#Νεκτάριος Σφυράκης

Σοκαρισμένος ο Νεκτάριος Σφυράκης από τη φυλάκιση του Γιώργου Στρατάκη: «Το ποσό είναι υπέρογκο»

okmag.gr
Στη φυλακή οδηγήθηκε ο Κρητικός καλλιτέχνης Γιώργος Στρατάκης έπειτα από την καταδίκη του για πλαστογραφεία, υπεξαίρεση και παράνομη νομιμοποίηση εσόδων. Οι κατηγορίες αναφέρουν ότι υπεξαίρεσε ποσό της τάξης του 1,6 εκατομμυρίων ευρώ. Τα λόγια που έγραψε ο Γιώργος Στρατάκης πριν μπει στη φυλακή Ο Γιώργος Στρατάκης σε ανάρτηση που έκανε λίγο πριν μπει στη φυλακή […] The post Σοκαρισμένος ο Νεκτάριος Σφυράκης από τη φυλάκιση του Γιώργου Στρατάκη: «Το ποσό είναι υπέρογκο» appeared first on OK! Magazine.
18:22 29/03/2023

Νεκτάριος Σφυράκης για Γιώργο Στρατάκη: «Κεραυνός εν αιθρία, το ποσό που κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε είναι υπέρογκο»

tlife.gr
Στη φυλακή οδηγήθηκε ο γνωστός καλλιτέχνης της Κρήτης, Γιώργος Στρατάκης προκειμένου να εκτίσει την ποινή 8 To άρθρο Νεκτάριος Σφυράκης για Γιώργο Στρατάκη: «Κεραυνός εν αιθρία, το ποσό που κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε είναι υπέρογκο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:04 29/03/2023

Ο Νεκτάριος Σφυράκης στο okmag: Ο απίστευτος τρόπος που έμαθε ότι έχει καρκίνο, οι 4 δουλειές και το νέο του τραγούδι

okmag.gr
Ο Νεκτάριος Σφυράκης αγαπημένος τραγουδιστής της δεκαετίας του ΄90 ανοίγει σήμερα την καρδιά του στο okmag και μιλάει για την επιστροφή του στα μουσικά πράγματα με νέο τραγούδι με τον ευρηματικό τίτλο «’Εχω τα νεύρα μου» αλλά και για την περιπέτεια υγείας που βίωσε πριν λίγα χρόνια όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο νεφρό και το […] The post Ο Νεκτάριος Σφυράκης στο okmag: Ο απίστευτος τρόπος που έμαθε ότι έχει καρκίνο, οι 4 δουλειές και το νέο του τραγούδι appeared first on OK! Magazine.
09:46 07/02/2023

Νεκτάριος Σφυράκης: «Με στρίμωξε στη γωνία κι έβαλε το πιστόλι στο στομάχι μου»

zappit.gr
Ο Νεκτάριος Σφυράκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Νάντια Ρηγάτου. Ο τραγουδιστής μίλησε και για μερικά […] The post Νεκτάριος Σφυράκης: «Με στρίμωξε στη γωνία κι έβαλε το πιστόλι στο στομάχι μου» appeared first on Zappit.
13:50 31/10/2022

Νεκτάριος Σφυράκης: Υπήρχαν καλλιτέχνες που έπαιρναν 20.000 ευρώ τη βραδιά

Newsit
Για τις (πολύ) υψηλές αμοιβές των τραγουδιστών μίλησε ο Νεκτάριος Σφυράκης! Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Νεκτάριος Σφυράκης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN όπου μίλησε για τα υψηλά νυχτοκάματα του παρελθόντος, την θαυμάστρια που δεν έβγαινε από το καμαρίνι του και τον φίλο του που του έβγαλε… όπλο επειδή δεν ... Περισσότερα To άρθρο Νεκτάριος Σφυράκης: Υπήρχαν καλλιτέχνες που έπαιρναν 20.000 ευρώ τη βραδιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:30 05/07/2022

Νεκτάριος Σφυράκης: «Πελάτης μου έβγαλε όπλο την ώρα που κατέβηκα από την πίστα»

tlife.gr
Ο Νεκτάριος Σφυράκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και ήταν άκρως αποκαλυπτικός. Ο τραγουδιστής To άρθρο Νεκτάριος Σφυράκης: «Πελάτης μου έβγαλε όπλο την ώρα που κατέβηκα από την πίστα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:24 05/07/2022

