Φωτιά στην Αττική: Έρχονται νέες «προγραμματισμένες» διακοπές ρεύματος - Ποιες περιοχές θα μείνουν στο σκοτάδι

08:00 - 07/08/2021

Ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις ζει ολόκληρη η Ελλάδα μετά τις συνεχόμενες πυρκαγιές που έχουν καταστρέψει το μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας. Οι κυλιόμενες διακοπές που ξεκίνησε χθες το μεσημέρι ο ΔΕΔΔΗΕ για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προκάλεσε η πυρκαγιά στο Κρυονέρι κοντά στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης του ΑΔΜΗΕ, παραμένουν οι… εφεδρείες του διαχειριστή για να αποφευχθεί ένα γενικευμένο μπλακάουτ. Μέχρι αργά χθες το βράδυ χωρίς ηλεκτρικό ήταν τα Κιούρκα, οι Αφίδνες, ο Αγιος Στέφανος, η Ιπποκράτειος Πολιτεία, τα Βασιλικά κτήματα, η Ροδόπολη και η Δροπηγή. Την ίδια στιγμή στο σκοτάδι παραμένουν δεκάδες χωριά στην Ηλεία, την Μεσσηνία, την Φωκίδα, την Μάνη ενώ προβλήματα συνεχίζουν να παρατηρούν

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Προσωρινό «φρένο» στις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος – Παραμένουν βλάβες στο δίκτυο

Χωρίς τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος αναμένεται να κυλήσει η μέρα λόγω των προβλημάτων από τις φωτιές. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που επικαλείται πηγές του ΑΔΜΗΕ, από το απόγευμα της Παρασκευής όλα τα φορτία του Συστήματος είναι διαθέσιμα από την πλευρά του Διαχειριστή. Παρόλα αυτά, ο μηχανισμός παραμένει σε ετοιμότητα υπό τον κίνδυνο πυρκαγιάς και θα προχωρήσει σε περικοπές φορτίου μόνο σε περίπτωση που χρειαστεί, προκειμένου να αποφευχθεί μεγαλύτερο πρόβλημα.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φωτιές – ΑΔΜΗΕ: Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες διακοπές – Παραμένουν βλάβες στο δίκτυο

Φωτιές: Δεν υλοποιούνται προς το παρόν προγραμματισμένες περικοπές ρεύματος, ανέφεραν σήμερα πηγές του ΑΔΜΗΕ, καθώς ήδη από χθες το απόγευμα όλα τα φορτία του Συστήματος είναι διαθέσιμα από την πλευρά του Διαχειριστή. Ωστόσο για όσο διάστημα παραμένει ο κίνδυνος από την πυρκαγιά, υπάρχει ετοιμότητα για περικοπές φορτίου προκειμένου να αποφευχθεί... The post Φωτιές – ΑΔΜΗΕ: Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες διακοπές – Παραμένουν βλάβες στο δίκτυο appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις