψει έτσι εύκολα στην τηλεόραση. Η
20:26 06/10/2022

Το comeback της Μίνας Ορφανού μετά από 6 χρόνια

okmag.gr
Η Μίνα Ορφανού είχε κάνει αίσθηση με την συμμετοχή της στην ταινία του 2009 «Στρέλλα». Για την ερμηνεία της είχε αποσπάσει βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Βερολίνο. Στη συνέχεια την είδαμε στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Οι βασιλιάδες». Από το 2012 και έπειτα είχε […] The post Το comeback της Μίνας Ορφανού μετά από 6 χρόνια appeared first on OK.
12:48 29/09/2022

Μίνα Ορφανού: Ξεσπά για την τρανς που εκδιώχθηκε από συσσίτιο εκκλησίας – «Ούτε στα αδέσποτα δε φέρονται έτσι»

tlife.gr
Για το πρόσφατο περιστατικό που σημειώθηκε σε συσσίτιο εκκλησίας στην Καλλιθέα με πρωταγωνίστρια μια τρανς γυναίκα To άρθρο Μίνα Ορφανού: Ξεσπά για την τρανς που εκδιώχθηκε από συσσίτιο εκκλησίας – «Ούτε στα αδέσποτα δε φέρονται έτσι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:24 13/05/2022

Μίνα Ορφανού: «Άφησα το χώρο της υποκριτικής γιατί έχω δει πολλά που δεν μου άρεσαν»

govastileto.gr
  Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Open Weekend» η Μίνα Ορφανού, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που έχει δημιουργηθεί με τη νέα σειρά...
15:32 16/04/2022

Μίνα Ορφανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Θα ήθελα να με σκηνοθετήσει, είδα έναν άψογο άνθρωπο απέναντί μου»

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πένυ Καβέτσου έδωσε η Μίνα Ορφανού. Η ηθοποιός μίλησε To άρθρο Μίνα Ορφανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Θα ήθελα να με σκηνοθετήσει, είδα έναν άψογο άνθρωπο απέναντί μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:48 16/04/2022

Μίνα Ορφανού: «Ποιος είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος;»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πένυ Καβέτσου έδωσε η Μίνα Ορφανού. Η ηθοποιός μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή, […] The post Μίνα Ορφανού: «Ποιος είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος;» appeared first on Zappit.
11:06 16/04/2022

Μίνα Ορφανού: Δεν έχω αναμνήσεις από τον μπαμπά μου από τα 17 μου χρόνια και πέρα

Newsit
Η Μίνα Ορφανού σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Στο Πρωινό και στον Θάνο Βάγιο έδωσε συνέντευξη η Μίνα Ορφανού. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε για το πως ήταν οι σχέσεις με τον πατέρα της κι απάντησε για τον αν έχει κάνει αλλαγή φύλου. «Έχασα τον μπαμπά μου, αλλά έτσι είναι παιδιά! Η ζωή συνεχίζεται! Ένας ... Περισσότερα To άρθρο Μίνα Ορφανού: Δεν έχω αναμνήσεις από τον μπαμπά μου από τα 17 μου χρόνια και πέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:12 20/12/2021

Μίνα Ορφανού: Ορφάνεψα όταν με έδιωξαν από το σπίτι

ieidiseis.gr
Η Μίνα Ορφανού έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή.Η Μίνα Ορφανού μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» με αφορμή τον θάνατο του πατέρα της. Η ίδια δήλωσε πως «έχασα τον μπαμπά μου, αλλά έτσι είναι παιδιά. Η ζωή συνεχίζεται. Ένας φεύγει και ένας έρχεται. Αυτή είναι η ζωή». Παράλληλα, είπε πως «είμαι τόσο ειλικρινής, τόσο καθαρή με τον εαυτό μου, που μπορώ να πω ότι δεν δάκρυσα για τον μπαμπά μου, δάκρυσα όταν έφυγα από το σπίτι. Τότε. Όταν μου είπαν να φύγω από το σπίτι, τότε εγώ ορφάνεψα ήδη». Επίσης, μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι «δεν έχω κάνει αλλαγή φύλου, όταν με ρωτάνε μου τη δίνει».
20:28 20/12/2021