Νεκτάριος Σφυράκης: «Κατέβηκα από την πίστα και μου έβγαλε πιστόλι»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε ο Νεκτάριος Σφυράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα υψηλά νυχτοκάματα του παρελθόντος, […] The post Νεκτάριος Σφυράκης: «Κατέβηκα από την πίστα και μου έβγαλε πιστόλι» appeared first on Zappit.
14:42 05/07/2022

Νεκτάριος Σφυράκης για Άντζελα Δημητρίου: Υπήρξε κανονικά σχέση, την θαυμάζω σαν τραγουδίστρια

Newsit
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» ο τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης. Ο Νεκτάριος Σφυράκης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου και την περιπέτεια της υγείας του. Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην περίοδο που αποχώρησε από τα μπουζούκια: «Κάποια στιγμή φεύγω από τα μπουζούκια που υπηρετούσα με συνέπεια κάθε βράδυ ... Περισσότερα To άρθρο Νεκτάριος Σφυράκης για Άντζελα Δημητρίου: Υπήρξε κανονικά σχέση, την θαυμάζω σαν τραγουδίστρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:32 11/06/2022

Νεκτάριος Σφυράκης: «Είχαμε σχέση με την Άντζελα Δημητρίου, δεν ήταν επικοινωνιακό τρικ»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη ο Νεκτάριος Σφυράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση […] The post Νεκτάριος Σφυράκης: «Είχαμε σχέση με την Άντζελα Δημητρίου, δεν ήταν επικοινωνιακό τρικ» appeared first on Zappit.
15:56 11/06/2022

Νεκτάριος Σφυράκης: «Ξίδι σε όσους τα βάζουν με την Άντζελα Δημητρίου»

zappit.gr
Στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε ο Νεκτάριος Σφυράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Νεκτάριος Σφυράκης: «Ξίδι σε όσους τα βάζουν με την Άντζελα Δημητρίου» appeared first on Zappit.
11:02 02/04/2022

Νεκτάριος Σφυράκης: Μου δείχνουν έναν καρκίνο 4ου σταδίου. Η διάγνωση έλεγε κακοήθης όγκος – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea.gr
Ο Νεκτάριος Σφυράκης ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τις δυσκολίες να αποκτήσουν παιδιά με τη σύζυγό του και την περιπέτεια που έζησε με τον καρκίνο. «Είχαμε πολλές δυσκολίες στο να αποκτήσουμε παιδί. Πρέπει να ξανασυστηθείς με τον σύντροφο αν δεν τα καταφέρεις με την πρώτη. Ευτυχώς ήρθε... The post Νεκτάριος Σφυράκης: Μου δείχνουν έναν καρκίνο 4ου σταδίου. Η διάγνωση έλεγε κακοήθης όγκος – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.
14:06 22/09/2021

Νεκτάριος Σφυράκης στο T-live: “Θα έπρεπε όλα τα μαγαζιά να είναι covid free”

tlife.gr
Η επιβολή των νέων μέτρων για τον κορονοϊό αποτελούν βασικό θέμα συζητήσης, αλλά και διχασμού ανάμεσα To άρθρο Νεκτάριος Σφυράκης στο T-live: “Θα έπρεπε όλα τα μαγαζιά να είναι covid free” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:16 05/07/2021

Νεκτάριος Σφυράκης: «Όταν είδα το πόρισμα, νόμιζα ότι διάβαζα τις εξετάσεις πελάτη μου» (Video)

topontiki.gr
Για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, μίλησε ο Νεκτάριος Σφυράκης, αποκαλύπτοντας ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε τυχαία, όταν ένα συμβόλαιο του επέβαλε να κάνει έναν ιατρικό έλεγχο.
09:56 06/05/2021

Νεκτάριος Σφυράκης: Η ανακάλυψη του καρκίνου και η μερική νεφρεκτομή

ieidiseis.gr
Ο Νεκτάριος Σφυράκης μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και την «θεία παρέμβαση» που τον έσωσε.Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα χθεσινά «Μεσάνυχτα», ο Νεκτάριος Σφυράκης, μίλησε για την επαγγελματική «στροφή» που έκανε τα τελευταία χρόνια -εργάζεται ως ασφαλιστής- και αναφέρθηκε σε το πρόβλημα της υγείας του που αποκαλύφθηκε από ένα τυχαίο περιστατικό. Όπως αφηγήθηκε στην παρουσιάστρια, ο ίδιος δεν έκανε συχνά εξετάσεις αφού ένιωθε καλά και πίστευε ότι ο τρόπος ζωής του -σωστή διατροφή, δραστηριότητα κ.λπ.- του εξασφαλίζουν καλή υγεία. Όμως, ένα στοίχημα στη δουλειά, τον υποχρέωσε να υποβληθεί σε check up. «Έκανα ένα συμβόλαιο που με έστειλε σε προασφαλιστι
08:54 06/05/2021

Νεκτάριος Σφυράκης: Ο καρκίνος ήταν κεραυνός εν αιθρία – Το στοίχημα που αποκάλυψε την ασθένεια

Newsbeast.gr
Για την περιπέτεια της υγείας του με τον καρκίνο αποκάλυψε στην Ελεωνόρα Μελέτη ο Νεκτάριος Σφυράκης. Ο πρώην τραγουδιστής, που πλέον εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος, αποκάλυψε πώς ένα στοίχημα που είχε βάλει στη δουλειά του του αποκάλυψε τον καρκίνο. «Ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία. Έκανα ένα συμβόλαιο που με έστειλε σε προασφαλιστικό έλεγχο. Σε αυτό […]
07:50 06/05/2021

Νεκτάριος Σφυράκης: «Έπεσε σαν κεραυνός όταν έμαθα για τον καρκίνο»

zappit.gr
Στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη ο Νεκτάριος Σφυράκης και διηγήθηκε την περιπέτεια που πέρασε, όταν ανακάλυψε ότι […] The post Νεκτάριος Σφυράκης: «Έπεσε σαν κεραυνός όταν έμαθα για τον καρκίνο» appeared first on Zappit.
03:04 06/05/2021

Συγκλονίζει ο Νεκτάριος Σφυράκης: Ο κακοήθης όγκος και οι πρώτες δηλώσεις μετά το χειρουργείο

irafina.gr
Ο Νεκτάριος Σφυράκης μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία του, όταν οι γιατροί του βρήκαν κακοήθη όγκο στο νεφρό. Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χειρουργείο και κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο μίλησε για την περιπέτειά του! Συγκεκριμένα είπε: «Από μία τυχαία ανακάλυψα ότι έχω κακοήθη όγκο στο νεφρό που έπρεπε […]
14:22 08/12/2020

Νεκτάριος Σφυράκης: «Ανακάλυψα ότι έχω όγκο στο νεφρό μετά από μια εξέταση ρουτίνας»

pronews.gr
Ο Νεκτάριος Σφυράκης αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως οι γιατροί του βρήκαν κακοήθη όγκο στο νεφρό σε μια εξέταση ρουτίνας. Πλέον ο γνωστός τραγουδιστής είναι καλά και βρίσκεται στο σπίτι με την οικογένεια του. «Από μία τυχαία εξέταση ανακάλυψα ότι έχω κακοήθη όγκο στο νεφρό που έπρεπε πάση θυσία να αφαιρεθεί. Φεύγω από τα νοσοκομείο όρθιος και με σιγουριά. Αν με έβλεπες δέκα μέρες πριν, δεν θα είχες αυτή την εικόνα. Πήγα για εξετάσεις ρουτίνας. Δεν ένιωθα τίποτα και γι’ αυτό το λόγο δεν πήγα να παραλάβω τα αποτελέσματα αμέσως. Όταν είδα τις εξετάσεις νόμιζα ότι δεν αφορά εμένα. Από τα νεύρα μου ψιλογέλασα, είναι αντίδραση του οργανισμού να… φεύγεις από το γεγονός. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα βλ
13:10 08/12/2020

Συγκλονίζει ο Νεκτάριος Σφυράκης – «Σε εξέταση ρουτίνας μου βρήκαν κακοήθη όγκο στο νεφρό»

zappit.gr
Στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη ο Νεκτάριος Σφυράκης, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε […] The post Συγκλονίζει ο Νεκτάριος Σφυράκης – «Σε εξέταση ρουτίνας μου βρήκαν κακοήθη όγκο στο νεφρό» appeared first on Zappit.
11:18 08/12/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load