Μίνα Ορφανού: Δε δάκρυσα για την απώλεια του μπαμπά μου, ένιωθα ορφανή από τα 17

dete.gr
Για την απώλεια του πατέρα της, καθώς και για το αν έχει προχωρήσει σε αλλαγή φύλου μίλησε η Μίνα Ορφανού. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και εξήγησε το λόγο που ενοχλείται, όταν της θέτουν ερωτήσεις σχετικά με το φύλο της. Αρχικά, για την απώλεια του πατέρα της δήλωσε: «Έχασα τον μπαμπά μου, αλλά […]
15:06 20/12/2021

Μίνα Ορφανού: «Όχι, δεν έχω κάνει αλλαγή φύλου»

zappit.gr
Η Μίνα Ορφανού μίλησε στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο για τον θάνατο του πατέρα της. Τι είπε για την αλλαγή φύλου […] The post Μίνα Ορφανού: «Όχι, δεν έχω κάνει αλλαγή φύλου» appeared first on Zappit.
12:38 20/12/2021

Μίνα Ορφανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν τον υπερασπίστηκα, μου έστειλαν αισχρά μηνύματα»

tlife.gr
Μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις που έδωσε η Μίνα Ορφανού και αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη στάθηκε To άρθρο Μίνα Ορφανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν τον υπερασπίστηκα, μου έστειλαν αισχρά μηνύματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:18 17/10/2021

Μίνα Ορφανού: «Μου έστελναν αισχρά μηνύματα, δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη»

zappit.gr
Στο Open Weekend βρέθηκε καλεσμένη η Μίνα Ορφανού κι η Ελένη Τσολάκη την ρώτησε για τις δηλώσεις που είχε κάνει […] The post Μίνα Ορφανού: «Μου έστελναν αισχρά μηνύματα, δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη» appeared first on Zappit.
13:06 17/10/2021

Η Φάρμα: Επιστρέφει στον Ant1 με ονόματα – έκπληξη – Ποιοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις

Newsbeast.gr
Ένα ακόμα reality επιστρέφει στον τηλεοπτικό αέρα και δεν είναι άλλο τη «Φάρμα» του Ant1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Το πρωί της Παρασκευής, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε πως «θα περάσουμε ωραίες βραδιές με τη Φάρμα. Έχουμε ονόματα. Και όταν λέμε ονόματα δεν είναι σκέψεις. Έχουν γίνει οι επαφές και είμαστε στο επόμενο στάδιο». Οι υπεύθυνοι του Ant1, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Περρή έχουν ήδη συμφωνήσει με ορισμένα ονόματα – έκπληξη και το μόνο που απομένει, είναι να μπουν και οι επίσημες υπογραφές. Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, για τη «Φάρμα» σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ant1 βρίσκονται οι: Μέγκι Ντρίο, Μαίρη Μηλιαρέση, Μίνα Ορφανού, Σταμάτης Γαρδέλης, Μάν
19:42 15/10/2021

Μίνα Ορφανού: Mια ζωή στον χώρο έβλεπα κορίτσια 20 ετών με εξηντάρηδες ηθοποιούς

el.gr
«Παρά τις καταγγελίες, η άποψή μου για τον Φιλιππίδη παραμένει καλή», λέει η ηθοποιός Το άρθρο Μίνα Ορφανού: Mια ζωή στον χώρο έβλεπα κορίτσια 20 ετών με εξηντάρηδες ηθοποιούς εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
09:36 13/10/2021

Μίνα Ορφανού: «Αν ήμουν στη θέση των κοριτσιών δεν θα έκανα καταγγελία μετά από τόσα χρόνια»

Newsit
«Παρά τις καταγγελίες, η άποψή μου για τον Πέτρο Φιλιππίδη παραμένει καλή», λέει η Μίνα Ορφανού. Η Μίνα Ορφανού έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τονίζοντας πως παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει, η άποψή της παραμένει καλή. «Αυτή την εποχή ασχολούμαι με το terrarium, είναι ένα ... Περισσότερα To άρθρο Μίνα Ορφανού: «Αν ήμουν στη θέση των κοριτσιών δεν θα έκανα καταγγελία μετά από τόσα χρόνια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:18 12/10/2021

Μίνα Ορφανού: «Παρά τις καταγγελίες, η άποψή μου για τον Πέτρο Φιλιππίδη παραμένει καλή»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Love it» έδωσε συνέντευξη η Μίνα Ορφανού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, […] The post Μίνα Ορφανού: «Παρά τις καταγγελίες, η άποψή μου για τον Πέτρο Φιλιππίδη παραμένει καλή» appeared first on Zappit.
13:14 12/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load